| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 63130  [Dalších 63060 >>]
Peckaa - Ráďa,Mariánek 45641

Re: Balko

6.10.2008 13:06:52
Ahoj holky, u nás je lazaret. Ve čtvrtek jsme byli na kryťáku. Ráďa skočil 2x do vody a okamžitě ho rozbolelo ucho. Má zánět středního ucha. Přitom začátkem srpna měl zánět zvukovodu a bubínku na druhém uchu a taky to měl z koupaliště. Já nevím co s ním. Je to kluk a ve vodě blbne, ale asi mu budu muset zakázat aspoň skákání.

Před týdnem bylo Ráďovi špatně a asi to byla střevní chřipka, protože v pátek bylo blbě mně a dnes je manžovi a Mariánek ráno zvracel. Mário se už zdá celkem v pohodě. Manža je v práci, tak jsem zvědavá, jak to tam přežije.
marcík 48253

Ahoj holky,

6.10.2008 13:05:37
hlásím návrat od našich. Pokusím se dočíst, ale vidím, že tu je Trolli, tak se chci zeptat, jestli ti nemám poslat peníze (za autíčko)?
Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. 14004

Balko

6.10.2008 13:01:32
vidíš ještě potravinářský barvy. Tak v Lidlu prodávají gelovky od schwartau, 4 základní barvy, červená, zelená žlutá modrá, ty jsou super a dobře se zapracovávají do tý hmoty, Jestli chceš kupovat práškový, tak kup od Kovandy, ty jsou chuťově dobrý, já měla ještě nějaký jiný kupovaný v drogérce a ty byly slaný, takže ta hmota nebo krém byli hnusný chuťově.

Evi aha to já nevěděla, že tam jdou i prosincovky, ale to snad neva ne :-))))).
Eva a Natálka+Adámek 16.11 36523

Trolli

6.10.2008 12:42:07
no prosinec tam prijdou taky na 11 muze se tam normalne chodit se dohadovali ze tam pujdou ve stredu na 11
Thery + Kristýnka + Matoušek 56795

Re: hurááááá

6.10.2008 12:37:16
Jo a kdyby někoho zajímala cena tak chtějí 950 kč i s aplikací.
Mončo fotky moc hezký! Evidentně jste si to užili! Já jsem dávala fotky zase na rajče jako vždycky tak kdyby chtěl někdo nahlídnout jsou tam.
Balko potrav. barvy asi v hypermarketu nebo v drogérii? Nevím, ale hledala bych asi tam někde. Já už koukám co mají v jaký cukrárně tak uvidíme jestli něco vyberu nebo se do něčeho pustím sama.
Blani jj, byli jsme bez dětí, mezi hračkama by se to s dětma nedalo, v modelech ještě jo.
Milfi tak holčička třeba do třetice :) hlavně že je mimi v pořádku. Třeba to holčička nakonec i bude :) Já chcí taky holčičku, ale hlavně už to pohlaví chci vědět abych mohla kupovat hadříčky a přebírat ty po Týně :) Jo a samozřejmě gratuluju k dobrým výsledkům!

Re: hurááááá

6.10.2008 12:34:03
Thery díky za tip, zkusím nás tam objednat. Matouškovi bohužel tu žloutenku dát nemůžu ach jo :-(. No tak aspoň že to bude mít Ajka.
Thery + Kristýnka + Matoušek 56795

hurááááá

6.10.2008 12:23:23
hlásím že jsme naočkovaní havrixem jr. a házím jeden tip (nejen pro pražský, mají pobočky všude možně), kouknout a objednat se můžete na www.ockovacicentrum.cz moc volno nemají, já jsme tak vzala Týnu na blind a vzali nás. Brali jednoho objednanýho, jednoho neobjednanýho....
tak to jen pro informaci a teď jdu dočítat

Re: se mi to odkliklo

6.10.2008 12:07:05
Milfi určitě to bude Vanesska :-) a jak je na tom synoveček? Ach jo vaše rodina taky teda nemá chvíli klidu, chudák ségra.

se mi to odkliklo

6.10.2008 12:06:08
ten srazík snad není s prosincovkama, jestli jsem to dobře pochopila, dorazí Zdenka a Katka zamluvila tu pizérku.

Lajko tak jak je? U vás ty nemoce jsou teda taky pořád ach jo. :-(.

Měla bych jít něco dělat, ale mám jako tradičně KOPR.

Holky ty autíčka snad budou tenhle týden, až je budu mít, tak vám pošlu mailíka jak s placenímu ju?.

Určitě jsem ještě něco chtěla a nevím co :-)
Blanka a Kubíček 53978

Re: Ahoj VŠEM....

6.10.2008 12:03:31
MILFI - jééé, to nebyl pindík, to byla pupeční šňůra~:-D~:-D~:-D - určitě joooo, musí to být holčička, aby se síly vyrovnaly~:-D~:-D ale hlavně že jste O.K.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 63130  [Dalších 63060 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.