| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : leden 2006

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 88443  [Dalších 88403 >>]
mikinka77+K+K+Filípek 28268

Re: sraz

3.10.2008 14:35:56
Super, že se na srazíku sešlo tolik ledňáčků R^~s~:-)
Tak se těším na fotečky ~;)

Alči, cácorkám to moc sluší!!! ~s~ Jako vždy ~;)

Martí, Matymu to moc sluší a má krásnou bundičku R^~s~:-)
My jsme na zimu už také připraveni, jen potřebujeme aspoň ještě jedny vyteplené kalhoty, nějak mi Filípek roste před očima ~s~~:-D~:-D~:-D~:-D
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117

3.10.2008 14:20:01
jo jo Kami je připraven. jsou nám dokonce i kalhoty zateplené z lonska, tak superrrrrrrrrrr. ted ještě dokoupit v H@Mku čepku k bundě a je to hotovo :-)

tak se těším na fotky, moc moc,at vidím, jak jste se měli super.
KamiŠ+2 48179

3.10.2008 14:18:07
Ahoj,

my jsme taky konečně doma, ještě jsme to brali přes jeden obchod a pěkně jsme se prošli. Teď bych tak padla do postele ~k~ Ale asi se vrhnu na fotky, něco jsem stihla vyfotit, ale děti už jsou dost rychlý :-)

Mifi, krásný dětičky R^~s~

Martino, Maty už je připravenej na tu zimu, co R^ Já jsem zjistila, že nemáme žádný vyteplený kalhotky, nějak jsem spoléhala na to, že mu budou od loňska. No jsou mu.. ale jen v pase..
Alč@ 29602

sraz

3.10.2008 13:44:05
jinak sraz byl super.
sešlo se nás 14 mamin a 16.dětí.
a bylo to fakt prima. R^
Alč@ 29602

něco málo ze srazu

3.10.2008 13:40:49
musím přiznat - nefotila jsem.
pořád jsem kecala.

vyfotila jsem asi 6.fotek.
stydím se. ~g~

něco málo ze srazu

Danda*Angelička(01/06) 38176

Re: Srazík

3.10.2008 12:51:58
Tak už jsme doma ze srazíku....tam bylo vždy super a konečně skoro v hojném počtu dětiček R^~:-D Dětičky hulákaly, maminky pokecaly.

Angelička ted vytuhla a hezky hajáá :-) Já zatímco jdu papat obídek.

Až budu mít čas tak sem vložím pár fotek ze srazu. Nám hned vybila baterie z fotáku, ale naštěstí něco jsem pár vyfotila ~g~
Martinka a Maty a Kryštůfek 30117

Maty

3.10.2008 11:01:09
mikinka77+K+K+Filípek 28268

Re: pěkný večer

3.10.2008 8:11:48
Ahoj holky :-)

Mifinko, Sebíček i Beruška jsou nádherní!!! ~s~~s~~;) A jak se Sebulka už krásně směje
R^~s~~:-D

Filípek má taky hlášky, vždycky vyprskneme smíchy R^~:-D~:-D~:-D A jako Kamča si je také zapisuju, protože je toho moc a určitě bych si nic za půl roku nepamatovala..

Yituschko, teď jsem se zasmála nad tvým příspěvkem o Vojtíkovi a škole ~:-D~:-D~:-D~:-D~:-D
Je to kluk noooo, se nezapře ~:-D A nový sestřih mu určitě sluší ~:-D~;)~:-D

Jo a děkuju za pochvalu ~g~~;)
Petra+Kuba02+Maťa06+Kačí10 31701

Re: ***

2.10.2008 23:20:40
Alčo, s Danielou jsem se náhodně potkala na cvičení a pak jsme si smskovaly a psala, že tento týden nebudou v Praze (asi v Odolce), takže netuším, jestli dorazí nebo ne.

Mifi teda Sebulka je krásnej~:-D taky bych takového brala a jak Beruška vypadá jak velká holka, když ho má v náručí, to bych jí řekla víc než 3 roky R^

Dobrou a zítra ahoj
Yitu@V@V 13578

A

2.10.2008 22:58:37
ZAPOMNĚLA JSEM POCHVÁLIT NÁDHERNÉ MIFÍČÍ FOTEČKY :)

JO A MIKINKY MLÁDENEC NEMÁ CHYBU !! A TY KONÍČCI!!!

NO PARÁDA!!
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 88443  [Dalších 88403 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.