| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 63130  [Dalších 63050 >>]
Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. 14004

Kuk

6.10.2008 12:02:44
při pondělku. Ráno jsem si dala kolečko po Drech, změnila jsem totiž praktického dra a tomu se něco nelíbilo, tak teď budu podporovat české zdravotnictví~j~.

Dodatečně přeju Čarodce k narozeninám ať se na ní směje štěstí.

Vandi na vás pořád myslím, a Jůli je teda brepta upovídaná.

Balko nic moc speciálního nepotřebuješ, marcipán je nejlépe vyválet mezi dvěmi potravinovými foliemi, pak se to přenáší bud pomocí válečku na který to namotáš, nebo pomocí tý folie. Jestli chceš potahovat celý dort, tak bych ti doporučila si vyrobit doma mléčnou hmotu ze sušeného mlíka. V krámě je marcipán děsně drahej. Já tu mléčnou hmotu nemám moc ráda, ale na velký dort bych se marcipánu nedoplatila.

Jo a pro pekařinky jsme dnes objevila na stánku knihovnička recepty DORTOVÉ INSPIRACE, je tam pár dortů krásně nafocených i s postupem, včetně stonožky, a dělané jinak, než jsem vyráběla já~;)
Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. 14004

Kuk

6.10.2008 12:02:44
při pondělku. Ráno jsem si dala kolečko po Drech, změnila jsem totiž praktického dra a tomu se něco nelíbilo, tak teď budu podporovat české zdravotnictví~j~.

Dodatečně přeju Čarodce k narozeninám ať se na ní směje štěstí.

Vandi na vás pořád myslím, a Jůli je teda brepta upovídaná.

Balko nic moc speciálního nepotřebuješ, marcipán je nejlépe vyválet mezi dvěmi potravinovými foliemi, pak se to přenáší bud pomocí válečku na který to namotáš, nebo pomocí tý folie. Jestli chceš potahovat celý dort, tak bych ti doporučila si vyrobit doma mléčnou hmotu ze sušeného mlíka. V krámě je marcipán děsně drahej. Já tu mléčnou hmotu nemám moc ráda, ale na velký dort bych se marcipánu nedoplatila.

Jo a pro pekařinky jsme dnes objevila na stánku knihovnička recepty DORTOVÉ INSPIRACE, je tam pár dortů krásně nafocených i s postupem, včetně stonožky, a dělané jinak, než jsem vyráběla já~;)
Eva a Natálka+Adámek 16.11 36523

hm

6.10.2008 11:15:11
melo tam byt s prosincem
Eva a Natálka+Adámek 16.11 36523

hezky den

6.10.2008 11:14:40
vy mate srazik ve stredu na Palmovce jo taky jsem tam uz byla a rada bych se pridala ale penize mi dorazi az ve ctvrtek nebo v patek takze bohuzel ale srazite se tam s proncem co??tak vas tam bude vic
MILFI+Maty11/06+Vanes12/08 57409

Re: Ahoj VŠEM....

6.10.2008 10:31:56
Ahojky píšu od ségry.
KO dobrý.Holčička NEPOTVRZENA.prý na 51%klučík.TAk nevím.Budeme mít překvapení:-)
Hlavně že je vše v pořádku.
Jo a domluvili jsme se na jménu TOMÁŠEK.neni to ale jisté.tak uvidíme.

mějte se krásně odpolko se ozvu.
Blanka a Kubíček 53978

Ahoj VŠEM....

6.10.2008 9:38:17
Zdravím Vás v novém týdnu, naše bláznivá Léňa odjela páchat dobré skutky - jela darovat krev, tak chci vidět, kdy se připlazí domů:-)
Taky bych ráda, ale s mým úžasným tlakem 70/50 bych se složila při prvních dvou deci....~k~~k~

Včera brečela, protože jak jsme jeli v sobotu z té Prahy, hlásili v rádiu, že u NÁS srazil vlak 9letého chlapce, že ho vrtulníkem převáželi do Motola, má prý zlámané uce a pánev.... Lenička se hned začala klepat, když je mu 9 let, že ho určitě zná, když ho učila..... Tak včera večer jsme se dozvěděli, kdo to je, tak jí to docela vzalo.....~:(
Brrr......

THERY - to koukám, co jste všechno pořídili, ale to jste byli bez dětí, viď???~:-D
balka+Marťa10/06+Marek08/08 41742

Re: NO a na to nejdůležitější jsem zapomněla !!!!!

5.10.2008 21:44:16
MI to sežralo??
Chjo, no tak co jsem to...hlavně Vandě, Matoušek je strašně šikovnej chlap! Takový jedlík:-) Brzy už vás určitě pustí.
Holky už přemýšlím nad dortem pro Marťu, chtěla bych jí udělat nějaký s figurkou Tinkyho Winkyho, no a teď nevím...
zvládnu potáhnout dort sama a jak? Nebo se na to musí používat nějaká pomůcka? Napadlo mě jen to hodně rozválet a překlopit na dort...nevíte? A kde se kupují potravinářské barvy?
Moník + Kubík, 20.11.2006 51955

Pěkný večer

5.10.2008 21:34:51
Ahojky všem skoro na konci víkendu ... celý den jsme byli v trapu, nejdřív na tom pohádkovém lese a pak ještě na skok v zoo:-)
Vandi, Jůlinka je teda šikulka a je to kus ženskýR^
Čarodějko, vše nej, nej k narozeninám!!!
Milfi, snad se epilepsie u synovce nepotvrdí, držím palce, ať je brzy doma!!!
Lajko, tak snad už bude brzy líp!!!
Jinak dnešní pohádkový výlet se Kubíkovi líbil, až na Shreka, toho se bál:-) ... tak přidávám pár foteček:-)

Monča + 2 14215

Re: Příjemná neděle

5.10.2008 21:27:18
Čarodko, vše nej!!!~s~~s~~s~

Vandi, to je krásný jak mluví. Ted jsem si poustela video Zuzinky ve 2 letech, no nádhera, tak jsme byla roznenznena, vzdyt bude mit za chvili 5.

No a Tomík, nočník taky ne, pres zimu neva. A 14kg hlásím taky.
Thery + Kristýnka + Matoušek 56795

Re: Příjemná neděle

5.10.2008 20:37:39
Kuk! Tak se po celém dni hlásím, byli jsme na veletrhu hraček a v ikei, utratili jsme hromadu peněz ale aspoň máme vyřešenej základ pod stromeček! Koupily jsme Týně kuchyňku, Danymu ponk, Týně kočárek, oběma boby, čepičky a v ikei dřevěnou vláčkodráhu, stan do pokojíkua takový ty plastový houpačky.
Jinko kuchyňka hezká!
Vando tak to Matoušek krásně papá! Držíme palce ať mu všechno co s ním dělají pomáhá a brzo můžete domů! Posíláme pohlazení a spoooustu sil pro vás všechny!
Lajko držím palce ať je ti brzo líp!
Milfi synovečkovi taky moc moc moc držím palce ať to není nic vážného, třeba se ta epilepsie nepotvrdí a i kdyby tak to třeba nebude tak zlý. Známým se kdysi narodila holčička s epilepsií a rozštěpem patra, hned dostala invalidní důchod a minimální šance na běžný život. Ve čtyřech letech jí odebrali invaliďák protože byla podle všech vyšeření naprosto v pořádku. Hlavu vzhůru, určitě to bude zase dobrý!
Čarod vše nej nej nej k tvému čtvrtstoletí!
[<<Předchozích 70] Názory 7180 z 63130  [Dalších 63050 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.