Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Kozajda+Máťa 1/08+Ondra 1/10 | 48822 |
Re: Ahojky Holky!5.10.2008 20:29:06
Evíku, stejně mi to nedá a asi ho vyhodím.. A co cvičení? Jak pokračujete? a výsledky?
|
Evík+2 | 78691 |
Re: Ahojky Holky!5.10.2008 20:28:03
Kozajdo, též ti neporadím, protože um nedávám, ale mám zkušenost s příkrmama. Po delší době jsem dávala kupovanou skleničku a když jsem ji ochutnávala tak mi přišla divná. Víčko ale klaplo, dávala jsem to ochutnat i mojemu a ten mi řekl, že je to normální. Mě se to nezdálo, ale malý to baštil, tak jsem si řekla, že mám divnou chuť já a že jsem už zapomněla, jak ty kupované chutnají.
|
Re: Ahojky Holky!5.10.2008 20:25:18
Ježiš, Soni, jak otravovat? Sem si řikala, že si tu dlouho nebyla..
Já zas dočítám, ale moc nepřispívám.. Budu Ti držet pěstičky, ať si brzy v pořádku, ještě když musíš fungovat u čtyřech chlapáků! Neumím si to představit! |
Re: Ahojky Holky!5.10.2008 20:23:12
Bochi a jí Ti Verunka ovocný přesnídávky?
|
sonica + TŘI kluci | 14176 |
Re: Ahojky Holky!5.10.2008 20:19:59
Ahoj holky moje!!
Kozajdo, taky neporadím. Já to ani neochutnávám, takže kdyby něco, tak to ani nepoznám. Ale myslím, že by tomu nic být nebylo. Prošlá lhůta tam asi není,že, a bylo to přece zadělaný,ne? Fakt nevím. Dlouho jsem tu nebyla, ale bojuju sama se sebou. Nemám ani chuť na net a to už je co říct. Mám hroznou rýmu. Bolela mě přesně půlka celé hlavy - nemohla jsem si ani sáhnout na tváře, na oči, zuby bolely, brada... Děs. Dr mě poslala na ORL, ti mě poslali na RTG a když jsem se vrátila, tak mi sestra říká /je taková od huby/ "matko, ježiši, co jste dělala??" No a hned mi začali proplachovat dutiny. Bylo to fakt hnusný a nepříjemný. No a už mi to dělali 4x a zítra jdu zase a prý to určitě není naposled. Jsem z toho hotová, protože když jsem tam byla podruhý, tak mi ta voda nešla z nosu ven a cpala se mi do uší. Takže jsem vůbec neslyšela, motala se mi hlava, že jsem se tam málem vyvrátila. Dojela jsem autem dom úplně hotová a pěkně jsem se vyplakala do polštáře. Jenže v noci mě začalo tak píchat v uších, že jsem seděla na posteli a přemýšlela, že snad skočím z okna. Je to děs, ale už dost nářku. Nebudu vás tím otravovat. Jinak u nás nic novýho. Teo je zdravý, ale Met s Benem kašlou. U dr jsem byla , prý to nemají na průduškách, ale už to trvá dost dlouho a nějak to nechce přestat. Tak nevím Jsu dnes doma sama. teda s klukama. manža je v práci na noční, sedím u Pojišťovny štěstí a nalila jsem si červený burčák, abych si zlepšila náladu. Sorry, ale nedočítám. Nechce se mi, nemám náladu, už se děsím zítřka Ale teď už budu za vámi chodit častěji!!!!!!! PAPAPAPA SAKRA, NEJDE MI TO VLOŽIT!! TAK ZNOVA... PO 6-tý |
Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
Re: Ahojky Holky!5.10.2008 19:56:25
Ahoj maminy
Kozajdi,to ti fakt neporadím... já zas bojuju s kaší,jsem zkusila nějakou Bebivitu...a opět plakala a nechtěla,tak jsem šla rychle ohřát mrkev a brambor...no a taky nechtěla..tak že by zoubky???????! Už je vidět tak čtvrt zubu...ale po celé délce,což nebylo..byla vidět nejprve jen špička.No a taky už krásně leze...vždy než se rozhoupe,je srandovní,jak dává napnutou nohu dozadu a pak jde..no ale když chce někam rychle,plazí se Takže kluci zítra dojedou a budou čubrňět..už mi Luky volal,že mají potápko za sebou,a z lodi už jsou v hotelu,tak ještě cesta letadlem a mám je tuzlatíčka moje.Se mi táááák stýská..A to jsem se těšila na klídek..no ale bylo to uplně jinak. Dnes jsme byly venku tak 4 hodky..bylo nádherně a ještě ám v týdnu být. Malá tam hýká jdu tam..juknout.No a noc dnešní fakt katastrofa--byla furt vzhůru fakt furt. Bud jsem ji přyikrývala nebo dávala dudu,čaj a kozinu...celičkou noc..po hodce či dvouch někdy po půl!! |
Ahojky Holky!5.10.2008 18:11:54
Ahojky Holky!
Přišla sem se poradit.. Koupila sem Matějovi Nutrilon, ten samí, co už ňákej měsíc kupuju.. Ale když sem mu ho udělala, tak mi přišlo, že má divnou chuť.. Uplně jinou, než jindy.. Jakoby tam bylo něco cítit.. Mám to radši vyhodit? Matějovi to chutná, jako vždycky, mně to přijde divný.. Tak nevím jestli to raději nevyhodit a koupit nový. Sice 340,-Kč. Ale zase, než aby mu něco bylo, tak to raději obětuji.. Co myslíte? |
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 | 65307 |
Re: Ahoj4.10.2008 20:57:37
Ahojky Baru taky už mám taaak dlouho slíbený ale náramek ale snad ho už dostanu blíží se vánoce
|
Bára+3♀ | 43220 |
Re: Ahoj4.10.2008 20:41:18
ahoj holky, tak nějak v rychlosti nakukuju
Ančí mam u našich a doma lítám jako hadr na holi, uklízím, gruntuju, žehlím, pak zase uklízím, no, však to znáte Zítra si s Vláďou uděláme výlet na Sychrov a konečně dostanu slíbený prstýnek za Eli, který už mam taaaak strašně dlouho slíbený, ale pořád na něj nebyl čas ho koupit tak hezky užívejte víkendu, já jdu relaxovat k filmu a žehlení pa pa! |
Petruška-Mia 01/08+Tobik 06/13 | 65307 |
Re: Ahoj4.10.2008 20:34:09
Ahojky ty stracenáááááááááááááá!!!!!!!
Ráda tě tu taky vidím!!!!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.