| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 46451  [Dalších 46381 >>]
MAKÝŠ,Vašek04,Jíra05,Kája08 28831

RRe: Re: Re: :-)))))))))))))

11.6.2006 21:06:31
Teda holky, vy máte ty děti tak šikovný!!! seděj, lezou, stavěj se..... Já mám doma furt ležáčka. Sem tam, tak s frekvencí 5x do tejdne, se otočí na břicho, ale to je vše....
Začínám mít z toho depku, jestli se mu třeba nějak málo nevěnuju. Vašek v jeho věku už se alespoň plazil.
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)))))))))))))

11.6.2006 20:43:06
Marcel, 2.450,- za jednu - jsou stejný, po dvojčatech, takže jsem nemusela shánět každou zvlášť... Jinak co jsem se dívala, tak se dají sehnat i levnějc.
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 28078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)))))))))))))

11.6.2006 20:13:46
Martino a co Mišulka, už spinká lépe?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)))))))))))))

11.6.2006 20:11:25
jde sem vkládat video? že bych se vám pochlubila?
Baru, kolik jste za ty židle dali?
Marťa,Míša a Eliška 36596

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)))))))))))))

11.6.2006 20:07:43
My si sice sednem ale jen v kočárku a na měkké posteli nebo v postýlce kde se má o co posadit takže to není ten správný sed.Ale občas sedíme takto jako asi více z nás.Takže prvenství asi Jonášek nebo Vilda.
Marťa,Míša a Eliška 36596

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)))))))))))))

11.6.2006 20:06:23
Marcel jojo též mi nevadí chladnější léto.Když jsem u vody tak to jde nebo u moře to zvládám jinak to vedro ale takhle je to na mě moc. Jonášek je teda šikulka mi teda začínáme lézt pořád jsme se plazili teď jsi stoupne na čtyři a popoleze ale jen kousek snaží se si stoupat ale ještě nemá sílu v ručkách se o něco chytit a stát nohy ty pevné jsou ale ruce ne.

Mihu a vy se stěhujete na chalupu na léto nebo jak to je?
Bára + kluci 10/05 19416

11.6.2006 20:04:57
Marci - PP Prima Pappa z druhé ruky - spokojenost maximální, nějak nevím co bych mohla od jídelní židličky chtít víc... :-)))

Teda Mihu - tobě Vilda už sedí a ani neřekneš... Já furt čekám na první sedící miminko. Tak kdo má teda na listopadu prvenství?

11.6.2006 20:04:52
Mihu, o té dřevěné rozkládací na židličku a stoleček taky uvažujeme.
ten léčebný tělocvik máš na ty záda?
Ptáčková 6626

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)))))))))))))

11.6.2006 19:54:29
Ahoj večer!

Marcelo, my máme dřevěnou židli, která se jakoby staví na stolek, je stabilní, má podpěru pod nohama, Vilda sedí, tak není problém, že není polohovací atd. Jinak taky furt stojí až se mu z toho klepou nohy.

Venku bylo nádherně, dopoledne jsem balila na chalupu, tak byli kluci na písku s otcem a odpoledne se mnou, taťka vezl várku věcí na chalupu, to je fakt stěhování...

Zítra mě čeká první léčebný tělocvik, tak jsem zvědavá, co mě naučí.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: :-)))))))))))))

11.6.2006 19:48:48
ahoj!
Marti, to jsme na tom podobně, mně by vlbec nevadilo chladnější léto:)

Naxi, to jsi dobrá, já u PC sedávám maximálně po večerech, doma bordel a dítě věčně hladový:-)

Poraďte mi nějakou levnou, bezpečnou a praktickou jídelní židličku:-) Nebo aspoň písněte, jaký máte typy, a jak jste s nima spokojený, prosím.

a chlubi chlubi chlubi z Jonášova překážkového sedu už je krásný posez. krásně si sám sedne a sedí bez opírání ručičkama, trénoval to celý víkend. a taky se všude staví:-( je náročný ho teď hlídat, jen se otočím, už se někde vzpírá.
[<<Předchozích 60] Názory 6170 z 46451  [Dalších 46381 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.