| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : červen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 376  [Dalších 246 >>]
Píďa, Kubásek12/04 Anika5/07 12094

Re: Ahoj!

4.9.2008 21:14:13
Ahoj! Kubík nám začal chodit do školky, tak je to drobet hektický, než si zvykneme. S Anikou jsme dnes byly vyzkoušet cvíčo a moc se jí to líbilo, rozhodně nebude takovej stydlín, jako bráška, řehtala se na celý kolo:o)
Vevísku klííd, Anika měla v roce 8,6 kg a jedla jak popelnice. Teď aktuálně nevím, ale s jídlem mi začala stávkovat, tak to o moc víc nebude:o) A přijde mi akorát, sice drobek (i na výšku) ale krásná, já takový ty tlusťoučký děti moc nemusím;o) Je prostě akorát;o) Jinak Kuba měl v roce taky necelách 10 kg myslím.
K dovoleným už asi bylo řečeno vše, já bych na dovču bez dětí nejela, v tomto absolutně souhlasím s Ivánkem (mimochodem krásný fotky). Děti jsou naše a na dovolenou chci jet abysme se užili jako rodina. My k moři teda nejezdíme, necháváme to, až Anika trochu vyroste a bude z toho něco mít a já sama mám taky raději hory, i když né že bych někdy nechtěla vidět moře;o). Letos jsme byli v Rychlebech a Kubas byl nadšením bez sebe, pořád o tom mluví a chce zase na skály a rozhledny a do lesa a na vodopády... a Áni je to podle mě úplně fuk, hlavně že je s mámou a tátou a v tomto případě taky se zahradou a pískovištěm... Myslím, že pokud je koupací, což naše děti moc nejsou, jsou děsný cíti, tak by pro ni moře s pískem a teplou vodou mohlo být fajn, ale ne na celý týden, musely byste to kombinovat s výletama, nějakou zoo, akvárium nebo tak, co já vím, co se dá u moře podnikat, byla jsem tam jen jednou v 6 letech...
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 49086

Re: Ahoj!

4.9.2008 9:48:59
Ahojky!
Vevísku Tomášek měl v roce 74cm a skoro 10kg.A baští dobře.
Ale Adélka ta měla v roce 8kg a taky vyrostla a ta nechtěla jíst vůbec!
Tracy+Domi 06/07+Alenka 12/10 44516

Re: Ahoj!

3.9.2008 22:47:54
jinak na 12 měsíční ko měl 80cm a 9760g
Tracy+Domi 06/07+Alenka 12/10 44516

Re: Ahoj!

3.9.2008 22:47:11
Vevísku-tak to buď v klidu,náš Domča,taky žádný extra jedlík má teď aktuálně 10,5kg a přes 80cm,schválně ho zítra změřím abys měla přesné info.
Štířice 86026

Ahoj!

3.9.2008 21:46:36
Ahojik...moc Vám chci zpětně poděkovat za rady ohledně létání s dětmi.Nemohla jsem ragovat, pže jsem měla pc mimo provoz ale za názory opravdu děkuji.Nakonec tedy dovolenou odložíme až na příští léto a raději ji strávíme někde v čechách...asi tatry.Malá je velice živá a ta pláž by ji asi opravdu dlouho nebavila. Mám ještě otázečku.Máte stejně staré dětičky, jak jsou velcí?Dceka važí necelých 10kg a měří 77cm...připadá mi strašně drobounká.Mám kolem sebe maminky jen se staršími dětmi, tak mě to možná mate ale i tak si dělám starosti,pže Adélka není ani žádný extra jedlík. Mějte se moc hezky.Vevísek a Adélka.
Pitrs 28898

samomluva...

