Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Maťa. | 21117 |
26.9.2009 21:00:40
V prvom rade gratulujem Jitke ku svadbe, gratulujem aj Kamile)))
Shedi, Coelha..stratené, že ste sa objavili! (no jo, ja mám čo hovoriť!) ááááhojtééééé No a na svoju omluvu rýchlo popri nočnej práci vkladám vysvetlenie - robím webovky na zakázku, zakázky sa mi začali trošku množiť (čomu som rada) a tak makám jak mourovatá medzi nočným kojčom Miška. do toho Miško nemocný, Filípek bol trochu, držal sa, tak do školky chodí zatiaľ (žeby zabral malinko Preventan Junior? bral ho celé leto a berie) Viac čo som trochu dolistovala, Denyna, nááádherné baby máš!))) a zase letím uíííí čas ma tlačíííí! P.S. Doma máme klid, chodili sme do manž. poradne a pani psych. moc pomohla, kéž by to vydržalo) |
JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
23.9.2009 10:29:34
Ahojky,
Kamilo, taky gratuluju ke svatbě a přeju hodně štěstí A jestli jsem to dobře pochpila, tak jedete taky do toho Blanska na svatební cestu, tak si to tam užívejte, po náročném létu si aspoň odpočinete u nás je to to samé , také náročné léto, takže si to též zasloužíme. My jedeme bez Lucinky, v podstatě jsme si s manželem neužili takovéto bezdětné období, tak si to vynahradíme aspoň příští víkend, aby jsme se věnovali jenom my dva sobě. S Lucinkou jsme už byli na dovolené v červenci a u mojí mamky je Lucinka hrozně ráda, má tam plný servis a velké rozmazlování takže spokojenost bude na obouch stranách. Já teda si poprvé vyskouším co je to být bez ní dvě noci, zatím jsem jí maximálně dávala k mamce přes jednu noc, tak jsem zvědavá jak se my bude stískat |
Kamila ( Jáchym05+Ráchel08) | 28756 |
22.9.2009 21:55:24
Mínko,
díky moc, ta kombinace jmen se často lidem nepozdává, mno jo, my jsme ale spokojení, moc. J8chym jí občas říká Ráchelinka ...bych je snědla. Shedi, taky držím palce ;-). Tady se holt nic neutají. Deny, holky jsou fešandy, na první pohled sestry, obě takový jemný holčičky. Jitko, užij svatební cestu. My razíme zítra do Blanska, ale i s dětma, přesto se moc těším, měli jsme takový náročný léto, že jakejkoliv relax velmi povzbudí. A ať se stavba daří. |
Shedi | 12342 |
22.9.2009 9:12:58
Vici, no já jsem ráda, že jsem si vzpomněla na heslo a mail sem Mám asi 5 mailů a dalších asi 8 registrací všude možně... kdo si to má všechno pamatovat, když je to už tolik let
|
vicinka | 24505 |
21.9.2009 21:23:07
Shedi, takový je život Však se tam napiš, správcovské jméno i heslo si určitě pamatuješ. Jestli ne, přidám tě.
|
Shedi | 12342 |
21.9.2009 15:15:58
ad listopadové album a deníky... tak můj medovník tam je, pudunková buchta taky, ale už tam nemám ani folder na fotky ani na deníky no jo, chvíli tady člověk neni a už ho smažou
|
Shedi | 12342 |
21.9.2009 15:03:51
Vicinko, ty šmíráku díky, snad to bude dobré, to víš, člověk se pořád bojí....
|
vicinka | 24505 |
21.9.2009 14:22:50
rodina.cz/listopad05
|
vicinka | 24505 |
21.9.2009 14:22:26
Ahoj,
to je milé vidět zas staronové tváře Nakonec se tu zas slezem všechny My se taky plácáme v nemocech. Danča kašel, teda bez teploty, ale jak tuberák, tak je taky doma. Manžovi sedla na průdušky alergie, takže si taky užívá. A Shedi, zahlédla jsem tě tady na jiné diskuzi, tak ať se daří |
JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
21.9.2009 9:57:53
A ještě prosbičku, adresu na listopadovky ať vám můžu ukázat nějaké fotečky jak svatbu tak i stavbu.Nějak se mi to vytratilo s PC a nemůžu to najít jak to přesně je......... Díky
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.