| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 11820  [Dalších 11360 >>]
Denyna 14851
9.8.2009 21:46:53
Minko, to je mi líto. Tak si v Krkonoších dobře odpočiň.

No, narozeniny - Kamče je už začátkem října a Sim v půlce září, takže narozeniny budou slavit společně, tak už je na čase přemýšlet
Margaret, hm, sedativa, ta by se nám hodila pro nasi mladší, rarach jeden nespavej.
My u nás jedeme stylem každej dá jeden dárek - my a oboje prarodiče a vymejším to já. Takhle je aspoň můžu úkolovat a brzdit. Neuhlídala jsem to letos o vánocích, Kamče se topila v dárcích a ani z toho pak už neměla radost:(

Napadla mě koloběžka, jezdí tu něčí dítě na koloběžce? Kolo jsme zkoušeli, ale ještě to nezvládá.
Andrea + 2 holky 20023
9.8.2009 0:47:43
Minko,
tak to je mi lito, objevila jsem te jako tehuli uz docela pred dlouhou dobou nekde na nejaky diskuzi...tak jsem mela radost. Tak drzim palecky at to do tretice vyjde. Ja se na to chystam asi za pul roku... to to leti.

My jsme ted v Britanii u babicky a dedy. Zitra letime domu. Tentokrat to desne rychle uteklo, asi tim pocasim, z 8 dnu prselo jen 2, jinak tak 20st a slunecno, takze jsme docela vyletili. Dvakrat jsme byli na lodi (tchan ma plachetnici), Tamarce se to desne libilo, koupili ji zachranou vestu a byla privazana na lane (byla jako pejsek).

A za 3 tydny nas ceka ta skolka, jsem desne zvedava. Dneska jsme ji ucili jak rict nemecky ze musi jit curat ~:-D Jak nas znam tak u nas casovy rezim na skolku bude "sokem" proste se nejak vzbudime na cas a pak budem muset chodit driv spat (pisu v mnoznem cisle, ja za ty posledni 4 roky moc casto driv nez v 9 nevstavala :-)

Darky k narozeninam - jsem myslela, ze takhle dopredu to resim jenom ja~b~ U nas ted frci Prasatko Pepina a jelikoz je to puvodem z Britanie, tak jsem ji tu neco s Pepinou nakoupila. Jinak fakt nevim. Akorat vim ze chce od Playmobilu sadu - auto, privez a lod... ale mame toho mraky...Auta uz odmitam kupovat!
Naxii M05+ K08 + J16 33633
8.8.2009 9:40:06
Ahojky..

Minko, to mě moc mrzí ~;(( .. Užijte si Krkonoše ~s~~s~

Deny, já už nad tím přemýšlím od Kubšových narozek, pže mám pro něj nápadů celkem dost.Určo pro něj chci sadu nádobí a kuchyňku, on jenom vaří.. velkou sadu modelíny..garáže.. víc si nevzpomenu..
Tomáše máme skoro komplet a k tomu hafo kolejí, nádraží, mostů, výhybek, tunelů... pže to byl doteď hlavní zájem.Jen vlaky.

Jinak my jsme přijeli z moravy, kde jsme se všichni kvalitně pohádali.Matěj se tam ještě venčí a pak přejdeme na režim školka.Pže pán spí třeba i do půl 11 spát chodí kolem 20-21.. odpo už nespí ale chodí si lehnout na hoďku.

Kubša oslavil rok a dokopla jsem se na oční, jelikož ho zlobil kanálek, tak jdem 17.9 na zákrok v celkové anestezii.. ale bude tokonečně za náma.. Začíná chodit ale zabrzdil to teď odjezd na moravu, kde chodil jen a jen za ruku.Jak jsme přijeli dom, už se rozťapal.

Zatííím..
Margaret 1200
7.8.2009 19:04:03
To je mi líto, Minko. Tak si hezky užij oddych v Krkonoších a přeji rychlé odeznění nevolností.
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 28078
7.8.2009 18:50:01
Minko, když už se to těhu nepovedlo, tak si to se Sabi aspoň pořádně v Krkonošícch užijte. Držím palce, aby vám příště vyšlo ~x~
Deny, o narozeninách taky zatím nepřemýšlíme. Ale nejspíš Jonášovi pořídíme další velké auto do jeho vozového parku. Z ničeho jinýho by snad ani radost neměl. Emince elektrickou lego mašinku. Dáváme jen jeden dárek.
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
7.8.2009 16:03:14
Ahoj holky,

zradvim po vcerejsi revizi ... citim se ok - emocne, nekrvacim, akorat je mi porad nevolno - hcg mi klesa pomalu ~;((~g~~n~, uz se tesim na prvni MS.

Zitra odjizdime se Sabi do Krkonos, tak se loucim a za tyden na shle.
Margaret 1200
5.8.2009 21:55:28
Deny, to jsem teda ještě neřešila, upřímně řečeno jsi mne celkem vyděsila, že budu muset něco vymyslet. Já mám ještě léto, moře před sebou a narozeniny budu řešit až potom. Ale teď mne teda nic nenapadá. Možná nějaká sedativa - právě opět přicestoval z postele dolů do obýváku, dnes po čtvrté ~:(
Denyna 14851
5.8.2009 21:49:23
Jé, já pořád koukám na blbej listopad a že tam nikdo nic nepíše. Oni mi ty diskuze pořád přesunujou...

Minko, držím palce!

Co budete kupovat dětem k narozeninám? Kamče miluje mašinku Tomáše, takže jeden dárek bysme měli a co dál?
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 28078
5.8.2009 20:42:24
ahoj všem
Minko, ráda bych ti gratulovala, určitě sem napiš, jak jsi dopadla. Držím palce ať to vyjde třeba na potřetí a na nějaký virózy se vybodněte a ploďte :-)
jinak my máme už neštovice za sebou, měly jsme 2 kola. Jonáš to měl horší, doteď má po těle fleky, nějaký jizvy mu asi zůstanou. Je chlap, tak to snad přežije. Emča dobrý. My teď řešíme sourozenecké konflikty a to, že Ema fyzicky ubližuje Jonášovi a on jen bulí. Tak mám strach, že bude ve školce otloukánek, když děti zjistí, ža ačkoliv je velkej, tak je lehce tejratelnej.
Jak se všechny máte?
Margaret 1200
5.8.2009 19:38:12
Tak jak, pořád na tebe myslím, aby se mimino "rozběhlo"
[<<Předchozích 450] Názory 451460 z 11820  [Dalších 11360 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.