Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bochi,Davča+Verunka | 63832 |
Re: pozdrávek6.10.2008 9:36:16
Kozajdi,víš,jak ona cítí to mlíčko či kaši prostě si nevezme ani ťuk!Tak uvidím,
|
Kozajda+Máťa 1/08+Ondra 1/10 | 48822 |
Re: pozdrávek6.10.2008 9:34:47
Ahojky Holky!
Bochi a co zkusit na noc přidat do kaše nějakou ovocnou přesnídávku co jí chutná? Tady je hrozný počasí.. Chtěla sem jít venku, ale prší a prší.. A jelikož Mates spal do 9 h., tak venku spát nebude a když sedí, tak škube pláštěnku.. |
hajaja2 | 65408 |
Re: pozdrávek6.10.2008 9:18:48
hele fakt nevim v tomhle bych asi na nejakou stovku nekoukala, páč ty nervy když to am přiděláváš a ono to pořádně nejde - vrchol., to bych si radši zaplatila o dvě kilča víc...
právě si nemyslím, že by jogurt byl moc těžkej, spíš naopak, že to jí moc nezaplácne, přeci i já když si dám jogurt, tak mám za hodku hlad... |
Re: pozdrávek6.10.2008 9:16:41
čusík hajajo,to je mi moc líto.Ale to víš,to ještě bude...vid?
Myslíš,jogurt těžký?? No a ty máš teda originál a nejde ti?No a Muffy také psala něco,že ten Emitex by mi také moc nedoporučovala..tak nevím..sic je to červená jiná..no ale zas jen za 200,no ale také je to peníz vid?Abych pak nemusela kupovat ještě jeden..Právě si říkám,že když to ta ženská šije,bude šikovná a právě by to mělo sedět. |
hajaja2 | 65408 |
pozdrávek6.10.2008 9:08:41
čus holky, tak dneska to bylo v noci lepší, sice se budil, ale zas spal až do půl osmé - to je náš rekord!!!!
a máme úraz... před chvílí lezl u stolu, část ho mám zabarikádvanou, ale kousek ne a aby nelezl jako za ten stůl, tak tam je na zemi polštář, aby se tam nedostal, jenže prdek se držel gauče a chtěl ten posštář mermomocí překročit a nevyšlo mu to, skutálel se a přímo na roh toho stolu a kousek vedle oka si rozseknul tak 3mm kůžičky, ale už dobrý, jen možná bude mít monokla... ten stůl je tam tak blbě udělanej - je to vrchní deska a pak dole přihrádka a je to profilovaný a hodně tlustý, tak tam nejde dát takový ten chránič na rohy... no tak snad si to bude pamatovat a už tam nepoleze prdelka... no je zajímavé, že sice chvíi křičel, ale ani slzy mu netekly, ona to nebyla naštěstí žádná velká rána, zbrzdil se ručičkama a tím polštářem, ale stejně... Bochi s tím nánožníkem neporadím, já mám originál a moc dobře přidělávat nejde, jde to těžko a se s tím nervuju... a jogurt na noc??? nevim nevim... |
Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????6.10.2008 8:47:33
Kloko,takhle jsem bojovala na začátku se zeleninkou také.Ale je fakt,že my také ještě nesníme celou velkou sklenku...když jí vařím tak také ne.
A s jogurtem začínat asi nebudu až později,i když jsem si říkala,že by jí to zapláclo,dávat jí ho třeba na noc,místo té kaše,co vy na to?Je to lepší než ta zeleninka??Protože ta kaše včera fakt nééééé |
Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????6.10.2008 8:45:51
Ahoj Zozi,
já dám kávu až dorazí mamka,jsem koupila takový úžasný kousky buchty,mňamka kokos s čokoládou. No dnešní noc opět nicmoc..furt vzhůru...tak ani nekoukám na mobil..prostě i po hodce..tak různě..Co to proboha je?že by zuby???!! Muffy poraď holka.. |
Kloka + 3 | 63919 |
Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????6.10.2008 8:43:58
Ahoj holky!
Nešel nám skoro tři dny internet, tak teď pěkně dočítám. U nás s jídlem sice zlepšení, ale bohužel žádný zázrak Zeleninka prostě nezajímá, nechutná. Ale naštěstí docela zbaští torchu jogurtu a trochu ovoce, večer trochu kaše. Ale pořád jsou to takový množství jako 5 lžiček, jogurtu max. 20 lžiček, takže tak čtvrtina malého kelímku...samozřejmě jeho lžička není to, co naše lžička Ale budiž. Snad si ještě dá říct s tou zeleninou. Nevím, jestli to mám pořád každý den zkoušet...a pak to vyhatovat. Leze mi to na nervy, přece jen je s tím práce, navíc mě samotný to připadá moc dobrý, tak nevim, co blbne A v noci si mě teď Norbík taky docela dává - sice ne po hodině, ale po prvních tak 4 hodinách v kuse se pak už budí po dvou až třech, většinou bez prsa odmítá usínat. Takže se neodvratně blíží aplikace té brutální vyřvávací metody. Čekám, až příští týden odjede mamka do lázní - má ložnici nad Norbíkem, tak jí nechci mučit Tak jdu juknout, co jste o víkendu povídaly |
Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????6.10.2008 8:42:11
Muffy ahojky
a včem nezlob se,že se tě znovu ptám,je ten Emitex blbej????No je fakt,že když porovnávám ten matroš,tak ten červenej Emitex mi příjde takovej tenčí!???slehlej,a ten co šije ,říká,že je tam vatelín a nepromokavá látka..takovej pevnej vypadá..no fakt nevím.Ozvali se obě ženský!!!Ta co šije ať jí změřím kočárek..a je tam fotečka mého Nomadu a přesně čára,kde že to mám změřit. Co mám vzít?? |
Zozinka | 66370 |
Re: Čí andílek za Váma přiletěl nakouknout????6.10.2008 8:41:13
Ahojky,dobré ránko,včera večer jsem napísala a nešlo mi to vložit,asi po desátém pokusu jsem to vymazala a vypnula,prevít jeden...
Andílka jsem také nepoznala,ale je krásný))) Hajají,doufám,že to Jeníka brzy přejde,že je to jen takový jeho úlet..... Soni,držím palečky ať se brzy uzdravíš,je to peklo,já měla kdysi zánět trojklaného nervu a to byl taky takový pocuc,vím jak se cítíš,je to hrozné,ke skoku z okna není daleko,ale bude to dobré,uvidíš..... Jinak jsem byla v pátek na tom srazu,do 22.30,bylo to dobré,byla jsem ráda,že jsem šla.Miška jen asi 2x plakala,mamka jí vždycky pochovala a zase spinkala.ale jak jsem přišla tak se pak vzbudila a já jí nemohla uspat,byla totálně vzhůru a chtěla si hrát.pak jí přišlo hrozně divné a legrační,že v posteli vedle mě spí babička.měla z toho vánoce.pořád tam načuhovala a sedala si a smála se a završila to,když z ní vypadlo:" NENÍ,TÁTA",to už jsem byly taky vysmátý.fakt se to povedlo takhle zkombinovat."není a nene" je teď její nejoblíbenější a říká to pořád...no uspala jsem jí až v 1.15h u mně v posteli. na dnešek to bylo taky složitější,ty zuby nám dávají zabrat,zase spala se mnou,nešla uspat a utišit...... |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.