| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 63130  [Dalších 63090 >>]
Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. 14004

Re: Thery

6.10.2008 21:49:19
Diazko právě, že udělal je tam zatlačená dovnitř ta gumička do který se připojuje, hadička na vzduch. Už jsem to zkoumala, no co nadělám. Doufám že mi to nebudou chtít dávat ještě jednou, ach jo. Je mi z toho fakt na nic.
Diazka+2 16599

Re: Thery

6.10.2008 21:29:49
Troli,
Holtra (ten přístroj) jsem měla v těhu taky:o)) Jednu dobu jsem měla vysoký tlak, ale vždy jen na kontrole u dr:o))) JInak dobrý. Snad tomu nic neudělal~;((
Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. 14004

Thery

6.10.2008 20:44:58
to je teda nepěkná smska, držím palce.

Dnes teda taky přidám příhodu na piedestal vzteklosti našich listopáďat. Mám na 24 hodin takový přístrojek, co mi každou půl hodinu měří tlak, dnes v 10 jsem si pro něj byla, no a cca v 17,00 ho Mates v návalu vzteku rozbil. Jak byl vzteklej že jsem ho chtěla dát do kočáru, tak vyrval ten šlauch co spojuje, přístroj s tím co se tlakuje na ruce a teď už se to nechce pořádně natlakovat. Takže se fakt těším na zítřek až to budu Drovi a sestře vysvětlovat, nejradši bych tam vůbec nešla.

Lucyško krásný fotky.

Snowy snad už ti je líp a není to otrava.

Kajanko my garáže nee. Matouš dostane ponk od Bosche, je nádhernej.

Katko já bych tu Palmovku nechala, mně se to tam líbí a prosincovky nám snad neva ne?
bohemiana (Nora06/Emma09) 39849

Re: Je mi smutno...

6.10.2008 20:36:34
Diazko, mně se líběj první a čtvrtý :-)

Lucyško, ahooooj, fotky pomalu vkládám, zatím první dva dny jsou tady.

Milfi, Jinko, Blanko, máte starosti a smutnosti, posílám objetí.

Pavlo, u nás něco podobnýho v růžovým, už druhý den. Chce jen tři věci - pouštět krtka, rozbíjet vařený vajíčka (to mám za to, že jí integruju do vaření) a hrát si se špendlíčkama (taky blbej nápad jí je ukázat, jak píchaj). Když řeknu, že ne, tak hysterie. Když pozitivně navrhnu jinej program, začne do minuty ječet kvůli tomu, že je něco jinak, než chtěla. Přičítám to změně prostředí na známé nudné doma, zmizení tatínka a ... pak už nevim. Pokud jde o dorty, hlasuju pro silikonovou mašinku. Kde se to kupuje?

Mmm odešel v 7.15 a ještě není doma. Dá se takhle v tomhle počasí přežít?
MILFI+Maty11/06+Vanes12/08 57409

Re: co mám deělat???

6.10.2008 20:28:16
PAvli MAtsýek je teda proti Fífovi prcek:-)Má pouze 10,5kg a 85cm.Ale dožene ho:-)

Thery držte se at to dobře dopadne.

Lucyško ahojky Dýně jsou krásný:-)

TAky přeju všem krásnou dobrou noc.Jdu taky ležet sem grogy:(
Lajka+2skřítci 37388

6.10.2008 19:58:59
Lucyško,krásný,já mizím do postele,jsem hotová,tak pa všem.
Lajka+2skřítci 37388

6.10.2008 19:52:54
Thery,co říct,držte se!!!!

Pavli,ahoj,tak to je Fífa velkej,my máme tak 12,5 a 91cm!
Rosalie 20250

jedna podzimní z výstavy dýní

6.10.2008 19:51:09
Thery + Kristýnka + Matoušek 56795

co mám deělat???

6.10.2008 19:29:33
mamka mi teď psala tohle
zítra mám až noční,vyměnila jsem si službu se zdrůbeckou,musím za mámou do nemocnice,napřed k Mikimu pro její tašku,v noci jí odvezla sanitka ale tašku tam zapoměli.otrávila se práškama a nikdo neví jakýma a kolik si jich vzala.vezli už v bezvčdomí.je v ohrožení života.teď volala jana,jde z nemocnice,už s ní mluvila,ale doktor říkal že to ohrožení trvá že mají strach z krvácení do mozku,našli jí rakovinu jater ~;((~;((~;((
Pavla (Filip+Honzik) 42518

Re: Je mi smutno...

6.10.2008 19:25:30
no prosim. tady uz se pecou a potahujou dorty! ~;)
ja mela v planu koupit silikonovou formu "masinku" a udelat piskotovy testo...no ale uz ve me hlodaj opulentni predstavy!
zdravim z podvecera a hlasim - Fifa se rozhod vyzkouset jak by se moh chovat v puberte (je to moje dite ale rekla bych v jednu chvili i fracek) - prapricinou jsme my, prisni rodice, co zakazali poustet Masinky v TV na pozadani (tedy ob 5minut), cili 100+1 variaci jak udela neco na truc a nebo neudela a stupnovalo se to a stupnovalo, hrej si, tu mas kohouta, buch bac leti do kouta. Honzik je i nadale miminkoidne vzornej, jen se ted krouti s prdouchama.

Jinko - kamaradky je mi moc lito :(

Snowy - zijes?

Lajko - jak je?

Troliku - srazik zavidim!

Pecko - at jste brzy zdravy!

Vando - my sme uz pres 14kg taky! proste mame dobry geny ~j~ a Ju musi bejt fakt roztomila! moc vas zdravime!!! a v tom odstrikavani mas u me obr obdiv!!!!

Milfi - drzim palce at uz mate v rodine od nemoci a neprijemnych udalosti pokoj! a k tomu klukovi...neboj! urco to bude dobre maskovana holcicka!!! ~;)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 63130  [Dalších 63090 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.