| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2008

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 48437  [Dalších 48327 >>]
muffy+Vojtíšek08+Matýsek09 47032

Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????

6.10.2008 8:18:41
Ahoj!

Soni,ráda Tě vidím,drž se~s~~s~.

Bochi,zase pokud by byl za 200,tak bych ho asi vzala!V zimě to vyplníš fusakem a nakonec to nebude tak blbý.Po tom použitém bych šáhla.

Kozajdi,nevím,nevím,ale snad by tomu nic být nemělo.

Hajajo,ten Ti dává!!!A pletací babi bych taky brala!Těším se na fotku!

Evíku,to by přeci rehábka měla pochopit,vždyť se opravdu nesmí cvičit při nemoci.

Jdu si uvařit kafíčko.
Bochi,Davča+Verunka 63832

5.10.2008 22:14:10
Tak já serfuju po mm b a koukám po těch nánožnících..vím,že už jsem se Muffy ptala ona si koupila ten od Emitex a 2x by mi ho prý nedoporučila,tak mám děsný dilema..jsem našla na mm b použitý ale jako nový červený jen za 200 od Emitexu a nebo za 440 nový ušitý neoriginál,ale prý lépe designově no tak babo raď...navíc to musím nějak poměřit,který že by byl lepší.Nemáte někdo Jane Nomad?????že bych zjistila přesné míry?Můžu zajít do prodejny a poměřit,ale to je mi takové blbé,když to budu poměřovat,jakože to vlasntě nebudu kupovat.. ~g~
hajaja2 65408

5.10.2008 21:17:51
paráda, já se přiznám bez mučení, že jsem to nepoznala...

jak že se jmenuje ten prográmek ve kterém se to upravuje???
už přemýšlím nad dárkama k vánocům a nechala bych udělat kalendář jeníčkových fotek, ale chtěla bych je nějak upravit a ten program, jak v něm upravujete některé fotečky by byl ideál, jen jsem zapoměla jak se jmenuje...

jůůů taky se musí pochlubit mamina upletla Jeníkovi naprosto úžasnej zelenej svetr s roláčkem a stejnou čepicí - zima může začít, zítra vám hodím foto do deníčku, je v tom úplně k sežrání :o)

Re: Ahojky Holky!

5.10.2008 21:13:50
No my měli rýmu od Hartamanic až do teď (zhruba tak 2-3 dny je bez...klepuuuuuuuuuuu ) Ve středu snad půjdeme plavčit jsme 3x nebyly!!!

Ale stejnak jdu na orl k tetě)manželka toho strejdy)aby na ní jukla,furt když pije je tak jakoby zahleněná,nebo když pláče..prostě jako když jsem si ji přinesla z porodky..ach jo co to jen může být??
Evík+2 78691

Re: Ahojky Holky!

5.10.2008 21:11:15
Soni, téda teprve teď jsem si přečetla co máš za trápení, drž se, z tohohle mi jde mráz po zádech, slyšela jsem jak je to hnusné a bolestivé.~;(( Budu na tebe myslet a držet pěsti ať to pomůže a nemusíš už tam chodit~;)

Kozajdi ani se neptej. Malý má pořád rýmu, dvakrát měl i teplotu a při teplotě se cvičit nemá. My dostali tak šílený cvik minule, že jsem s ním vůbec necvičila a moc nás teda nepochválila~;(( A teď taky necvičíme, máme tam jít ve středu, ale raději to zruším než jí vysvětlovat, proč necvičíme. Malý mi totiž začal blinkat. Nevím, zda je to tou rýmou nebo jsme něco chytli, ale asi zítra půjdem k dr. Uvidím jaká bude noc, už teď mám hrůzu, pořád na malého nakukuju a v noci moc nespím. Malý hodně pláče a já pořád naslouchám, zda neblinká a nedáví se~;((~Rv

5.10.2008 20:58:09
No vždyť to říkám od Kačky...Aní...kdo jiný si takhle vyhraje..ještě Alecram si dává takovou práci s fotečkami a hraje si s náma~j~~k~

No andílek ...miláčkovatej~s~
sonica + TŘI kluci 14176

5.10.2008 20:52:35
no to je přece Anička!!!!! Kočanda!! Moc jí to sluší, fakticky hotový andílek!

5.10.2008 20:50:45
No to teda nevím,že by zas od kačí holčinka??Nebo Domínka od Alecram...jééé já fakt nevím.

Kozajdi,no jí,začala docela jíst,ale nesní celou,tu jednu jí dávám dva dny..bud si vezme trošku dopol,pak odpol...no a zbytek druhý den.

Soni,no téda,to tě obdivuju,to já bych nezvládla..z toho okna bych skočila ještě před tím zákrokem.Já sjem děsnej srab!Mě teda operovali dutiny..no spíš nosní přepážku od dutin ,jelikož jsem měla hrozný bolesti tak 8 let..a během 20min to bylo vše pryč.Teda je fakt,že bolest ještě po operaci přetrvávala,ale pak vymizela a je to (klepu klepu) pryč!!Strýc je primář ORL v Jindřichově Hradci..tka jsem zajela tam a on mi to dělal nějakou jeho metodou endonazální...takže bez řezání jen nosem a fakt supéééér.Dělá to jen on a ještě jeden dr v hradci králové..dokonce o tom napsal knihuR^
andílkova maminka
  • 

Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????

5.10.2008 20:35:25
hajaja2 65408

pozdrávek

5.10.2008 20:33:00
ahojda holky, zdravím po víkendu...

v sobotu jsme byli na té svatbě - bylo to moc fajn, hrála jim kapela jako nám na svatbě - tohle byla už čtvrtá svatba co jsme s tou kapelou absolvovali a tak to bylo fakt super, zavzpomínali jsme a oni si na rozdíl od nás pamatovali jaký song nám hráli jako první R^ tak nám to zopákli a taky nám zahráli tu naši - od kalouska řeku a oheň...
no jen Jenda ten nám dává!!! v noci skoro nespí, budí se po půl hodině a já mu dělám živý dudák... půl noci leží u mě v posteli a má samoobsluhu - já spím s vytaženou košilí, aby se miláček mohl dle libosti přisát, abych se aspoň trochu vyspala... ještě pár nocí a zhroutím se... taky jsme byli na té hostině, pak ho jeli vykoupat nakrmit a uspat, byl úplně grogy, protože trsal s námi a šel z ruky do ruky (tolik tet a strejců co se s ním chtěli pomuchlovat :o) no a sámo jako když to ví ne a ne usnout, nakonec mě mamka vyhnala aŤ UŽ JEDEM, ŽE TO ZVLÁDNE A PŘINEJHORŠÍM SE SPOLU BUDOU DÍVAT NA DETEKTIVKU :O) no prý řval hodinu a půl...

marodům brzké uzdravení, těm nepapkajícím velký apetit a vůbec - mějte se všechny príííímově!!!
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 48437  [Dalších 48327 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.