| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : říjen 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

  (?)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 14275  [Dalších 14215 >>]
lebita 43570
30.7.2011 18:04:58
Jééé Brebi ukaž fotečky pokojíčků a také dětiček.S elektrickými kartáčky nemám zkušennost,Aďa si čistí sama normálním,ale musím ji tam vždy dokopat,do té koupelny.teď se vzbudí a ještě v pyžamu křičí že jde ven a veče ji nemůžu dostat domů.Je to paráda mít zahradu
Bonsaj&Sára&Sofinka 07/08 42457
30.7.2011 17:30:47
Sárinka má 107cm a neco mezi 15,5kg. CHci jí dát na tanecky, kdyz ji nevzali kuli mé mateřské do školky. A co se barev, psani a podobně týče, tak to ji jde podle nálady... někdy je na facku teda upřímně. Brebi držím palečky at se to brzo všechno srovná.
Brebina, E+M 26001
30.7.2011 16:45:27
My máme narozeniny vyřešený - udělali jsme dětem jejich první pokojíček a moc se povedl. Konečně spí sami a snad dojde i na tu moji vysněnou ložnici. Chtěla bych ji vínovou se smetanovou, tak uvidím, jak mi namíchají páni malíři barvy ~t~
Máte někdo zkušenosti s elektrickými kartáčky na zoubky?
Uvažuju o tom pro děti, Mates už má dva zoubky vytržené a v další stoličce také kaz. Zoubky si sám nevyčistí, to by si spíš vrazil kartáček do krku nebo vypíchl oko, čistím stále já. Tak jsem si říkala, že třeba když neumí hýbat různými směry, že by stačilo v té puse ten kartáče alespoň podržet a ten by vyčistil sám.
Co myslíte, blbý nápad nebo dobrý? a hlavně jaké kartáčky? koukala jsem po netu, dají se sehnat už do 150.- Kč - na baterky - to by stačilo, zvlášť když to musím koupit dvakrát~t~
Rotem 40041
30.7.2011 9:46:33
Lebito,budeme kupovat obleceni,nejake holcici veci, kralicka anebo ptaka a proste drobnosti. Ona uz ted chce i ten divci vecirek,takze nehodlame moc utracet.
lebita 43570
30.7.2011 9:37:14
Teda to je super že je tu taková návštěvnost po tak dlouhé době.
Aďa půjde do školy taky až za 2 roky,myslím že ji nic neuteče.Jsou narozené v říjnu tak se ani nemusí žádat.Jsem na nizvědavá,někdy se ji chce učit a jindy to bojkotuje.ale ještě za ty 2 roky trochu vyspěje.
Nojo kde dneska vláda nešetří a většinou tam kde by neměla.Kdyby začli u sebe,to je někdy až groteska když to sleduje člověk v televizi jak se chovaj.
Co budete kupovat dětem k narozeninám?Já něja nevím tak hoďtenávrhy.
Rotem 40041
29.7.2011 21:30:19
Ahoj taktez, zdravim Brebinu, uvidis Matysek se vytahne a vse bude fajn,mas obe sikovne deti. A kazde dite je svym zpusobem jine.

U nas ma Emmy 16kilo asi,ted nevim presne a delku vubec,ale kupuju ji obleceni na 6-lete deti.

Jinak od zari bude chodit di pripravky ve skole,uz tam je nahlasena,bude chodit do tridy se svyma 3-dobryma kamaradkami,ktere zna od 3let.

Ta pripravka je spojena s 1.tridou,takze se budou i s nima obcas ucit,koukala jsem na jejich tridu a uz to je lavice,tabule ale maji tam zahradu a i hracky,takze to je fajn.

Bude nosit skolni veci se skolnim logem,na patek bile tricko a na dalsi dny normalni trika ale musi to byt s logem skoly.

Uz jsme dostali i seznam co nakoupit,uz to pomalu zacina, jinak Emmy chodi na Motoriku jednou tydnne- 14sezeni a pak logopedii- to ma 12sezeni, a jde ji to pekne. Nema velke problemy,jen trochu pomoct. A hodne ji to bavi.

Na narozeniny chce kralicka zakrsleho anebo papouska,jeste me poprosila at ji udelam Divci vecirek, at muze pozvat sve kamaradky,tak premyslim jak to udelat.

