| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 376  [Dalších 56 >>]
Tracy+Domi 06/07+Alenka 12/10 44516

Re: Michalce vše nej !!!

26.6.2008 8:54:29
Leni Míšovi přeji vše nejlepší k narozkám!!!~s~
Leni, Péťa*10/01&Míša*6/07 18678

Michalce vše nej !!!

26.6.2008 8:48:58
Vše nej k dněšním narozeninám

Tracy+Domi 06/07+Alenka 12/10 44516

Re: Co s ním?

26.6.2008 8:02:24
Kvítečku-no náš Domík chodí od 10 měsíců,takže takové postávání a kramování "v malém" dělal když mu bylo 9 měsíců.Z počátku když začal chodit tak ho to hrozně bavilo a byl chvíli klídek,ale teď už ho nebaví nic.Takže třeba vylézt na gauč a skočit dolů pro něj není problém.Navíc když mu chci něco zakázat,nebo pro něj jdu tak ještě zrychlí přímo letí a řve a směje se mi.To jsem zvědavá jak u něj bude probíhat výchova.Zrovna teď než jsem zapla pc mi vykramovat celý šuplík v kuchyni a už něco vyvádí v obýváku.
Pitrs 28898

Re: Co s ním?

25.6.2008 21:40:33
jo a o tom zvládání doma - myslíš - uklizeno? no každý si pod pojmem "uklizeno" představí něco jiného... takže se na ostatní vyprdni - a sedni si k nám na kafe... my ti to vykládat nebudem a budeš si připadat normálně - protože normální jsi :-)
krásný večer
Pitrs 28898

Re: Co s ním?

25.6.2008 21:38:44
Kvítečku - občas dojdi na kus řeči -takové kydy co kdyby mám ráda.... někdy matky lžou cizím i samy sobě (myslím tím ty co vykládají, že mají hodné děti- jsou to matky co lezou na 18hodin denně do práce a děcko vidí max. 1 hodinu před usnutím nebo ráno po probuzení... nebo mají asi fakt zázračné děti :-) nehci se nikoho dotknout, ale každé dítko občas zazlobí no ne?)... no a závěr je ten, že já bych teda nechtěla dítko co sedí 3 hodiny v bazénku nebo na písku a hraje si... mě asi baví ten živý styl života :-) no ne? je s nima pak větší sranda -přesně jak píšeš to jejich baf a lítání a pištění je prostě sranda - takže vše je o.k. a už se netrap....

~j~
Kvitecek1978 70529

Re: Co s ním?

25.6.2008 21:29:46
v čem poradit? no, já si myslela, že ten náš Rošťák je asi výjimka, všude slyším, jak mají doma hodné miminko, jak všechno zvládají atd. atd.. a to člověka trošku zabolí u srdíčka, že jen my máme takového Rošťáka! Díky vám, holky, si v tom nepřipadám teď tak sama nebo jedinná. Moc moc děkuju!
Kvitecek1978 70529

Re: Co s ním?

25.6.2008 21:23:49
jé, nevím, jestli jsi mě uklidnila, ale až mě to pobavilo! Tvůj malý je přesně co můj, přesně dělá doma to samé, krámuje hrnce, kosmetika ve vaně, visí mi na nohách atd atd.. u ničeho dlouho nevydrží, spíš ho baví lumpárny, bafat na sebe přes roh nebo se honit po čtyřech, jen ještě sám nechodí, leze, že mu sotva stačím, postaví se, chodí podle zdi, skříní, vydrží chvíli stát sám, ale ještě si není jistý udělat krok, tak radši klesne na kolínko a začne lézt. Já už nekojím a to ani v noci, nějak co ukončil 6. měsíc, přestal chtít... Moc moc děkuju za podporu!
Tracy+Domi 06/07+Alenka 12/10 44516

Re: Co s ním?

