Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Lajka+2skřítci | 37388 |
Re: Thery7.10.2008 9:52:05
Peckoo,jak vám je??
markéto,co ty křeče,ještě máš??Já snad už dobrý,teda mám pořád dietu,se bojím cokoliv sníst:( |
Peckaa - Ráďa,Mariánek | 45641 |
Re: Thery7.10.2008 9:16:06
Luci, ten dort je fakt krásný. Chtěla bych taky takové věci umět, ale do nějakých autíček a stonožek se radši vůbec nepouštím Ještě jsem nezkoušela ani klasický kulatý dort :-D Obyčejné buchty zvládnu, ale do složitějších věcí se nepouštím. Jednou jsem pekla řezy a vůbec to těsto nenaskočilo. Tak jsem to vyhodila, udělala znovu a zase nenaskočilo. A když jsem zkoušela roládu, tak se mně při smotávání polámala
|
Lajka+2skřítci | 37388 |
Re: Thery7.10.2008 8:34:55
Bohemi,fotky úžasný:)Nora je úžasná a jak jste sladěný ve stejných šatičkách,paráda:)
Thery,máš nějaké zprávy?? Trolli,co to?Co se panu Dr,. nezdálo?Jsi měla vysoký? Balko Babul,ahoj:) Milfi,krása:) |
MILFI+Maty11/06+Vanes12/08 | 57409 |
Re: Ahoj VŠEM....7.10.2008 7:46:11
Ahojky a dobré ránko
Tady to vyapdá na hnusné počasí.TAkže budem asi doma.Ale ted musíme jít na nákup.Aspon pro pečivo. Luci krásnej dortík jsi šikulka. Trollli s tím přístrojem nezávidíém.At to dopadne u dr. dobře. Bohemi děkuju někdy i objetí a pohlazení na dálku pomáháFotky super Všechny ostatní zdravíme |
Luci+Luk | 44497 |
Re: Ahoj VŠEM....6.10.2008 23:33:50
Je to dělané z kulatého dortu,formu na auto bohužel nemám a ani jsem ještě nikde neviděla
|
Luci+Luk | 44497 |
Re: Ahoj VŠEM....6.10.2008 23:32:10
Jen bych doplnila,že i když se modelovací hmota dělá doma,tak by se mělo dát bacha na vodu,dát málo,i když se ti bude zdát že to je tuhé.Ona pak na tom dortu navlhne a hrozí totální rozmočení..Co se týče odříznutí krajů,tak klasicky si vyválíš tu hmotu na tvar toho dortu položíš ji na ten dort,pěkně uhladíš do hladka a ořízneš podél tvaru dortu..Na potahování dortů marcipán vřele nedoporučuji-trhá se.Marcipán je dobrý jen na modelování postaviček a nebo na ty nožičky u stonožky.
Můj včerejší výtvor kámoščinýmu synkovi: |
Luci+Luk | 44497 |
Re: Ahoj VŠEM....6.10.2008 23:21:54
Trollíku,já jen dohlížím jak to pěkně popisuješ právě jako ten profík
|
Esthelle | 26317 |
Re: Ahoj VŠEM....6.10.2008 22:35:51
ahojte, jen v rychlosti, píšu z manželova laptopu, děti mi dnes dorazili můj ntb, monitor na kousky
se středou uvidím, nudlíme, M. od pátku, ten už je ok, J. od včera, už je teda taky skoro ok, ale uvidím až ve st. ráno, abychom na někoho něco neprskli...Katko, pošlu sms...a jinak je to snad veřejná restaurace, tak tam může být kdo chce a mamim zvlášť Balko, a to ti vyblije všechno? M. byl taky docela blindící, ale já už po ublinknutí nedokojovala, i když to kolikrát vypadalo, že musel vyhodit snad vše, ale není to tak, jen to tak vypadá...já bych už mu nedávala, teda pokud nebude brečet hlady, jen ti to bude blít znova |
Trollik, Ajka 3r+ Matýsek 1r. | 14004 |
Re: Ahoj VŠEM....6.10.2008 22:15:36
Balko promiň já vím že ti to vtipný nepřijde, ale jak jsi to popsala , tak jsem se fakt musela smát.
No ta hmota je tlustá tak 3, 4 mm, možná 5 to fakt nevím. Ořezává se to až na dortu a buď můžeš rádýlkem, to je nejlepší, nebo normálně nožíkem. Hlavně neválet moc do tenka, jinak se to trhá. Jednodušší je koupit ten marcipán, ta mléčná hmota je dost zrádná na výrobu, ale zase je blbý že je fakt hodně drahý 10dkg stojí asi 35 Kč a na klasický dort klidně i tě 40 dkg spotřebuješ. Ale hlavně já nejsem žádná cukrářka, jsem těžkej amatér. Určitě ti holky cukrářky poradí líp |
balka+Marťa10/06+Marek08/08 | 41742 |
Re: Ahoj VŠEM....6.10.2008 21:56:39
Já dnešní večer strávila kojením, převlíkáním a přebalováním. V 8 jsem nakojila, poblil se, tak jsem převlíkla, nakojila z druhého prsu, poblil se, převlíkla, posral se, přebalila, posral se, přebalila, dala prso, poblil se....dál jsem to vzdala a před chvílí ho dala do postýlky. Jestli má hlad to nevím, ale stejně už není co pít, prsy jsou totál vyprázdněné. Ale smál se na mě. Aspoň že on je spokojený, bo já jsem frustrovaná z toho jak všechno mlíko přišlo vniveč a večer taky.
Milfi, třeba to nakonec bude holčička, kluci bývají najisto Trolli, díky, potřebovala bych polopatické rady, např. ještě jak tlustá má být ta hmota vyválená, a taky jak oříznout okraje...dej mi ještě nějaké rady, díky moc. |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.