Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Alč@ | 29602 |
3.9.2012 18:18:20
Ahoj lednáčci.
Terinka se do školy netěšila. taky se bála - ale dneska to zvládla perfektně. Uvidíme jak zítra. jinak až tak moc jako změnu to neberu. pro mě je to spíše usnadnění vodit děti na jedno místo a ne na dvě. i když teda - vyrostli nám prďolky zítra mám ještě volno, Terinka jde jen na dvě ohodiny. tak ať nemusí do družiny. Od středy je tu maminka a já jdu už makat |
KamiŠ+2 | 48179 |
3.9.2012 15:42:24
Ahoj!!
Katko, já to něsu nějak dobře, celé prázdniny jsem se na novou etapu života strašně těšila Kuba se moc netěšil (bál se neznámého), ale byli jsme ve škole už před začátkem školního roku, tak se otrkal a i když se "chtěl netěšit", tak začal těšit Pro mě ais bylo nejhorší, když Kuba začal chodit do školky, teď už jsem na všecjny tyto změny připravená a připadají mi přirozené... Dneska říkal, že doufá, že zítra bude zase škola.. věřím, že mu to vydrží Elinka byla prvně ve školce a taky bez problémů a s nadšením.. |
Katka. | 13699 |
2.9.2012 18:07:44
I já přeju všem ledňáčkům hezký vstup do školních lavic?
Těší se? A jak, děvčata, prožíváte Vy, že z našich ledňáčků, kteří se nedávno narodily, už jsou školáci? Daník se těší, doufám, že mu to nadšení vydrží. |
KamiŠ+2 | 48179 |
2.9.2012 8:24:21
Ahoj!
Ledňáčky čeká zítra velký den!! Přeju všem hodně štěstí!!! |
Katka. | 13699 |
23.3.2012 12:15:31
Já bych to jako problém neviděla, je to úplně normální. Jen bych vysvětlila, že si může s pindíkem hrát jak chce, ale sám, někde v pokoji, ne na veřejnosti a ne před lidma
|
Alice a Kubík |
• |
13.3.2012 21:07:11
Ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat vás,které máte chlapečky,jestli si ti vaši klučíci taky tahají nebo hrají s pindíkem? Jestli je to v pořádku? Díky Alice |
Katka. | 13699 |
22.2.2012 13:39:02
Ahoj všem!
Tak máme taky za sebou zápis do školy. Nad očekávání to dopadlo dobře, akorát nechtěl říct báseň ani píseň a tvrdil, že nic nezná a ve školce se nic neučí No ale přislíbil paní učitelce, že teda něco řekne v září. Jdou všichni ledňáčci do školy, nebo bude mít někdo odklad? Jinak Daník má nějak kolem 120cm a váhu 20kg. Nic nejí |
Alč@ | 29602 |
Danda*Angelička(01/06) | 38176 |
13.2.2012 14:44:06
Ahoj Alice, ulož fotky do http://rodina.cz/scripts/family/komentare/komentare.asp?f_id=8602 a pak fotku zkopíruj a vložit sem
Tak lednáčci mají za sebou 6.leté narozeniny Dcera je přijatá do běžné školy a strašně se těší Co vaše dětičky, půjdou všichni lednáčci do první třídy?? |
Alice a Kubík 11.1.06 | 57444 |
27.1.2012 19:10:22
Ahoj holky a milí ledňáčci,
už jsme tady moc dlouho nebyli,moc se omlouváme... Koukám,jak to rychle uteklo,už jsou z našich dětiček pomalu školáci.Máme taky za sebou zápis a jsme přijatí. Jinak Kuba měl v 5 letech 116cm a 27kg...hladovec jeden.....Je stále jedináček. Sportovně nadaný není,nebo nevím...když mu něco nejde,tak to odmítá dál zkoušet. Chodí do hudebky,na angličtinu a na rugby.... Já si hledám nové zaměstnání,po ukončení studia potřebuju nějakou novou motivaci. A hlavně už ty změny ve zdravotnictví jsou hrozné. Všechny vás s Kubíkem moc zdravíme,všem lednáčkům dodatečně vše nej!!! Ať se vám daří!! Zatím papa Zase se tu ukážeme.... Vložila bych foto,ale už nevím jak??? |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.