| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 46451  [Dalších 46001 >>]
Ptáčková 6626

Odpolední

7.6.2006 13:43:31
Ahojky!

Oslavencům Markovi a Andulce vše nej nej!

Tobša má rád Hollandii, tak snad pojede i Vildovi. Jinak taky používám skleničky - ale dělám k nim na střídačku brambory a rýži, jednak toho Vilda zatím moc nesní a hlavně pořád máme něco, tak nestíhám:)) jo a včera jsem Vildovi zkoušela Sunar, ale tvářil se, jako, že ho schceme trávit a plil to ven....Tak snad dnes večer taťkovi neumře hlady:)))

My dnes měli tour po doktorech, ráno já na alergo do Vinohradský nem., takže jsem dostala prášky a při kojení naprosto nevadí a eště je možné, že se Vildovi zlepší ekzem. Bohužel mám i potravinovou alergii a kluci to samé ovoce taky nesmí, tak jsou a budou ochuzeni o jahody, kiwi, meloun, citrusy, kakao atd. Pak já na RHB tady u nás, no a tam se Tobík počural, on čural těsně před tím, ale když jsem tam ležela, tak najednou, ty sestry mě tak sprdly, jako kdybych to udělala já a nejen, že jsem to musela setřít - ten hadr jsem si pak musela odnést, že to tam nesmím vyhodit, ale avíc vytřít i desinfekcí. No káči, jak kdyby měl Tobša lepru....

Večer mám ten sraz po 15 letech od školy, tak se musím dát nějak do pucu.
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

7.6.2006 13:41:00
Holky proč mrňousové nemohou jíst ryby, vím že nemohou, ale nevím proč?
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

7.6.2006 13:02:55
Když vařím, tak jen kuřecí maso, ostatní masíčko měla Lucinka jen ze skleniček. Nejrači má tele maso ze zeleninou od Hami, potom se může utlouct, hrozně si u toho pomlaskává:-)))))))))))
Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

7.6.2006 12:54:17
kuřecí jsem udělala prsíčka a zamrazila...jinak zatim sem všechno ve skleničce.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

7.6.2006 12:53:06
Bobčo vepříka neee..
Ani ryby..

Jen kuřecí,králičí,krůtí.telecí a hovězí..možná jsem něco zapoměla...nevim
Bobča&Gábinka11/05+Domca10/08 28204

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

7.6.2006 12:51:12
Tak jsme zpatky od Mudr.Nausnice nam nechtela pichnout,ze se boji,aby se Gabce nepritizilo,tak to zkusim zitra na ORL.Nebude vadit,kdyz budou ty nausnice nalozene 48hod?
Vazime 8.92 a merime 69cm.
Holky,jeste k tomu masu,davate jen kureci,kralici,kruti nebo i veprove? A toho kralika a krutu normalne kupujete a varite nebo jen ze sklenicek?
Jo a jeste ty stavicy si vyrabite nebo kupujete a eventuelne jake?Dikes
Katka, Sebík a Adrianka 28478

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

7.6.2006 12:09:45
Ahoj holky,
vy jste zase ukecané, stíhám číst opravdu jen sem tam.
Od pondělka mě bacil bacil, bolí mě hlava, mám rýmu jak prase, krk naštěstí už nebolí. Pořád bych ale spala, což jaksi nejde. Adri se totiž poslední týden rozhodla, že bude vstávat velice brzo. Usne třeba kolem 20 h vbudí se tak kolem 2-3 na kojo ale pak hned v 5. Někdy ji ještě uspím, ale většinou už je kolem 5,30 vzhůru :( Jindy spala i o hodinu dýl.
Baruš ty tvoje stránky mi nešly otevřít, takže jsem nic neviděla :(
Petro u nás se koncem června slaví založení města či co, (nebo to bylo loni?), ale žádné letáky jsem na ten jarmark neviděla. Na tom Dětském dni bylo fajn, ale celkem zima, taky jsem asi tam chytla toho bacila.
Andrej já kupuju prozatím skleničky od Hippu, dám to na dvakrát a dokojuju. Až bude jíst celou porci, tak si to navařím, prozatím ne.
S tím pitím, já se tomu tak trošku vyhýbám, protože Sebíka jsem cpala čajem a pak vypil málo mlíka a řval mi hlady, takže pokud Adri vodu nebo štávu prozatím nutně nepotřebuje, tak ji nechci dávat. Třeba až v létě. Sice mi u dr. radili, že už jí to mám dát, ale chvilku počkám.
K tomu tvarohu v přesnídávkách. Oni právě psali v těch letáčcích, že se nemá dávat samostatně, aby se nepřekročila nějaká dávka, která by mohla ty ledviny poškodit. Takže pokud je to v přesnídávce, tak tam toho asi moc nebude a pokud jí sní sem tam, tak by to snad nemělo vadit. Ale klasické termixy atd. až v tom roce.
Prolítla jsem jen pár stránek zpět, ty fotečky jsou krásné. Ten čas strašně letí, ach jo. Člověk si to musí užít dokud to je takové malinké, pro některé z nás je to už asi naposledy :(
A Sebíkovi se kývaly spodní jedničky. Večer se mu ta jedna nějak vykloubila, tak jsem mu to vytáhla a šlo to hned. Za jak dlouho pak vyroste ten druhý zub? Doufám, že rychle, protože se nebude mít čím najíst a hůř se mu mluví (nahoře má jen 3 zuby a dole mu chybí teďka 3+1 co asi brzo vypadne :((
Mamka mi teďka nabarvila vlasy, tak si to jdu vyfoukat.
No snad to bude všechno, co jsem chtěla. Jo taky přejem všem k 7 měsícům, my slavili v neděli půl roku :)
Andrea + 2 holky 20023

