| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : březen 2007

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 4342  [Dalších 4282 >>]
simiki+koťátko 03/07 44774

Re: :)))

7.10.2008 22:22:02
No jo, teď se dívám na malá písmenka.. Nedostavíte-li se bez dostatečné omluvy, bude postupováno v souladu s příslušnými právními předpisy. Co si můžu představit pod příslušnými právními předpisy? On se ohání i tím, že nejsou peníze, že by to pak bylo těžký. Ale já mám spíš obavy, že to bude těžký pak. Je nějaký mezičlánek mezi nepřijitím na výzvu, a exekucí? Myslím tím, jestli dostane ještě jedno varování, ať vím, na co se připravit? Nebo počkají, a pokud se neozve, tak už dají pokutu, a při nezaplacení (tedy i neoznámení že se něco dluží) povolají exekutora? chjooo.. jak zapsat můj noťas do mého majetku jako OSVČ? ať když tak můžu mávat někomu před obličejem v případě nouze :))

jéé, didi, daruji SDH za odvoz a jídlo ještě připlatím on je jinak v pohodě chlap, jen si myslí, že na něho nikdo nemůže, a že je nedotkuntelný. když jsem mu řekla, že mu napaří pokutu i bez jeho svolení, tak se trošku zarazil. on je celý jeho táta, prostě to odkoukal od něho..
Eliška,Jáchym3/07 a Bětka3/09 63520

7.10.2008 22:15:32
Slávi,docela podrobně jsem zrovna MMRvacínu a zákoné lhůty koumala.Je tam uvedená pouze spodní hranice,což znamená,že je očkují po dosažení 15měsíců věku,dřív ne.O horní ani slovo.Zkus se s doktorkou normálně domluvit.Vzhledem k tomu,že toto očkování vyžadují školky,většinou ho všechny děti mají a stihnou do té doby. Nemůže tě nutit,je to tvoje dítě...Když to očkování chceš jen odložit a ne úplně odmítnout,měly byste se domluvit.

podrobněji na
http://www.vakciny.net/pravidelne_ockovani/MMR.htm#6

já jsem tohle očkování odložila.Na jaře první dávka,po půl roce druhá a vyjde nám to se školkou akorát.
Didina+J4/96+ J3/07+E5/10 53519

7.10.2008 22:08:41
Slávko, tak teď jedině tvrdit, že je nastydlá a snad by ji "vysvobodilo", kdyby ty spalničky chytila - průběh u dětí je celkem hladký a navíc by získala celoživotní imunitu což očkování nezajistí. Ach jooooo~Rv~s~~s~~s~

Simi, dělej s tím svým raplem něco nebo tě z něj lajzne~;((
vevelen + Matěj 26.3. 07 70855

7.10.2008 22:06:55
výzku = výzvu.

7.10.2008 21:58:44
Měšťáci mohou mít jakoukoliv barvu uniformy, podle toho co si obec zvolí za barvu. A klidně mohou stavět i bez plácačky. Pokud se jedná o výzku, tak je tam vždy uvedeno: čeho se dopustil (dle jakého zákona a paragrafu) a určitě je to výzva k podání vysvětlení a určitě tam musí být poučení.
*S 15300

7.10.2008 21:56:49
Didi, tak tak, tiež len trpím, ale vďaka (hlúpe slovo) tomu dlhému maródeniu sme posunuli hexu a teraz som myslela, že nejako ukecám spalničky, že ma zapíše na jarný termín a toto už neukecám. No, ešte tak maximálne posun o jeden deň, keďže v utorok som v práci, ale to ničomu nepomôže. Bojííííím.

7.10.2008 21:50:41
No on byl v černé uniformě, ale byl tam sám, a prostě stavěl rukou. Vždyť ho mohl klidně zajet. Právě na té výzvě není dole nic, jen ten datum, a podpis, s tím, že toho dne udělal přestupek, a SPZ..

7.10.2008 21:44:36
Simiki, jestli DH došla výzva od městské, dole je poučení co následuje, když to nesplní - že se tam nedostaví a mohou ho předvést.

7.10.2008 21:40:52
Simiki, je to divné, když nebyl v uniformě a jak DH poznal, že je od městké - musel se přeci identifikovat plackou.
A jak jel špatně?

7.10.2008 21:32:03
mám dotaz. SDH jel špatně, chytl ho měšťák, sám, bez plácačky, bez zelenkavého obleku, chtěl po něm 200 kč na místě, bez bločku, nebo pokutu pak 2000 kč. SDH mu do kapsy nic nedal, dnes přišla výzva k dostavení se na měšťáky, a SDH tam jít nechce, že co mu můžou, že oni stejně nemůžou nic, a na moje námitky, že mu tu pokutu stejně vyměří, i bez něho, a přijde sem exekutor, tak řekl, že nikoho do bytu nepustí a co mu můžou atd.. já jsem opak, jsem strachy poxxaná protože mám opravdu obavy na exekuci, nechci dát svůj noťas, mám ho k práci doma, ale protože vedu jen JÚ, není nikde v mém majetku OSVČ vedený. máte zkušenosti s MP? ono se jedná o to, že už dvakrát ho takhle chytli - za špatné parkování - a dodnes jejich výzvy po roce prostě ignoruje, poslední přišla před pěti měsíci. myslíte, že tam můžu jít za něho já a říct, že jsem jela já? sedí ti, co chodí, i za stolem? že by poznali, že já jsem neřídila?
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 4342  [Dalších 4282 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.