Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Yitu@V@V | 13578 |
pěkný večer2.10.2008 22:51:45
nakukuji, mám moře práce...
celý den hrůza děs :( ráno jsem zaspala...tentokrát ani nevím že jsem zamáčkla budík :( no jo, už aby byl víkend.... dnes jsme měli třídní schůzku...no sice je šikula, ale o přestávky - mírným slovem učitelky je "živější"... no a včera rozbil mističku na mýdlo....se doma had ani nepochlubil.... a ještě se stihl ve škole přistříhnout - na čele si vystříhnul trojuhelníček......no vypadá "úžasně", ale bude si v tom chodit...jinak bude dohola.... no ale to jsou asi ještě stále malé starosti... no takjsem si odpočinula a jdu zas makat... ať se můžu zítra s váma "bavit" |
M i f í c i | 31764 |
Ahojda2.10.2008 22:21:35
Ahojda kočenky, jdu juknout
V rychlosti jsem projela fotečky - Filípek s koníkama nemá chybu (Berda také miluje koníčky)Angelička s maminkou - také parádaNo a Babulka je kráááásnáááá....doufám, že jsem nic nepřehlídla..... Se spinkáním jsme na tom furt stejně - Berda i Sebík chodí po Večerníčku, Beruška vstává mezi 6-7h, Sebíček kolem 8h - ale mezitím se párkrát přicucne ) Přes den Berda chodí po obídku a spinká tak 1-2hodky - no a Sebulka spinká v podstatě pořád ještě mezi každým krmením..... A také přidám aktuální foto |
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
Re: ***2.10.2008 21:15:57
Alči tak já písnu Danče SMSku
Mikinko Filous je šikula , to Tedík se nepotoppí ani náhodou , to má asi po mě . já jenom u moře se šnorchlem |
KamiŠ+2 | 48179 |
Re: Srazík2.10.2008 21:01:52
No tak konečně se mi podařilo se sem dostat, blbnul mi prohlížeč
Alčo, dík za optání, je to lepší, to moře mi dost pomohlo. Před odjezdem jsem se zas plácala dlouho v nějaký viroze, ale teď jsem zdravá, jen bohužel se rychleji unavím. Takže teď uklízím a posedávám při tom u pc. Vždycky chvíli něco dělám a pak si jdu odpočinout sem Zejtra bych ráda, jen Kuba dneska i včera spal asi do desíti, tak uvidíme.. Asi dospává cestu. No při nejhorším ho vytáhnu z postele, pokud dokážu vykopat sebe No hlášky má Kuba taky dobrý, už dlouho si je zapisuju, protože to člověk v hlavě udržet nemůže a byla by škoda o to přijít... A pořád dokola se ptá proč, jak... Miki- fotky |
LenkaMi.+2 | 32279 |
Srazík2.10.2008 20:52:31
Ahoj všem,
Tobík taky hláškuje. Kolikrát jsme mrtví smíchy. Na zítřejší srazík dorazíme i Kamča s Kubíkem. Těšíme se. |
Petra=Natálka3,Štěpánek9 | 81740 |
Re: *2.10.2008 20:44:31
Tak u nás jsou hlášky Natálky na denním pořádku jako třeba ráno,Natálka chtěla k snídani polévku,co zbyla od včerejšího oběda,měla ji k obědu,k večeři a prostě chtěla i k snídani a sama,protože už je velká a když jsem jí to ohřála a koukám na ní,jak krásně baští,tak jí říkám,že je taková moje polívková princeznička a ona mi na to odpověděla:"Nejsem princeznička,jsem normální holka"
|
mikinka77+K+K+Filípek | 28268 |
Re: ***2.10.2008 20:23:29
Lendi, ahojkyyyy
Děkuju za optání, už je líp... i když babička pořád chybí... Nejnáročnější byl pohřeb... Jinak se máme fayn, začneme zase chodit příští týden na plaváníčko, tak se těším Filípek je hroznej potápěč, toho pořád lovím ve vodě... Klárinka chodí na mažoretky a je na to šikovná, tak mám radost A Kájinka chodí plavat, tak mám doma dva plavce Snažili jsme se s Filípkem přestat kojit, ale nějak na to ani jeden nemáme.... no snad do školy už půjde "bez" Teď píšeme skoro každý den Ježíškovi a to je pak radosti, když na okně ráno dopis není.... Ale kde na to Ježíšek vezme peníze, to fakt nevím.... To je věcí jak pro celý okres Něco už mám ale pokoupeno ... Jo ještě jsem chtěla k tomu Filípkovi potápění.... když leží ve vodě na zádech tak začne říkat... vé vé vé tečka, piípek tečka cé zet a celý se potopí a pak děsná prča.... mě by natekla do nosu vodu a jsem grogy a on to dělá takovou dobu |
Iren-Kryštof a Patrik | 22013 |
Re: ***2.10.2008 20:21:37
Ahoj holky, my se take chystame po dlohe dobe na srazik.
Tak se tam uvidime. Iren a Krystufek. Snad nas poznate. |
Alč@ | 29602 |
***2.10.2008 20:03:55
Lendi co vím já tak
já,Romča,Petra,ty,Yita - možná Katka s broučkem a asi Danča s Angeličkou. nepsala jsi Danielce s holkama? dlouho tu nebyla. Já na ní nemám telefon. Bylo by fain,kdyby vzala tu starší holčičku já beru Verču. |
Lendulaa -Tadulaa-Babulaa | 30049 |
Re: Tak pár foteček...2.10.2008 19:54:48
petro to neni fantazie , to je internet
Mikinko nazdáááár , dlouho jsem tě neviděla , jak se vede ???? tak kdo jde ještě zítra na srazík ????? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.