| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 46451  [Dalších 46061 >>]
vicinka 24505

Re:

7.6.2006 21:25:17
Péťo, já si právě říkala, že ani ty bys Danču nepoznala :-)))) A od které doby se Deniskám říká Danča?
Jája + A. 42492

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

7.6.2006 21:17:22
Ahojda. Všem oslavencům vše nej, nej, nej a přeju, aby hezky rostli a nezlobili maminky!

Marcel: závidím, u nás dnes tragédie, jen řev, řev a řev. Jak jsem ji dala z ruky, tak šílený řev, jako kdyby jí brali orgány nebo co. Půl hodiny ležela na dece a přitom v pravidelných intervalech střídala uši trhající křik se spokojeným prozpěvováním při přebírání hraček. Z toho jsem usoudila, že ji netrápí nic kromě toho, že by se chtěla pořád nosit. Naštěstí mezitím i třikrát spala, tak jsem aspoň na chvilku ulevila rukám a uším. Doufám, že ji tohleto "krásné" období brzo přejde.
modrej obláček 21863

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: po vyčerpávajícím boji s polštářem na hlavě

7.6.2006 21:17:21
No jo, Deniska patří k Broně, to je fakt maglajs:))))))))))) Jsem se v tom nějak ztratila, ale jinak jsem jí fakt poznala. Je ti totiž šíleně podobná:))))))))))))))))))
modrej obláček 21863

Re: Re: Re: Re: Re: Re: po vyčerpávajícím boji s polštářem na hlavě

7.6.2006 21:14:06
Vicinko,

ale já myslela tvojí Danču. Danča není Deniska? Já už v tom mám guláš:)))))))))))))))
Andrea + 2 holky 20023

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: po vyčerpávajícím boji s polštářem na hlavě

7.6.2006 20:34:53
Gratulace oslavencum!!!!

Mihu,
uz si asi pryc, ale doufam, ze si sraz poradne uzijes.
Margaret,
mail poslu a parbu si uzij. Koukam ze vicematky to dnes rozjizdi...

V satku je Lucinka od Jitky.

Jinak my se dnes mely fajn, kamaradka tu byla od 1 do asi pul osmy. Konecne se umoudrilo pocasi a je hezky. Byly jsme hodne venku, ditko trochu bojkotovalo spanek. Na inzerat se mi ozvala nejaka slovenka ma deti 7m a 2,5r - bydli asi 7km od nas. Sejdem se pristi tyden, tenhle mame plny - zitra prijede Olgavka z prosincovek (bydli v Norimberku) a v patek ta jedna nenka co se mi ozvala na inzerat. Tak to mame ted docela nabity.
Andrea + 2 holky 20023

Re: Re: Re: Re: Re: Re: po vyčerpávajícím boji s polštářem na hlavě

7.6.2006 20:23:11
Nez pujdu docitat - tak abych nezapomela.
Broni,
s tou sarlatankou - to bylo pozitivni hodnoceni :-) ze je prave dobra ze je standartni lekarka, dela homeopatii, kineziologicky test, ze prave hleda, nespokoji se jen s klasickou medicinou. Takovy doktory mam moc rada. Takze to jsem jen nebyla spravne pochopena :-)
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 28078

Re:

7.6.2006 20:21:08
v postýlce je Jonáš, chtěla jsem vás zmást. Ale musím za ním, protože tam šíleně vříská, nějak jsem ho přechválila.
vicinka 24505

Re: Re: Re: Re: Re: po vyčerpávajícím boji s polštářem na hlavě

7.6.2006 20:16:51
Ahojky :-)

Styďte se vy ostudy, nepoznat Danču :-)))) A chlapeček je Matoušek od Ovenky. Dali si včera rande na cvíču pro mimina .-)
Broňule Deniska16.11.05 12252

Re: Re: Re: Re: po vyčerpávajícím boji s polštářem na hlavě

7.6.2006 20:12:00
Já teda taky netuším, tipovala jsem Lucinku.

Holky ještě se vrátím k těm masážím. Neodborná masáž může uškodit (už jen masírování nesprávným směrem může způsobit, že máte pak svaly namožené a jste jako zmlácené) a v lepším případě nepomůže. Ano, masírování třeba od manžela může být příjemné, ale pokud chodíte na masáže pro bolest zad, tak to chce opravdu masáž odbornou a je to spíš fyzioterapeuické napravování a odblokování.

Andrej možná máš pravdu a teba se i já jednou k OB uchýlím. Ale docela jsi mě naštvala tím, že jsi hned označila tu mou dr. za šarlatánku, přitom ona je v homeopatii opravdu docela známá a uznávaná a má skvělé výsledky.

Jdu koukat na Chůvu, ať se poučíme.
Marťa,Míša a Eliška 36596

Re: Re: Re: Re: Re: po vyčerpávajícím boji s polštářem na hlavě

7.6.2006 20:09:30
K hádence párečku a Matýsek to opravdu není?Vedle holčičku opravdu nevím.

A v postýlce taky nevím zakrývá polštář nápovědu prosím.
[<<Předchozích 380] Názory 381390 z 46451  [Dalších 46061 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.