Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Thery + Kristýnka + Matoušek | 56795 |
Re: Je mi smutno...6.10.2008 17:48:55
Katko zkusím to promyslet a kdyžtak bych dorazila, uvidím jak bude čas.
Snowy taky bych alespoň pro jistotu zajela k dr., myslímže když zavoláš tak tě stejně budou chtít vidět. Jinko kamarádky je mi moc a moc líto. Držím palce ať se brzo vzpamatuje a brzy se zadaří nové, krásné, zdravé mimi a posíláme moc a moc sil! |
Katkavl /Vojta 11/06 | 60494 |
Re: Je mi smutno...6.10.2008 16:12:39
Ahoj Holky
Kajanko stavbu si ráda vezmu,pokud už se ti někdo neozval. Ke zmatku ohledně srazíku - ve středu dorazí do Prahy Zdenka,čas má Mardal i Troli,tak mě napadl společný listopadový srazík.Odjížděla jsem na aerobic-víkend /Lucyško taky do Písku,ale hotel u lesa/a věděla,že se do pondělí nedostanu k pc,tak pověřila Troli aby vás sezvala,že pak dle počtu zamluvím místa. Zatím nás je 5,kdyby třeba vyšlo Lajce,Babul a Thery,zamluvila jsem 8 míst od 10hodin Plánovaný s prosincem není,pokud má někdo výhrady,můžem změnit místo na Človíčkov,nebo Kiku. Snowy,ať je bro líp,radši bych též pro jistotu zavolala obvodnímu. |
Rosalie | 20250 |
ahoj6.10.2008 15:54:29
Ahoj,všechny moc zdravím.Včera jsme se vrátili z krásného víkendu v Písku.Spali jsme v hotelu u řeky (vyhlídla jsem si ho ne netu a naštěstí dobrý),přichomejtli jsme se tam ke svatbě,takže byla dobrá atmosféra.Ami spala na pokoji a my si užívali dobrého piva v hospodě.Byli jsme navštívit babi a dědu,ten měl narozeniny.A druhou babi v domově důchodců,to už nebylo tak veselé,dost náročné na psychiku.Ale babi byla štastná,trochu ve svém světě,ale myslím,že bude vzpomínat.Vzali jsme jí do kostelíku,chytli jsme akorát mši.Tak zpívala,Petr jí to ukazoval ve zpevníku a zpíval s ní,Amálka se přidala taky a já jen zadržovala slzy.Achjooo to stáří je hrozné.
Něco jsem dočetla..vítám Bohemi!!!těším se na fota..naše jsou na rajčeti,odkaz v deníkách! Snowy!!!utíkej k dr..není to prdel |
Kajanka | 42157 |
Re: Je mi smutno...6.10.2008 15:10:20
Jinko,chudak holka.Je to nekdy v tom zivote fakt na hovno.
Jinakjsemjeste nedocetla.. MARCIKU nebo holky nemate nekdo zajem o tu garazo-stavbu? Jen tak jsem priklepla a vydrazila za 303,- My teda mame garaze,vlacko i autodrahu takze pokud mate nektera zajem,rada prenecham http://www.mimiaukce.cz/aukce.php?id=2045513 |
Luci+Luk | 44497 |
Re: Je mi smutno...6.10.2008 14:56:55
Jinko,to je nám všem líto,ale zase aby se člověk trochu uchlácholil-tak vždy je něco horší,pro něco lepší,třeba by mimčo nemělo pěkný život,nebo díky té plodovce by bylo nějak "postižené"vše má svůj důvod,dobrej,i ten špatnej..Posíláme kámošce objetí a rychlé vzpamatování
|
Luci+Luk | 44497 |
Re: Źe by mě tchýně otrávila?6.10.2008 14:53:36
Snowy,malou bych rozhodně už nekojila a jela ihned ke své Dr.,nebo rovnou na pohotovost.Nějaký vliv na mléko by to mělo mít když to co sníš jde i do mléka,ale asi ne tak zavážný.Četla jsem to i na hlavní,ale napadlo mi že to budeš psát i sem a tak raději odpovídám sem
Jinak my stále chrupem,už od půl jedné,no ono venku prší,je zataženo,tak co jiného.. Mám za sebou další injekci,čím více mě to píchaj,tím víc mě ty stehna bolej,koukali jste včera na zprávy na Nově? tam o ty Crohnoce zrovna bylo.Jsem úplně čučela jak to může až být závažné,he he,to já jen chodím teď tak 15 krát za den na WC,už se tam asi rovnou nastěhuju |
Kajanka | 42157 |
Re: Źe by mě tchýně otrávila?6.10.2008 14:43:51
Snowy ja bych aspon zavolala obvodakovi nebo se optala v nemocnci.Pro jistotu.Otrava semuze na organismu projevit az casem...jako treba na jatrech...
Doctu pozdeji.. |
Snowy + A 11/06 + D 4/10 | 50991 |
Źe by mě tchýně otrávila?6.10.2008 14:02:29
Ahoj holčiny,
dělám si z toho srandu, ale zas tak veselo mi není... Včera jsem u tchýně snědla několik nakládaných hub a dnes je mi ukrutně zle... Samozřejmě to není její chyba, byly to houby, které jsme sami sbírali, už jsme je jedli několikrát, sušené, naložené, předtím čerstvé, ale včera jsem načnula jednu skleničku s naloženými, jedla jsem je jen já a teď nějak nevím, jestli mi to jen nesedlo, nebo jestli to může být otrava. Nemáte s tím někdo zkušenost, nebo nějakou radu, co v takové situaci dělat? Jedla jsem je včera k obědu, vše v pohodě, o půlnoci se mi chtělo na záchod, ale průjem nebyl, to přišlo až ráno a trvá celé dopoledne, teď už je to jen voda. V poledne jsem zvracela a byly tam zbytky těch hub, jinak nic jiného, proto mě napadlo, že je to z toho, bohužel mi nedošlo, že bych je asi neměla splachovat, ale pro jistotu si je schovat. No a pak jsem mluvila s našima a oni hned jestli nejsem otrávená, což mi nepřidalo... Moc se omlouvám, že to tu tak popisuju, ale hledala jsem si teď na netu otravy a docela mě to rozhodilo, tak nevím, co dělat. Jak jsem zvracela, je mi trochu líp, ale břicho cítím, už jsem zase měla průjem, teď jsem snědla suchou housku, vypila čaj, vzala si uhlí, no a teď nevím, jestli to nechat, že to přejde a že mi to fakt jen nesedlo, možná jen zbytečně vyšiluju, nebo jestli mám raději někam zajet. Ale pod jaké oddělení v nemocnici tohle vlastně spadá? Co byste dělaly vy? |
Jinka+Kačka+Verča | 41790 |
Je mi smutno...6.10.2008 13:56:22
Jak jsem vám tady psala o té kamarádce, že má nedostatek plodový vody, tak dneska přišla ta nejhorší zpráva, porodila v 21tt. Je to nespravedlivý...
Nezlobte se, že vám sem píšu tak smutnou zprávu. |
marcík | 48253 |
Re: Ahoj holky,6.10.2008 13:10:04
Tak jsem dočetla stránku a už vše vím
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.