One Brain

7.6.2006 12:03:41
Dnes nejak nestiham, byly jsme v obchode a za chvili dorazi kamaradka. Tak snad to stihnu napsat, k tomu mam T. na kline.
Takze One Brain muze delat kazdy je mysleno ve smyslu, ze nejsou treba nejake jakoby naprirozene schopnosti, jak byli jeden cas urciti lecitele. Je tim mysleno, ze se to muze kazdy naucit.
K tomu aby se clovek stal oficialnim terapeutem metedy One Brain je potreba asi 11 kurzu, kurzy jsou v prumeru 4 denni. Otevrit si praxi je doporucovano po 6-7 stupni. Absolvovani techto 11 stupnu zabere min. 2 roky. Skripta jsou pekny bichle. Samozrejme, ze se doporucuje celou dobu "trenovat" delat na clenech rodiny, kamaradech. Protoze uz treba po 2. kurzu muze clovek pomoci. Ale sam. to neni na otevreni praxe.
Jako vse je to hodne o lidech - je dobry a spatny lekar, dobry a spatny homeopat, dobry a spatny terapeut. Bohuzel k blbymu doktorovi clovek chodi dal, max zacne chodit k jinymu, kdyz ma nekdo 1 blbou zkuennost s alternativou, tak na ni vtsinou zanevre jako na takovou, proto je dobry dat na doporuceni. Kdyz se treba kouknu na neci web. stranky a prectu si ze 1 sezeni trva 45-60min tak je me jasny ze to neni dobry terapeut, vetsinou to trva tak kolem 1,5h. Za 45min to zvladnu udelat ja z mamou, ale obe vime o co jde a jde nam to strasne rychle, je tam velky propojeni.
K ty pani co se nechtela toho astma zbavit - ze to muze byt jako omluva toho, ze to na vsechny nefunguje, Broni - ono kdyz se tim zacnes zabyvat tak zacnes byt citlivejsi na takovy pocitovy veci (blbe se to vysvetluje) - takze spoustu veci vycitis, poznas z toho jak mluvi, ze vlastne je rada za to astma, protoze by se ji nechtelo jit pracovat... A hlavne ja jaksi vidim kolem sebe jak strasne to pomaha, da se rict ze deno-denne si uvedomim v cem to pomohlo mne a memu okoli.
Ja do toho nikoho nenutim (to ani nema vyznam) a nikomu to nechci nijak cpat. Ja jen vim ze to pomaha, a vim ze kdyz mela neter atopak ta segra zkousela co se dalo - bohuzel o tomhle ji nikdo nerekl. Broni, a z toho kde vsude to muze pomoct leze obcas i me jeste mraz po zadech...
Ale on si k tomu musi dojit kazdy sam, ja naprosto chapu, kdyz tomu nekdo neveri, ja bych si jeste pred 2,5 roky tukala na celo :-)
Marťa,Míša a Eliška 36596

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

7.6.2006 11:59:53
Naxi,Jituš my teda taky bumbáme čajíky,vodu šťávičky naředěné.Ale moc toho nevypije zhruba tak 200 ml za den.A někdy sotva 100ml přijde mi pak,že ho trápí prdečky a nemůže se pořádně vykajdit a pak pláče tak se mu snažím dávat pít ale on si s tím spíš hraje a brousí dásně než aby pil.

Fotečky jsou naprosto suprové,to to letí.

Též přispěju

v porodnici

14 dní - takový ksichtík

stará čtrnáct dní přemýšlí

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

7.6.2006 11:23:12
Já si myslim,že pokud dost čůrá,tak je to asi v pořádku..ale zeptala bych se pro jistotu dr.
[<<Předchozích 440] Názory 441450 z 46451  [Dalších 46001 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.