Danecek roste,ma 9.mesicu,leze,stoji,sedi,ma 4zuby a dalsis e klubou,umi rikat Mama a Ava( Aba-tata).Je sikovny,vazi 10kilo,delku ted nevim.

Tak se mejte
Brebina, E+M 26001
29.7.2011 20:37:51
Liv a Matyjášek má problémy s dýcháním?? Koukala jsem na ty lázně, kde jste, vypadají moc hezky.
mě se Jánkách vždycky líbílo, jak ty děti pěkně hráli na flétničky. Měli jsme klubovnu hned vedle pokoje a v doprovodu klavíru to bylo vždy moc hezké. Jen ty děti se chovaly jak stádo koní, dupaly, řvaly a rodičům to bylo fuk. No a v takových podmínkách mi totálně utahaný Mates po procedurách měl spát~o~
Jinak kdybych mohla, jela bych do lázní hned. My měli Jánky vždycky na 42 dní a když jsme byli poprvé, tak jsme to měli ještě o 12 dní delší, protože bylo před vánocema a Vesna se pomalu vylidňovala, tak aby jim tam do zavíračky někdo zůstal, tak nám to prodloužili. No nemusím říkat, že po dvou měsících s dvojčaty v lázních jsme se vrátili 4 dny před vánocema domů a já si sedla až na štědrý den večer pod stromečkem~8~~8~ ale moc ráda na to vzpomínám, bylo nám fajn...
Brebina, E+M 26001
29.7.2011 20:34:16
Hmm, to máte všichni teda šikulky. My plaveme jako sekera ke dnu, Eli je tada kačena, té nevadí žádná voda, ale Mates je citlivka, stačí šplichnutí a už ječí jak siréna~8~

Školku taky vidím na dva roky. Jsou o hodně dřív narození a ještě ty Matýskovy problémy, to by jaksi nešlo, aby šli už za rok~a~ Mates je na soustředění a učení lepší než Eli, v mnoha případech ji v těchto věcech předbíha, říkám pořád, že to co nezvládá na pohybu, to má v hlavě~R^
Eli je naprosto všechno jedno. Písmenka jí jsou jedno, barvy plete jak se dá, no a počítá stylem 1,5,18~e~~e~~e~, takže mám trošku strach, aby neměla s učením problémy. Bere ji jen hraní s panenkama a tancování, tak jsem si řekla, že zkusíme ve školce ten jejich taneční kroužek, třeba jí to půjde, no a aby to Matýskovi nebylo líto, tak zkusíme pěvecký kroužek. Má hezký hlásek a u zpívání nepotřebuje pohyb~R^

Liv a Matyášek 14.10.06 42074
29.7.2011 19:10:46
Nazdárek,

tak my máme hodně aktuální míry, neb v jsme v těch lázních a při vstupní prohlídce tohle dělají:-) Takže 112 cm a 18,9 kg. Půl roku nazpět tu měl 106 cm a 16,6 kg:-)
Brebi, tak je dobře, že se Vám jakž takž zdravotně daří! My jezdíme do Kynžvartu, jsou to také lázně (né léčebna, ani ozdravovna) a jsme tu nadmíru spokojení... Akorát letos OZP teda začala nějak šetřit a pobyty odschvalovávají na 28 z původních 35 dnů.. Tak jsou tu všichni zpruzelí a podávají žádosti o prodloužení.. Takže místo léčení tady pan primář nedělá nic jiného, než že papíruje a papíruje....
Jinak my kolo teda už před rokem, ale každý je hodně individuální, takže nemá cenu srovnávat. Mě teda jako nově ale těší, že Máťa už jakž takž plave bez opory, takže kdyby mi někdy někam spadl, tak by se mi už snad hned neutopil:-))
+Jana+ 57778
29.7.2011 13:11:06
Těpec - moje dítě má výšku 110 a kupuju jí trika klíďo 122 a stejně mám pocit, že jí je to akorát. Kalhoty kupuji zásadně "štíhlý střih", kraťasy o 2 čísla menší, aby jí nespaly ~:-D. Amy je sportovec - jezdí na kolobrndě i kole bez koleček takže už děláme rodinné cyklovýlety a je to fajn, že jsme celá rodina pojízdní......... Teď zrovna jsme doma dnes se mi tu sešlo 6 dětí na hraní a za chvíli přijdou další 2 tak to bude mazec~;)
[<<Předchozích 50] Názory 5160 z 14275  [Dalších 14215 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde


(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.