29.8.2008 21:39:59
ahojky holky jdu pozdravit...

napíšu vám co jsem dnes zažila - Sabinku jsem ráno chválila, že krásně snědla půlku rohlíku - byla jsem šťastná - neb ted nechtěla nic moc jíst... - a tak jsem říkala: "ty jsi Sabi moc šikovná že jsi to celé tak krásně spapala...." ona na mě... "noooo..... jsem ráda, že jsem to do té huby celé nacpala..." co by jste na to řekly ????? já nic... jen jsem lapala po dechu kde to zas chytla....je to ted malý chytrák - věčně komanduje Sofii - včetně plácanců přez plínu... naprosto kopíruje moje ječení.... a přesně používá výrazy tipu - "už toho mám vážně dost...." "říkám ti to naposledy" "nebo bude zle...." atd...

jinak Sofie je děsný drak - tento týden mi ležela v Intersparu na zemi a dělala tóčo na všechny strany - nechala jsem ji tam ležet a ječet a šla jsem za roh... no děs - pohledy mojí mámy a kolemjdoucích byly šílené, ale vydržela jsem a jsem ráda a když to chtěla zkusit znovu jiný den - jen stačilo s klidem v hlase říct, však si klidně lehni a vyvztekej se - až budeš hotová, dojdi za náma, my už jdeme ........ a jít.... už ani nepípla a šla...

jinak mi všude leze... pichá někam hlavu nebo nohy nebo ruce - pak jí tahám mamčinu botu z nohy - měla sandál nasunutý až nad kolenem a nešel ani tam ani zpět.... no děs.... vyleze na klouzačku, na průlezkdy - snaží se dělat kotouly jako ségra .... Sabča ted totiž taky všude leze .... tak je jen chytám a sundávám - včera jsem např. byla v restauraci na lodi - holky házely přez zábradlí (kde je i síť aby nespadly přez palubu) sušenky - rybám - jedna Sabči spadla na okraj a nemohla na ni dosáhnout - přirazila tam židlu a lezla přez to zábradí sundat tu sušenku... myslela jsem že mě trefí - spadla by klidně kvůli sušence do přehrady... no není to blázen ;) a takových chvilek máme přez den i několik....takže je možná dobře že letos nám to moře nevyšlo...

tak ahojky a zas nakouknu -zítra balíme a v neděli brzo ráno vyrážíme na ty termály.... snad bude hezky~j~
Pitrs 28898

Re: Pozdrav

28.8.2008 13:51:32
Žabi taky máme Priorix Tetra - prosím tě po jaké době přeočkováváte? my se s MUDro dohadujem.....díky
x x 15263

Re: Pozdrav

28.8.2008 12:59:02
Rádí já Mišákovi dám ten Priorix Tetra, ať jsou proti neštovicím oba. Zatím očkování snášel dobře, i Andrejka, tak snad to bude bez větších reakcí. Michálek je zdravý, krom 6. nemoci a jedné chřipky neměl nic.
rádí,Adélka3/02,Tomášek5/7 49086

Re: Pozdrav

28.8.2008 11:05:16
Ahojky!
Žabátko to je dobře., že už jsi ok.
Jinak Adélka je teď čerstvě naočkovaná tak y na neštovice, ještě jdeme za měsíc na přeočkování.A Tom dostane jen tu bez neštovic.
x x 15263

Pozdrav

28.8.2008 9:10:58
Ahoj holky, zase po delší době se hlásíme. Mišák zatím ještě nechodí, dává si na čas jako Andrejka, ta začala chodit v 15,5 měsících. Ale už to asi dlouho trvat nebude. Já jsem měla nějaké problémy, byla jsem na kolonoskopii a zjistili mi tam předrakovinný polyp, tak mi ho oddělali, ale budu chodit každý rok na kontrolní vyšetření.
Jinak co se týče očkování, tak my necháváme očkovat ten Priorix Tetra, já jsem neštovice neměla a nerada bych aby to děti dotáhly domů. Ony neštovice taky můžou mít hodně těžký průběh, nehledě na to, že po nich můžou zůstat jizvy. A šance, že by mi to malá dotáhla ze školky (jde v září) je dost velká, ji jsem nechala dodatečně přeočkovat Varilrixem.
[<<Předchozích 120] Názory 121130 z 376  [Dalších 246 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.