25.6.2008 20:52:42
Kvítečku-asi tě trošku uklidním,ale já mám doma úplně to samé.Nevím zda jsi teď četla trošku tuto stránku,my máme s jídlem taky věčné problémy.Teď ho učím na snídaně,chleba s máslem nebo sýrem,dneska mi konečně snědl 1 malý krajíček,jinak mi to plive.Přesnídávka je v pohodě,oběd katastrofa,pokud mu neuvařím vyloženě to co miluje nebo skleničku tak mi hned první sousto vyplivne a můžu dělat co chci a do něj to nedostanu.Na vozíčku máme knížky,hračky,hrneček,lžičku,vařečku a na stole další nové věci co můžu střídat ať ho u jídla zabavím.Semtam jíme i v obýváku a pustím mu u toho pohádku a on se zakouká a jí.Odpo má jogurt to taky bez problémů,večer kaši taky ok.Byl zvyklý pít večer po kaši ještě mléko,ale to mi už pár dní odmítá.Přes den se nezastaví,doma je to sním na hlavu,protože já nic neudělám,všechno mi vykramuje a odnáší do jiných místností.Psovi vylévá vodu z misky a močí si tam nohy,strká mu do vody granule,vytahuje hrnce,vytahuje sáček z koše,háže do vany všechnu kosmetiku co mám na okrajích,roluje toaleťák,háže věci do wc atd atd. mohla bych tu psát román.TAkže jen chodím za ním a uklízím nebo mu něco zakazuju.Posl. 4 dny navíc ho doma nic nebaví,věší se mi na nohu a chce se nosit,jinak řve.Když jsme venku tak je jak ve svém živlu,lítá jak šídlo,v každé ruce jednu konev a lítá div se nepřetrhne.Když spadne tak se tomu strašně směje a lítá znova a padá schválně.Já už jsem se s tím,že je živější smířila.Je takový od doby co začal používat nohy :)).Takže tobě asi taky nezbyde než se smířit s živějším dítkem a to jídlo,neboj to je přejde.Četla jsem že od roka do dvou je nejhorší období na jídlo.Můj manža ve dvou letech odmítal uplně jíst,dělali mu i vyšetření.Jinak Domík teď taky vstává brzy,sice né každý den,ale někdy v půl 6 a spí pak 2x přes den po hodině.Dneska jsem například Domíkovi napustila bazének a on tam vlezl,vylezl,vlezl,vylezl a furt dokola,až to měl tam jak prase od trávy a mě to přestalo bavit.Se závistí koukám přes plot na sousedku jak tam sedí na lehátku opaluje se a její o 3 měsíce starší syn si krásně hraje v bazénku nebo na písku.A já jen lítám malému za prdelí ~j~
Pitrs 28898

Re: Co s ním?

25.6.2008 20:52:35
Kvítečku - neblázni - je to normální klouček - to co tu píšeš je zcela normální - vše je o.k. pokud to vyhovuje tobě i malému.... neboj - nestresuj - najdi si kámošku a vyrážejte ven - do přírody na koupák... hlavně se nezabývej titěrnostma a užívej si maloška - rok má jen jednou .... kojím také 3-5x za noc.... a mám je dvě :-) manžel jezdí kamionem - takže občas dojede i domů - neboj bude líp - dojdi na pokec...
jo a hele v čem chceš poradit? vše podle mě zvládáte :-)
Kvitecek1978 70529

Co s ním?

25.6.2008 20:21:48
Ahojky! Holky, prosím vás, potřebovala bych poradit, protože jsem v koncích a s pocitem, že nezvládnu jedno malé batole. Honzíkovi byl 11.6.2008 rok a mám dojem, že s ním ten rok pěkně zamával... Jednak má jen dva zoubky dole, včera se mu začly klubat oba zoubky nahoře. A teď to přijde, v noci nespí, velmi často se budí, i po půl hodině (to bych brala, že je to zoubkama - ale i jinak se budí min. třikrát za noc), přes den pořád kňourá, z ničeho nic se rozbrečí, taky se vzteká a řve, má hroznou sílu (jo jo, je to kluk) a nechce oběd!!! Snídáme v pohodě, přímo vzorově (sice k jídlu od malička potřebujeme hračku, knížku atd..), oběd ne a ne (a to ho mám už zvykat na jídlo dospělých..), odpo přesnídávku si dá, sice menší, ale dá si a večer kaši taky v pohodě. Jíme, když jedl oběd, sice jen čtyřikrát za den, ale asi mu to stačí, dávám mu ráno v půl osmé snídani (jogurt s ovocem), asi v půl dvanácté oběd, kolem třetí odpoledne ovocnou přesnídávku a cca v půl sedmé večer kaši, pak jde spinkat. Možná se to zdá někomu brzy, ale vstává po šesté ráno a spí jen jednou za celý den a to cca hodinu a půl, někdy i jen půl hodiny, víc ne. Je to s ním hodně náročné, je hodně živý a já s ním nic nestihnu. Jsem na něj přes den, co je manžel v práci sama, rodiče máme dál, takže k nim jezdíme o víkendu a hlídat mi nemá kdo... Prosím, poraďte mi, cokoli, jak to nebo Honzíka v pohodě zvládnout a nenervovat se. Nemůžu říct, že jsem nějaká slabá nebo chudinka, myslím si, že v životě se dá zvládnou téměř vše..
[<<Předchozích 310] Názory 311320 z 376  [Dalších 56 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.