Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
PEKY | 52753 |
Re: Ahoj4.10.2008 20:12:02
Ahoj holky,přeju všem hezký sobotní večer...doufám,že je vše v pohodě,dětičky,že jsou zdraví a dělají Vám jen a jen radost
ahojky Petruško. Mrkla jsem na fotečky z Vašeho velkého srazíku a jsou úplně super nejůžasnější je to jak prckové sedí v těch židličkách,no to jsem slzela |
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 | 65307 |
Re: Ahoj4.10.2008 20:03:24
pa mamky!
Věruško děkuji mooc!!!!No tak nevím jestli to sem napísat abych to nazakřikla....MNiu dnešní noc skvělá kdyby to aspon takto chtělo vydržet šla spinkat v 20.oo a púak se zbudila o půlnoci a pak až v půl 5 ráno takž to asi zabralo a nebo to byla náhoda tak uvidím dneska....Věruško jestli jí to zabralo tak je to fajn a můžu stím pokračovat jak dlouho?? dávat jí ho budu jen na tu noc přes den je kouzelná a hodná ale že se mi budila každou hodinku a nespinkala tak proto jsem šáhla to chamomile,může se stát že by si na ní zvykla????to asi nééé viď????a taky i ten olejíček jestli jí pomohl tak dneska jsem zase masírovala a dala na mazlíčka usínáčka kapičku Krásný víkend mamky!!!! |
acuschla | 65796 |
Ahoj4.10.2008 12:32:22
Tak to u nás prší a je pouze 8 stupňů. Zítra přijde rodina z manžovy strany a pozítří moje rodinka tak peču uklízím a večer budu dělat čínu - a to všechno na Sářine první jmeninky (sece má je až 9.10. a pak to nevychází)
- utíkám uklízet, pá a krásný víkend |
Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
smutný večer4.10.2008 12:19:13
Holky jak jsem vám tu psala,že jdu hnedle spinkat tak néééé.Malá se po půl hodce vzbudila a plakala,tak sjem si ji vzala k sobě a najednou to na mně padlo..a já řvala jak želva..bylo mi neskutečně smutno!!!No a pak jsem ji dala do postýlky a šla se ospršit..TV vypnutá a taky Pc..aby mě nenapadlo právě dlouho ponocovat.Jenže se mi nechtělo spát tak jsem vytřela místnost,kde jsme s malou,srovnala hračky uklidila a šla zavolat mamině,zda už Niki odletěla,a obě byly ještě na letišti,tak mě povzbudily..a jás si šla číst,četla jsem asi 2 hodky maminku..a pak zhasla a šla spát..přišla jsem na jiné myšlenky a pak bylo líp,jo ale k tomujsem otevřela takový čoko bonbony a sežrala je celé.. Verunka se pak vzbudila,tak jsem jí nakojila a už nechala u mne.A celou noc se tak nějak budila..já furt dávala čajík a dudu...a kozinu samozřejmě.
No dnes je teda trošku líp..už jsem byla venku v DM a Rosmenovi,odpol půjdu s tchyní ven na procházku.Tak pa |
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 | 47032 |
Re: Pro Muffy4.10.2008 11:47:35
Tak právě na základě toho jsem se ptala!Taky jsem to dostala.Uvidíme,jak brzy začneme přečuhovat.Ale stjeně ještě nesedí a má 8kg,takže zatím změna nebude.
Tam je krásně,co?Akorát na nějaký výlet.Takže budeme betonovat šachtu a zateplovat vodovodní nádrž.Fakt super. |
VěrkaS + 3♂ | 69905 |
Pro Muffy4.10.2008 9:25:42
V automobilu pouzivejte autosedacku umistenou proti smeru jizdy co
nejdele (minimalne do jednoho roku veku), abyste chranili pater pred vaznym poranenim. Miminko ma tezkou hlavicku se slabym krkem a pruznymi vazy. Sedi-li dite v sedacce po smeru jizdy a dojde k celni srazce, ktera je jedna z nejcastejsich, ma krk schopnost "natahnout se" az o 5 cm, zatimco pater jen o 0,5 cm. V jednom roce se kosti zacijani zpevnovat a miminko postupne neni jiz tolik zranitelne. Tohle mi dneska přišlo mejlem, tak jsem ti to sem okopírovala... |
VěrkaS + 3♂ | 69905 |
Re: Hezký večer...4.10.2008 9:24:45
Petruško, promiň, šla jsem už spát, tak jsem neodpověděla... homeopatika se dávají tak často, jak je to potřeba... dle intezity onemocnění... třeba i po dvou hodinách - prostě úměrně té nemoci či potížím... já tu chamomilu dávám tak 2 - 3x denně... můžeš i před tou nocí samozřejmě... moc bych ti přála, aby to zabralo... pokud to ale nezabere během 1 dne, tak je problém asi jinde a je potřeba pátrat dál... správné dávkování má být takovéto: vzít první dávku a po několika hodinách zjistíš, jestli to zabralo (u sebe to poznáš snadněji než u Miušky...), jestliže se ti bude zdát, že to zabralo, tak nedávej další dokud uvidíš, že to působí, jestliže vidíš, že to ulevilo , ale jenom zčásti, tak dej ještě dávku, pokud homeopatika nezaberou během prvního dne (uvádí se během 2-3 hodin, ale na sobě to poznáš, jestli se ti ulevilo, ale Miuška ti to neřekne a tak ji sleduj tak den, abys věděla, jestli jo nebo ne), tak je to jiný problém než jaký odpovídá obrazu léku chamomila... snad jsem to napsala aspoň trošku srozumitelně...
|
Re: Hezký večer...3.10.2008 22:56:26
Věruško děkuji moooc!!a jak často denně stači jen na noc????když je to nejhorší v noci??Já jsem si taky dala ale necucla
|
VěrkaS + 3♂ | 69905 |
Re: Hezký večer...3.10.2008 22:53:32
Petruško, ne není to chyba... ty granulky se mají cucat v puse, miminkům se doporučuje to nechat rozpustit v převařené vodě - já to dělám tak, že 5 granulek nasypu do stříkačky a pak do toho natáhnu trochu té vody a nechám rozpustit (chvilku to trvá než se to rozpustí, rychleji se to rozpustí, když s tím třepu) a pak mu to šplíchnu do pusinky
|
Re: Hezký večer...3.10.2008 22:49:46
věru já jsem jí to dala na lžičku na pití a ty kuličky se nechtěli rozpustit tak jsem jí to dala do pusinky takže špatně???v lékárně o tom věděla veliký houby a tak mi dala brožůrku tak chytám info tu mám tu 9ch
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.