Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Odpolední7.6.2006 17:12:57
Jo jo Báro, Lucka zjistila, že se jídlo dá prskat a dělat zněho bublinky tento týden, takže si taky asi obstarám pláštěnku. Vždycky musím odvést pozornost aby se na to nesoustředila a neblbla u toho jídla. No většinou jí říkám různá říkadla a ona se tím zabaví a nedělá blbosti.
Jinak jsme jedlíci, jíme všechno ,přesnídávky,jogurty,zleninu, maso skrátka co se dá jíst to nám chutná:-))))))))))) |
Bára + kluci 10/05 | 19416 |
Re: Re: Re: Re: Re: Odpolední7.6.2006 17:11:01
a když mu dám na noc ovocnou přesnídávku, tak mám ho ještě dolít mlíkem? Tu jablečnou s vločkama jsem si kdysi koupila (omylem), byla pěkně hnusná, ale třeba mu bude chutnat :-))) - zkusím. No, mně nechutná ani ta kaše Sunarka ani ty skleničky Sunárek - blééé. Hami je lepší. Ale u kluků má teda S úspěch.
A teď si vlastně uvědomuju, že na noc dostává do mlíka lžičku kaše (se stydím, ale fakt jsem si to neuvědomila, tohle obstarává manžel :-)))), takže v chuti problém asi nebude, možná v konzistenci, nevím.... No nic, budeme zkoušet. |
Re: Re: Re: Re: Re: Odpolední7.6.2006 17:06:16
Jo, to jsem zapomněla napsat jak prská (nejen kaši) když už nechce. Nechá si to dát do pusy a pak udělá mohutný pppppprrrrrrrrssssskkkkkk :-))))). Budu muset krmit v pláštěnce. A ještě teda kdybyste nevěděly - tak nejvhodnější doba pro kýchání je zásadně taky s plnou pusou :-)))
|
Amazonka 4D | 12917 |
Re: Re: Re: Re: Odpolední7.6.2006 17:03:44
Baru,začala bych znova...normálně přesnídávku a jen trochu kaše...Jůle trvalo 3 týdny,než jsme se dobraly na půl na půl....prostě pomalinku....je jedna dobrá přesnídávka,myslím od Devy...Jablečná s oves.vločkama,třeba by mu chutnala....další,že mu tam vadí chuť mlíka,zkus smíchat nemléčnou kaši s přesnídávkou...a další tip,klidně mu dej večer maso-zeleninu
|
JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
Re: Re: Re: Re: Odpolední7.6.2006 16:59:20
Báro,
Kubík mojí ségry taky kaši vůbec nejí, prostě mu nechutná, plivejí po ségře. Teť je Kubíkovi 15 měsíců a stále kaši odmítá. Tak mu ségra k večeři dává buď polívku a nebo jenom mlíko, jak kdy. Kaši sned asi dvakrát v životě, jinak ji fakt pořád plive. |
Re: Re: Re: Odpolední7.6.2006 16:46:40
zas mi to sežralo příspěvek :-(((
Margaret, jsem na tom podobně ... když náhodou některej usne, tak spí ve stejné místnosti jak mám PC, takže nic... Jinak teda ať se ti dnes vydaří ta kultůra :-) Já budu mít kultůru v sobotu - mám slíbenej půldenní výlet na nějakej hrad nebo zámek s kafíčkem a pohárem v cukrárně, tak jsem zvědavá čím manža překvapí :-)))) Mihulko, tož to só múry ... :-((( A mám dotaz: nemůžu do Kuby dostat kaši, on je masovej. Ovoce jí. Zkoušela jsem mu do banánu přidat jen lžičku sunarky - bez šance, dlouho převaloval v puse, šklebil se, pak vyplivl a už neotevřel. Tak co s tím ??? Na noc má furt jen mlíko a už bych mu chtěla dát něco víc na zasycení, protože se začíná budit dřív. Dík za rady a nápady. |
Margaret | 1200 |
Re: Re: Odpolední7.6.2006 16:25:47
Tak já zjišťuju, že na net nemám čas - buďto maminkuju, a když Marek usne, spí ve stejné místnosti jako PC a budí ho i klikání myší, natož pak aby připadalo v úvahu nějaké ťukání do kláves!
Mihu, na té RHB jsou tedy opravdu "milé" sestry, já bych jim asi vynadala a už by mě tam neviděly. No já vim, zustaly by mi ty bolavý záda..... Gratulujeme i Lucince a Andulce, které s námi dnes slaví pidiny. Naxi, prosím tě, kdes to kupovala tu hexavakcínu za 1550? Já platila první 1700 a druhou 1760. To bych si tam dojela. Andrej, pochopila jsem správně, žes rozesílala nějaké info o OB? Mohla bys mi to prosím taky poslat? Já jsem na tom asi tak jako ty - jak si na to nemůžu sáhnout, tak neuvěřím, dokud neuvidím:-), tak bych ráda byla co nejlépe teoreticky vybavena, než nastoupím do praxe :-) Já mizím, jdu dnes pařit (jsem zvědavá, jak Dušan zvládne večerní banáno-kaši). Máme sraz bývalých zaměstnanců (už jsou to skoro všichni), tak budu mít "kultůru". |
Marťa,Míša a Eliška | 36596 |
Re: Odpolední7.6.2006 13:48:23
Mihu ty sestry teda byli čůzy.Živě si představuju sebe jak bych to tam dělala.No rozčílili mě aniž by se to stalo mě.Jo a hoď se pořádně do pucu a večer si to užij.
|
Marťa,Míša a Eliška | 36596 |
Re: Odpolední7.6.2006 13:46:03
Bobčo,též vařím jen kuřecí,králičí,krůtí a telecí má pouze ze skleniček.Teď jsem zrovna navařila 6 skleniček.Mám takový dobrý pocit po dobře vykonané práci.Štávičky kupuju od HIPPU jablečno-hroznovou,hruškovou,švestkovou a možná ještě nějakou.
|
Ptáčková | 6626 |
Re: Odpolední7.6.2006 13:44:29
Jitu, ryby jsou velký alergen a taky kosti, může se stát, že je nevyndáš dobře a co potom, ale to je spíš u starších dětí.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.