| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 376  [Dalších 6 >>]
Putunka+Karin06/07+Laura05/10 53030

Re: Přání pro Leni

22.6.2008 22:39:59
Ahoj holky, také přejeme vše nejlepší Leni do manželství. Já bych si to nejraději zopakovala...svatba je super :-) Tak hodně štěstní!!!

Karinka už nespí dopoledne asi měsíc. Stačila jí totiž klidně i půlhodinka a pak už třeba až do večera nespala takže odpoledne byla už dost protivná. Tak to teď vydržíme až do oběda ( to už mele z posledního) spí tak hodinku někdy hodinku a půl a pak je to do večera docela v pohodě. Chodí spinkat ve 20 hodin a vstává většinou tak 7-7:30 hod. Pokud jí zrovna nerostou zoubky. To se vzbudí i 5x za noc ale zas většinou po pochování usne. To naštěstí ale trvá vždy jen pár dni. Jinak spí nádherně celou noc...beruška.

Jinak je hrozně upovídaná:"máma, táta, bába ,děda, teta, děti, auto, čiča, mnau, bů, haf,i-á, í-hááá, pápá, papu (jídlo)haji, hači... a k tomu spousta slov hteré ještě pořádně neumí ale snaží se jako br-ni (dobrou noc) atd. Všechno opakuje. Kamarádky z ní nestíhají protože jejich děti většinou říkají jen máma nebo táta popř. žvatlají něco nesmyslného :-)
Jak jsou na tom vaši drobečci? Myslela jsem, že je to normální ale už mi fakt hodně kamarádek řeklo jak krásně povídá...tak se ptám. Možná je to tím, že jí v podstatě od narození čtu a hodně na ni přes den mluvím - nevím. Určitě se tady najdou i tací co povídají ještě lépe...

Chození je u nás teď v kurzu. Jakmile má příležitost tak mě drapne za ruce a obcházíme kolem koukolem celý byt do zblbnutí. A na motorečce co dostala k narozeninám se taky hrozně ráda vozí. Jak ji zmerčí hned začne říkat brm brm a kroutí ručičkama jako že drží řidítka :-D Je to zlatíčko.
No jo tak jsem se pochlubila a půjdu spinkat.
Vše nejlepší všem dětičkám!!!
Pitrs 28898

Re: Přání pro Leni

22.6.2008 20:42:44
Flor - teda chudák malá - krom ovoce nevím - my máme stolici pravidelnou - naštěstí snad všechny 3 :-) chich...


Florentinka + 3 38484

Re: Přání pro Leni

22.6.2008 11:50:24
Ahoj všem,

předně musím popřát Leni hodně štěstí, zdraví, lásky, pohody, tolerance a vzájemného pochopení....no prostě všeho, co je ke spokojenému manželství potřeba. Krásný raubíře už máte, to už Vám přát nemusím ;o))
Těším se na fotečky.

Ad spaní - Editka už spí převážně 1x denně, tak jednou za týden se vyskytne něco, co nám to naboří. Ale většinou je to tak, že když potřebujem ráno někam brzo vyrážet, tak chrupe do osmi a když bych jí ráda ten polední spánek trošku posunula na pozděj, tak vstává o půl šesté. Nic u nás nefunguje spolehlivěji :o))

Peťko, super, že už máš sádru dole! S chozením buď klidá, Editka je ještě kus za váma. V týdnu měla 13 měsíců a jak ji nedržím za obě ruce, tak odmítá udělat krok. Akorát se teď poslední dny hodně pouští a zkouší sama stát, ale na samostatný krok to zatím nevypadá :o))

Jinak malou teď trápí dost úporné zácpy :o(( Z toho plynou i hodně neklidné noci a celkově špatná nálada. Včera chudinka s naší pomocí po třech dnech nekakaní vytlačila hrozně tvrdý bobek s průměrem o dost širším než má řitní otvor, byla u toho chudinka fialová řevem. Pije hodně, jí hodně ovoce - meloun, třešně, švestkovou přesnídávku. Nemáte někdo radu?

A ještě přeju všechno nejlepší všem malým oslavencům posledních dní.

Petinka(Ksena) 54434

Přání pro Leni

22.6.2008 11:21:00
Na společnou cestu žitím ve dvou jste se vydali a při ní jste jeden v druhém oporu svou získali. I když občas bouře s krupobitím, vlnami, zas vysvitne zlaté slunce nad Vašimi hlavami. Vše nejlepší k výročí svatby>/font>
Hanina K+J 52064

Re: Ahoj :-)

21.6.2008 20:07:13
Ahoj holky, zdravím po delším čase. Malá je hroznej drak a nenechá mě vůbec vydechnout. Navíc moc nespí, dnes jen hodinu dopoledne, takže je to záhul. Rostou jí zuby, je umrčená a ještě má do toho rýmu.
Chtěla jsem pogratulovat všem oslavencům a popřát vše nej nej.
Kdo se chystáte na dovolené tak si je pořádně užijte. My jedem hned první týden prázdnin po oslavě Karčiných narozenin. Vyrážíme jen do Jeseníků na horskou chatu, ale už se nemůžu dočkat.
Holky kdo používáte chůvičky, nemáte nějakého tipa? Chci ještě koupit malé k narozkám a hlavně na tu dovču tak potřebuju vědět jaké a kde koupit aby mi došly do pátku domů. Jestli někdo máte tip tak díky za něj.
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 49086

