| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 63130  [Dalších 63040 >>]
Ondrášovka, Jůlie a Matouš 41599

Moje děti,

5.10.2008 20:32:08
já vám pořád píšu o svém malém miminku, a zapomenu se pochlubit Jůlinkou. NE, nočník je uloženej, k tomu se neznáme... Ale Jůli umí říct, jak se jmenuje :-). Jůlinka Štěpánková, je to strašně roztomilý. Jo a naše dítě má na 23 měsících 14,2kg a 90cm :-).

Včera jsme byli těsně před zavíračkou na výstavě hraček v Letnanech, tak už tam nebyly tak strašný davy, koupili jsme draka a dneska ho byli pouštět, nejnadšenější byl samozřejmě Ondra. Jůlinu to zatím moc nebralo.

Jo, holky, mě už strašně bolej prsa, dyt už skoro dva měsíce odstříkávám, je to záhul, snad už to skončí.

Já se tak těším, až bude doma, ooo booože. Já pořád říkám ach jo a Jůlina po mně :-).

To je vše, mějte se krásně,
V.
Ondrášovka, Jůlie a Matouš 41599

ahoooj při neděli

5.10.2008 20:26:54
dneska byl chovat Ondra, tak jsem tu řádila jak hadr na holi, děs běs.

Dnešek jsem dočetla, vzorně jste toho moc nenakecaly :-).

Bohemi, vítej z dovolené!! No jo, už jsem zakoupila vitamíny pro kojící.

Čarod, všechno nejlepší k narozeninám!!! Ty jo, pět let rozdíl a já si připadám stará a bohužel ještě hůř vypadám ~Rv.

Milfi, nedočetla jsem to. Co je synovečkovi? Broučkovi malýmu. Vy máte taky hodně povedenej rok, asi jako my :-(. Hodně štěstí.

Lajko, co trápí tebe, kočko moje?

Trolli, ahoj! Jak se máte? Jak se vám cestuje?

To je asi vše, posílám velkou pusu,
V.
MILFI+Maty11/06+Vanes12/08 57409

Re: Příjemná neděle

5.10.2008 18:18:26
Luci já právě taky.Vždy zavolá že je poblíž a já už jsem někde v trapu:(
Snažím se na to nemyslet ale nejde to:(
Luci+Luk 44497

5.10.2008 18:15:47
Milfi,tak doufám že jsi Čarodku pozdravovala~:-D,já se úplně kaju,jezděj k nám občas do Trutnova a já nejsem schopna si na ni udělat chvíli času~;((,nebo spíš respektivě Markét napíše že je v Tu.a já už něco mám~;((..Je fajn že je šťastná,určo si to zaslouží.
Ty se hlavně drž kočko ať se ještě z psychiky nestane něco tobě.Držím vám palečky ať vše dobře dopadne.Co se týče Epilepsie,je to boj,ale dá se s tím žít když člověk ví co a jak

Holky my máme úplně bezvadnej mošt-přímo jen jako šťáva z jablek,Lukáš se může úplně protrhnout jak to tu doslova chlastá.To budem zase v noci přebalovat~:( za dvě hoďky už vypil litr..

5.10.2008 17:25:04
Jo a taky byla tu Čarodka vypadá mocinky dobře a štastně.:-)bylo to fajn odpolko.
Chtěla sem jet za synovcem a pak sem to už nestihla.:(tak zítra

5.10.2008 17:23:57
Luci ahojky už zase máme trápení.NAkonec si dr.myslí že to bude asi epilepsie(pardon nevím jak se to píše)
nebo že to bude stresového původu.Přeci jen je mu 11let a umřel mu tatínek.
Holky když se to včera stalo tak se mi hned vybavil švagr.Pořád bulím a je mi po něm smutno.
Achjo proč se to muselo stát.~:(~:(

pardon potřebovala sem si ulevit.
Luci+Luk 44497

Příjemná neděle

5.10.2008 16:41:02
Ahoj při neděli,právě jsme se vrátili z venku,je tam hezky,ale fičí jak o život..

Milfíčku,copak to čtu? To mi je moc líto,posíláme synovečkovi moc síly a pohlazení ať se rychle příjde na to co to bylo a je mu hned líp~s~

Lajko,ty se se zády rychle uzdrav a pěkně při neděli odpočívej~;)

Bohemi,holky cestovatelky pěkně vám to na fotce slušelo,určitě jste si to nááááramně všici užiliR^R^

Vandi,posíláme~s~~s~~s~~s~~s~,myslím že už padáš únavou a vyčerpáním,drž se holka,jsme tu s tebouR^~s~R^

S hypo neporadím,zatím žádnou nemáme,ale zhruba do 4 let chcem stavět svůj vlastní,tak snad se situace vylepšej

Jdu si dát nanuk a uvařit Velvetka(kafíčko)
Pavla (Filip+Honzik) 42518

Re: Hojda!

5.10.2008 13:04:31
krasnou slunecnou nedeli!!!

DANKGO - tak ja si tak jednim okem listuju zpet a rikam si "dankga jedna, nekde jucha na provincni soutezi dobrovolnych hasicu, muze ma sice sympataka...ale zanedbavat by nas nemusela..." a ehm on to! Tveho skutecneho muze tedy neznam, jiste je to sympatak taky... ovsem nekdy bych ti toho Zeleznaka prala vic! ~j~R^

Bohemi VITEJTE ZPET!!! holky opaleny!

Vando Matousek basti za dva! to nase "mrne" 60tku pri propousteni z porodky nedalo! R^R^R^~s~~s~ drzime palecky s lecbou dal! a posilame velike pohlazeni at zazenes unavu!

Lajko - co to ? tak at je brzy taky lip!

a zbytek nevim a tak vsechny zdravim!
Market + Mára a 2mazlíci 41361

Lajko

5.10.2008 13:00:47
Lajko ahoj, to jsme na tom uplně stejně, mě taky bolí břicho už asi pátý den:-(. A do toho záda, netuším od čeho to je...jestli střeva, spodek, nebo ledviny, nalejvám se bylinkama, urologáčem a zatím nic moc. Cche to teplo a klid ...což v našem případě je dost nereálné, že? U mě je nereálná i ta dieta.-)Drž se kočko.
Vandi super, malej je šikula , no vidíš co dokáže:-)
Milfi držím palce synovci...~s~
Bohemi, fotka je naprosto DOKONALÁ:-)
Venku je dnes nádherně...teda za oknem, venku zima jako v ....:-) zítra si jdu koupit punčocháče a beranici:-)
bohemiana (Nora06/Emma09) 39849

Re: Hojda!

5.10.2008 10:55:01
Dobrý ráno... Jinko, dík za kuchyňku, líbí se mi moc! A s Železným jenom vyfotit, jo? Hm :o) Dankgo, přidej pikantní podrobnosti!

Trolli, ve středu dopo jsme v pizzerii jako na koni.

Vando, tak super, že Matoušek papá a krásně přibývá!! Bereš si něco na imunitu a posílení a tak? Ať se tě nic nechytne!!!!
~s~

Jinak jsem koukala, že řešíte žloutenku -- mám sestru lékárnici, tak se jí zeptám, jestli je fakt vyprodáno. Nemůžu pochopit, že by výrobce okamžitě nedovalil do čech všechno, co má, když je takovej zájem... My očkovat nebudem, ale opatrná budu. Říkala jsem si, že v centru Prahy zvlášť -- a dneska ráno koukám z balkónu a u popelek hned tři bezdomovci :-) Takže tak.
[<<Předchozích 80] Názory 8190 z 63130  [Dalších 63040 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.