| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 46451  [Dalších 46071 >>]
Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 7:30:37
Mihu 21...to je pozitivní.My se nikdy nesejdem...ke konci šk. roku sme se pohádali.Ze střední sem utekla a ty lidi tam,no děs.Bavím se jen s pár kamarádkama.Tak snad teď na obchodce,se podaří dát do kupy nějakou partu bezva lidí :o)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 7:23:42
Mihu, Krutá rána :o)) ... Mates se mi dneska vzbudil ve 2 stim,že si budeme vykládat.Rychle sem mu to vysvětlila a šla spát.V půl šestý už se vstávalo..

Moje máma mi vykládala,jak sem jí poránu házela počůraný plíny do ksichtíku...tak snad se Mates nepomamí :oD
Ptáčková 6626

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 7:22:20
No tak tady se hádaly děti, no na první fotce jsme poznala Danču, ale jinak jsem byla v háji:))
Vilda večer beze mě přežil víc než dobře, odvezli mě s Mikem na sraz, tam jsem v 7 nakojila, doma dostal kaši, zapil mohutně vodou, kterou miluje - fakt je blázen - vrhá se na flašku a nechce ji nikdy odevzdat - vykoupali se a Mik ho šoupnul bez posledního kojení do postýlky a Vilda chrněl ani nefňuknul. No nemám já vzorný dítě?
Na srazu se nás sešlo 21, nepřišli všichno, co slíbili, ale i tak to bylo naprosto super, s některejma lidma jsem měla pocit, že jsme školu skončili asi tak před měsícem:)) Taky jeden spolužák přinesl fotky - měl jich asi milion a to je fakt zážitek, ale jak já byla hubená..... No co nadělám.

Amaz, ten odkaz je dobrej, mám to asi 10 min chůze od domova:)) tak uvidím, jestli to zvládnem.
Ptáčková 6626

Re: Re: Re: Re: Re: Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 7:09:39
Ahoj holky!

Tak jsem přežila sraz - do postele sem se dostala ve 2, dobře jsem se pobavila a viděla jsem, že nestárnu jen já:)) Vilda mě ovšem z postele vykopal v 5, to už bylo horší.
Jdu dočíst.

Re: Re: Re: Re: Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 6:41:12
Tady je taky fluníčko a bez mráčku :o)) to je nádhera...snad nám to vdrží.

Re: Re: Re: Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 6:35:40
Brý ráno :o)) teda tady to žije..já to tu prolejzám od šesti a nespěchala jsem,že tu určo nikdo nebude..

Znamý táta dělá v bio krámku,,mám od nich výborný věci...jako kafíčko,zákusky...mňam..o sto procent lepší jak normoš :o)
Amazonka 4D 12917

Re: Re: Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 6:32:27
Čauky!

Tady máme sluníčko a celých 15st,huráááááá
Sice to ještě není úplně červen,ale je to rozhodně pokrok :-)))

Holky,tohle mi dorazilo mailem,kdyby to někoho zaujalo....je to celkem aktuální a pro Pražačky dostupné :-))

BIODOMOV a Klub Přátel Biofarem
vás srdečně zvou na besedu s přední dietoložkou
Mgr. Margit Doupovcovou – Slimákovou
(před jejím odjezdem do zahraničí Institut celostní medicíny MUDr. J. Jonáše)
na téma:
CO ZDRAVÉHO A DOBRÉHO NA TALÍŘ NAŠIM NEJMENŠÍM
první potraviny, se kterými se kojenec setká
*
kdy a jak zařazovat do jídelníčku nové potraviny a co by měla dětská strava obsahovat
*
jak přistupovat u dětí k použití cukrů, solí, tuků a dalších složek stravy
*
první nápoje a pitný režim
*
průmyslová strava dnešní doby a alergie
*
jídlo jako dar a ne spotřební zboží

v ceně vstupného (100 Kč) bude pro každého nachystáno také překvapení - biomlsání
každý účastník dostane pro inspiraci několik nových receptů

beseda se koná:
neděle, 11.6.2006, 15.oo
čajovna ROMANTINKA
www.volny.cz/romantinka
kontakt, bližší informace a možnost rezervace: Veronika Růžičková – 605294343
ruzicka@biopotraviny.cz, www.biopotraviny.cz

Adresa čajovny:
Bořanovická 527/1
(roh s ulicí Vršní, 2 min.od metra C)
Praha 8 – Kobylisy
Spojení:
metro C_Kobylisy
Tramvaj č. 10,14,15,17,24,25 (zastávka Kobylisy), Bus č.102,144,152,162,175,177,186,187,200

mnoho našich známých a zákazníků jsou maminky s malými dětmi. Bohužel je skutečností, že zdravotních problémů dětí, které přímo souvisejí s výživou a potravinami, stále přibývá. A tak bylo jen otázkou času, kdy se žádostí o rozsáhlejší povídání nahromadí tolik, že opět začneme organizovat přednášky, besedy, …

Bára + kluci 10/05 19416

Re: Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 6:12:19
dobré ráno

Teda Katko co ty tu v tuhle dobu? :-)))))))))

U nás už taky vylízá oskar. Ale bylo hezky včera i předvčerem. I když na průměrný červnový teploty ani zdaleka... :-(

Já teda moc nevím, ale takhle mírně zvýšená teplota se u těchhle miminek považuje za normální, ne?

A jsem dobrá, jsem dobrá, jsem dobrá - včera se mi podařilo přetáhnout předkožku i Kubíkovi!!! Uffff, jsem strašně ráda, měla jsem tucha na nějaký problémy, tak se tomu snad vyhnem !
Katka, Sebík a Adrianka 28478

Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 6:06:38
tak to vypadá, že dneska už bude konečně hezky :) Akorát já si to asi moc neužiju, protože jsem jak praštěná pytlem :(((
Noc stála za prd. Adri sice usla v 20h, ale v 21,30 už byla s řevem vzhůru, usla teda kolem 23 h, probudila se opět s řevem v 5,10. Připadá mi, že jí něco bolí, protože opravdu jinak spí vzorně. Možná i břicho, měla včera zeleninku mrkev+bramb+hrášek+květák. Ale má taky horkou hlavičku a nožky, tak jsem zkoušela teplotu. V zadečku 37,8°c (-0,5 to je jen 37,3°c) takže trošku zvýšená. Možná z té rýmy.
modrej obláček 21863

Re: Re:

7.6.2006 21:46:11
Vici,

no to nevím:)))))))) Jsem to fakt popletla:)))) Podobný jména, oboje od D., tak kdo by se nespletl:))))))))))) Ale mám pocit, že jsem tím nakazila všechny ostatní, protože taky psaly Denisku:))))

Jdu chrundět, dobrouuuu
[<<Předchozích 370] Názory 371380 z 46451  [Dalších 46071 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.