Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Petra+Dan+Gábinka | 86064 |
nová27.9.2008 21:45:53
Ahoj holky,jsem tu nová.Konečně jsem narazila na stránky,kde si můžou povídat mamči se stejně starýma dětmi...
|
Mirka77,Luky6/05,Míša4.11.07 | 55475 |
Re: Ahojky holky27.9.2008 13:45:34
Jasně, jedině s rukou před ksichtem . Kdyby šlo schovat celý tělo, tak i to, než schodím těch dvacet kilo navíc . Jo a už odsávám v leže a taky dobrý. Tak já jdu sundat suchý prádlo a pověsit mokrý. Dneska nějak nemám psacího ducha, tak jsem jen tak nahlídla. Mějte se.
|
daniela Králová | 82794 |
Re: Ahojky holky27.9.2008 10:58:14
pěkné dopoledne.
Mirko a budeš chodit s rukou před sebou??abych tě tak poznala?? vigantol je vitamín D (a nejvíc se ho tvoří ze slunečního záření)a někde se dává i po prvním roce.a pro naše mimina narozený skoro v zimě je to jedině dobře.přes zimu toho slunce moc neužijou. Kájí Mucosolvan bych dávala na vlhký kašel,jestli má suchý dráždivý,tak spíš něco na utlumení kašle,ale to rozhoduje vaše dr.ale my dávali třeba přes den Mucosolvan+Spiropent(na rozšíření průdušek)-protože to v něm chrastilo.a na noc,ale ne.aby nekašlal ze spaní.a zvednout hlavu postýlky.ale teď už je prcek přes dva měsíce bez kašle. jinak mě je nějak blbě,bolí mě hlava a mám trochu rýmu,ale celkově mi je na nic(a to mám v sobě od rána Nurofen Stop grip a panadol),tak snad nenakazím kluky. a tu odsávačku asi koupím,určitě jí využijem. tak pa. |
Re: Ahojky holky26.9.2008 23:28:50
Kájí, jojo, Vigantol do roka jedna kapka jednou denně. Naše dr. říká, klidně kapičky dobrat i po roce. Je to vitamin, takže neuškodí.
|
Re: Ahojky holky26.9.2008 23:28:48
Kájí, jojo, Vigantol do roka jedna kapka jednou denně. Naše dr. říká, klidně kapičky dobrat i po roce. Je to vitamin, takže neuškodí.
|
Re: ...26.9.2008 23:27:00
Teď koukám na ten odkaz. Tak teda kartáček na čistění a ani certifikát o výrobku tam nemáme. Ale jinak krabička je stejná a odsávačka taky. Ale jde to čistit i bez kartáčku.
|
kájí | 84995 |
Ahojky holky26.9.2008 23:25:24
tak jsem tady po dlouhé odmlce. S malou jsem byla taky na 10 měsíční kontrole a taky pohoda. Má 8110 kg takže pěkný. Akorát máme hnusnou rýmičku a kašel. Na to beru Mucosolvan a připadá mi, že to vůbec nepomáhá. Chci se zeptat, berete ještě Vigantol? Fotky jsou nádherný, jde vidět, že na světě bude krásně . Tak vám přeji dobrou noc a klidnou noc
|
Re: ...26.9.2008 23:21:35
A ještě k tý odsávačce: Už si jsem si na ní zvykla dokonale. Je fakt super. Už chtěl odsát i Lukajda. Někdy má tak ucpanej nos, že s tím nejde hnout, ať dělá, co dělá. Třeba včera večer. A jak nemohl dejchat, tak přišel, ať mu to odsaju. Ale to lítá. Dneska chtěl zase, pak si to rozmyslel, když jsem to pustila, tak jsem musela odsávat nejdřív sobě a pak se dal ukecat. Ale fakt, když odsávám sobě a otevřu pusu, tak úplně cejtím ten vzduch studenej vzadu v krku, jak je to celý otevřený a profouklý, takže si myslím, že bude možná dobrý i na tu zadní rýmu. Dneska jsem odsála Mišákovi a šli jsme si všichni tři lehnout a v něm to celý spaní ani nezabrmlilo, jak to měl čistý . Fakt můžu doporučit. Cena teda dost vysoká, na to, že to je kus plastu, ale jinak svůj účel to tedy splní dokonale. No a já mám zase polohu takovou, že taky zádíčkama k sobě, jednou rukou držím odsávačku, druhou mám jako Mišákovi, jako kdyby dostal "kravatu"-takový to obejmutí kolem krku celou rukou, bradičku má v loketní jamce a moje dlaň pak vychází na jeho vršek hlavičky. Ručičky má pod rukou, takže nemůže moc šermovat. Tak nevím, jestli jsem to dobře popsala. Ale nebrečí nějak moc, spíš křičí, jak se zlobí, ale to brečel i u tamtý. No a jak přestanu odsávat, tak chvilku něco naštvaně hudruje a žvatlá, ale pak dobrý. Hlavně je to o hodně rychlejší, takže ho vlastně trápím kratší dobu .
Zkusím vložit obrázek pro ty, co jí ještě nemají http://www.babyvac.cz/ No tak jsem dala celej odkaz . Je tam o tom i psaní. Včelko děkuju, za to že na mě myslíte . Já pořád přemýšlím, že jsem to včera s tou doktorkou napsala špatně, že jsem tu vaší nějak pomluvila. To bych nerada. Tak dobrou noc |
Re: ...26.9.2008 23:07:53
Dano, tak to Ti moc sluší. Tak až Tě potkám, tak už Tě asi poznám . Já Ti sem vložím taky jednu fotku sebe, aby jsme se poznaly. Ale je už před těhu, měla jsem taky zrzavý vlasy, jako Ty, jak jsi psala, že dříve jsi je měla. A teď mám taky tmavý. Tak pozooooooor, tady je . A ne, že mě nepoznáš někde v Želenicích .
|
Valsi | 82350 |
aktuality26.9.2008 16:59:13
Ahoj holky,
tak jsme konecne dneska byly na 10.mesicni prohlidce. Mala ma jen 7,34kg..ale doktorka na to nerikala nic tak se asi porad vejdeme do tabulek. O tabletach na zuby ani slovo a kartacek pouzivame stejne jak jste tu uz nektere psaly na kousani Docela jste me prekvapily s nocnikem..me to prijde strasne brzo..dyt mi ho jeste nemame ani koupenej Leno: s kouskama v jidle jsem to zacala delat tak ze ji do toho uplne hladkeho jidla pridam trosku toho s kouskama a postupne budu to mnozstvi zvedat...zatim to proslo ) S pitim porad nic moc...sice dela ze pije ale spodem ji to tece po brade takze ani nevim kolik toho caje vlastne vypije. Vcelko: s ocickama pujde mala na operaci jen zatim nevime kdy..to nam reknou az po vysetreni (mozna taky uz v lednu) |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.