Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Amazonka 4D | 12917 |
Re: ranní ptáče12.6.2006 7:05:55
Čauky!
Tak to mám v duetu....včera jsem měla místo hodných dětí v noci vlkodlaky....obě vzhůru každou chvíli,samý kňourání a fňukání....no bodejď ne,když se člověk podíval na ten dokonalej koláč venku na obloze... Jinak mě můžete titulovat cvoku,páč jsem včera posekala celkem slušný díl zahrady.....kosou....a dnes se příliš nehýbu (aúúúúúú) Jenže já se potřebovala dostat k malinám,abych je postříkala proti mšicím,a byly tam metrový kopřivy (připomínám že naše zahrada má skoro hektar....ve vzdálených dílech jsou dobrý džungle)takže jedině kosa. Tělíčko si sakra odvyklo fyzické námaze jiné,než nošení břemen na libovolné vzdálenosti :-(( |
Bára + kluci 10/05 | 19416 |
ranní ptáče12.6.2006 6:18:33
dobré ránko,
tak dnes už jsem spaní vzdala - kluci spali vzorně bez krmení od 19 do 6, takže jsem vyspaná a vstávám :-). Margaret, tohle není provokace.... ;-) Czep, přesně tak... U nás se to taky osvědčilo... Ona je ta kůžička přirostlá k žaludu, takže tím natahováním do délka a masírováním se to pěkně uvolní. Leniku ahoooooj, jsem na tebe včera myslela, že už ses dlouho neukázala... Ale ty jsi takovej akční člověk, takže mám asi frmol, co? |
Léňa+Dádík10/05 + Bětuška02/08 | 27781 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RRe: Re: Re: :-)))))))))))))12.6.2006 0:19:56
Ahojky!
Zdravím po víkendu, dočítám, ale vždycky je to takovejch info najednou, že už se asi do diskutování nikdy nezapojím. Nečetla jsem článek, kterej tu byl zmiňován, jen moje hlava "bere", že může mít někdo panickou hrůzu z porodu, bolesti... Znám z mého okolí příklad laktační psychózy, člověk si ani nepřipouští, že by se to mohlo přihodit jemu a skutečně se to může přihodit úplně normální ženský!! Takže já už se nedivím vůbec ničemu, jen se mi moc líbilo, jak k tomu napsala svůj názor Amazonka. Mihu, Vilda je ďáblík :-D, pozdravuj kluky a užijte si to na chaloupce :) . Leni, nepodnikneme v úterý ňákou vychajdu?! Musím Tě od toho počítače vytáhnout :-DDD !!! Dobrou a dobré :o) . |
Czeperka | 16441 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RRe: Re: Re: :-)))))))))))))11.6.2006 22:40:35
Mihu, pochpila jsem, že nepřetahovat, ale vytahovat jakoby na druhou stranu, od těla? Joko do dýlky ? :-)) A mastit tu "vrchní" kůži?
BTW. Toníkovi taky v posteli vadím |
Jája + A. | 42492 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RRe: Re: Re: :-)))))))))))))11.6.2006 22:33:04
Děkuji za rady. U nás sirup asi celkem zabral. První dva dny užívání byly hrozné, to nespala přes den skoro vůbec, ale teď spí a hlavně hezky usíná. Ovšem mám obavu, co bude až vysadím. Pokud se to opět zhorší, tak už se s nespáním asi smířím.
|
Ptáčková | 6626 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RRe: Re: Re: :-)))))))))))))11.6.2006 22:30:56
Czeperko, u nás se osvědčilo co nejvíc natáhnout a tu přesahující kůži promastit a promasírovat a ono to postupně povolí, ale je to běh na dlouhou trať, provádět 2x denně, nejlépe v teplé vodě.
Jo a Vildu v noci nakojím a on se začne ode mne odstrkovat a musím ho dát do postýlky, tam se blaženě zachechtá a spí:)) Prostě mu v posteli vadím. |
Ptáčková | 6626 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RRe: Re: Re: :-)))))))))))))11.6.2006 22:30:48
Czeperko, u nás se osvědčilo co nejvíc natáhnout a tu přesahující kůži promastit a promasírovat a ono to postupně povolí, ale je to běh na dlouhou trať, provádět 2x denně, nejlépe v teplé vodě.
Jo a Vildu v noci nakojím a on se začne ode mne odstrkovat a musím ho dát do postýlky, tam se blaženě zachechtá a spí:)) Prostě mu v posteli vadím. |
Czeperka | 16441 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: RRe: Re: Re: :-)))))))))))))11.6.2006 22:13:28
Opět jdu škemrat o radu na listopadky :-)
Ahoj holky, řeším pořád nějak Toníkovo pinďouřka. Mám či nemám? (přetahovat) Zkouším to, ale jde mu to, teda spíš nejde vůbec, objeví se jen špičička. Dr. mi říká, že do roka nic dělat nemám. Nemůžu třeba nějak masírovat, jemně nebo tak? Neporadíte? Nechci něco zanedbat. A tohle mě fakt děsí, ač v jiném jsem celkem v klidu.(pohybová aktivita :-) |
Margaret | 1200 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: RRe: Re: Re: :-)))))))))))))11.6.2006 22:09:30
Andrej, on nějak odpadne sám, jenže mezitím já na tom boku usnu a probudí mě až když žádá další přicucnutí a jsem otrávená, že jsem zas na boku a bolej mě záda....
Dneska jsem ho zas musela zavinout jak neklidného novorozence, protože jinak si jen vyndaval dudana a řval. Jak jsem ho zavinula, byl tuhej. Jenže zas mám dojem, že mu bude vedro. Jo a Makýši, klídek, Marek se také ani zdaleka nepřemísťuje a vůbec mě to nedeptá. Dost možná, že bude z této diskuse poslední v pohybu :-) |
Amazonka 4D | 12917 |
Re: Re: Re: Re: RRe: Re: Re: :-)))))))))))))11.6.2006 22:03:04
Jájo,tak týden,maximálně deset dní...ale můžeš to třeba za měsíc zopakovat,pokud by se spaní pohoršilo...jinak ráno,večer káv. lžičku,a nebo jen před spaním....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.