Re: Ahoj :-)

21.6.2008 19:46:39
Ahojky!
Nějak nestíhám.
Tom doteď spal 2x denně, dopoledne 2h a odpoledne max hodinku.Ale vstáváme mezi 5,30-6hodinou.Ale poslední týden stávkuje a spí většinou jen dopoledne a odpoledne proječí v postýlce a neusne.Pak je v pět hotový a chrní něco málo před 19hodinou.A spí většinou celou noc.Tedy nejí v noci a budí se když se nemůže otočit protože mu čučí nohy mezi špršlema apod.Pak stačí dudlík a chrní dál.Ale teď nám leze 8 zub a knourá ze spaní.Včera dostal nurofen.

Pozdrvujte Martinu už tu dlouho nebyla.

Jo a dneska se poprvé hráblo na pozemku - hrabaly se základy. A za týden se betonují.
Peťka, Anetka a Markétka 53234

Re: Ahoj :-)

20.6.2008 21:33:38
ahojda, taky napíšu něco ke spaní.
Markétka už spinká taky jen jednou denně. Už od 11 měsíců začala stávkovat, že to obden střídala. Teď už víc jak týden vstává ráno nejdřív kolem 8 odina, takže pak už zvládá jen jedno spinkání. Ale netrvá víc jak 45 minut. Večer chodí taky kolem 20 hodiny. Ráno si chrupem fakt luxusně. I v noci. Už jí kojím jen večer. V noci to vůbec nevyžaduje, tak jsem ráda. Budí se v noci max. 2x a to jí stačí dát dudlík a spinká dál. Poklad.
Anetka byla skoro do 3 let děsnej nespavec, tak si teď chrochtám.
Jo vlastně vstávací vyjímky jsou o víkendu. Na taťku se vždy klepe už kolem 7 hodiny.)))))))))))))))))
Máji chodící maximum je 5 kroků. Nějak jí to chození neuchvátilo. Udělá pár krůčků, zastaví se, sedne si na bobeček a šup na kolínka. Nepadá, jen prostě potvůrka NECHCE.;((
Tracy+Domi 06/07+Alenka 12/10 44516

Re: Ahoj :-)

19.6.2008 21:17:05
Ahojky

tak my jsme byli trošku marodi,já i Domi,ale už je to snad dobrý.Domčovi leze šestý zub,takže k tomu ke všemu nic moc.Jinak Domík stále spí jak se mu zachce.Někdy 1x někdy 2x.Záleží kdy vstane ráno.Pokud se vzbudí nejpozd.kolem té 7 tak kolem 10 jde tak na hoďku spát a pak kolem 2-3 na hoďku nebo jen půl.Dneska vstával v půl 7 a šel spinkat v 9 (spal třičtvrtě hodiny),pak v půl 2(zase třičtvrtě hodiny.)Pokud ale vstává v půl 8- 8 tak se ho snažím udržet do těch 12 jak poodědvá a spí mi někdy i dvě a půl hodiny.Max. ale vkolik musí odpo vstanout je půl 4(chodí spát kolem 8).
Pitrs 28898

Re: Ahoj :-)

19.6.2008 20:54:56
teda holky kde jste?

jo Martina s Matýskem psala, že jí Maty spí ještě 2x denně, ale že už by potřebovala ulevit a tak aby jí spal jen jednou a to pořádně - ptala se jestli je v tom Maty sám nebo je vás víc? nějak nestíhá - má toho moc....

naše Sofinka spí už hoooodně dlouho jen jednou :-)
Peťka, Anetka a Markétka 53234

Re: Ahoj :-)

16.6.2008 19:29:54
Misenko, dortík vypadal pěkně a byl hezky barevnej.Hned bych si dala.
Píďo, tak to jsi měla s fénem nakonec kliku. To je síla, co se může stát.
Mája dneska udělala sama 3 kroky.Krásně se sama postaví (aniž by se musela za něco chytit) a trénuje. říká při tom KÁ kÁ - jako raz dva.))Ale většinou u druhého krůčku sedne na zadeček.Ale už zvládla i 3. Hurááá.Jinak - rok jí byl 2.6. takže žádný fofrmeni nejsme.
Dneska mi sundali sádru. Mám tam jen omotanou ortézu. Kdyby bylo na mě, tak na to vklidu šlapu, vůbec to nebolí,ale dr. mi nakázal 10 dní nešlapat a pak budu chodit na 15 rehab. Tak nakonec mi dr. říkal, že jsem měla zlomenej vnější kotník. No hezký. Já myslela, že byl jen zvrtnutý.(((
A kdo si vsázel, že bude dřív běhat Mája než já, tak moooožná i vyhraje.
Jo a když mi sundali sádru, tak mě čekala hubená, bílá, chlupatá a smradlavá noha, která mi připadala naprosto cizí.bleee((((((
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 376  [Dalších 6 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.