| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 46451  [Dalších 46081 >>]
Marťa,Míša a Eliška 36596

Re: Re: Hádanka

8.6.2006 9:13:49
Tak k hádence holčička určtě Elinka a kluk tápu ale,že by Jachymáč? Ty nehty jsou super.Moje vypadají strašně.
Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re: Hádanka

8.6.2006 9:11:20
Báro to si fakt dobrá...nám to nejde.Skouším to teď u každýho přebalování a vždycky ta kůžička praskne..tak sem to včera nechala odpočinout...a nejlepší mi to připadá večer po mytí.

Dětičky fakt nepoznám..už sem z toho docela zmatená.Holčička připomíná Elišku...ale fakt nevím.
Janka+3 41641

Re: Hádanka

8.6.2006 9:10:12
Péti Elinka a Jáchymáček? :o)
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 9:08:39
Mihulko, tak srazík se vydařil? To se vás sešlo celkem hodně.

Martino, dělala jsem to pokaždé ráno a večer - tak jak popisovala Mihulka nebo kdo - ne přetáhnout dozadu, ale spíš natáhnout dopředu a promnout mezi prstama... Včera jsem to dělala Kubovi ve vaničce a krásně se to celý přetáhlo.

Hádanku jsem opět vedle - ale mooooc by mě zajímalo, kdo má na mateřské čas na takovýhle nehty :-DDDDD
AAA
  • 

Hádanka

8.6.2006 9:01:52
Tak kdo si dal dostaveníčko tentokrát?

Marťa,Míša a Eliška 36596

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 8:58:43
Krásné slučné ranko,

Baru jsi fakt dobrá já už to zkouším týden ale nehla jsem se snad ani o píď.Vůbec mi to nejde.Mám stále jen dirku.Jak to děláš?

Hádanky teda byli suprové.Já taky myslela,že to je Danča ale když pak to napsala Péťa a bylo jí odpovězeno,že ne tak jsem bádala dál.A Matouška jsem opravdu nepoznala.

Mihu,je super,že jsi si to užila.
Petra J. Nikol,Jonáš,Nela 32029

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 8:27:20
Hele tady máme další "miminka":

no nic, jdu odhodit dítě a snad i sebe do postele
Margaret 1200

8.6.2006 8:21:00
Ahoj, Marek si ze mně dělá srandu a ještě spí. Nevím, jestli je to náhoda, ale večer (teda večer, já přijela z putyky ve 21:15, Dušan zrovna ukládal Adama a Marek řval dole v lehátku BEZ plíny - na detaily prý nebyl čas) se nakojil a pak jsem mu dala kašo-banán. Asi mu to dost chutná, protože otvíral pusinku a sněd skoro všechno, až škytal. Tak jsem měla výčitky, že jsem ho přecpala, ale spal až do pěti, pak vypil jedno prso a spí dosud. To druhý prso mi asi praskne :-( Základem úspěchu zřejmě bude nacpat ho k prasknutí.
Jsem sice ráda, že pěkně papá, jenže si přitom strká ruce do pusy a těma omatlanejma prasí všude okolo.
Jinak sraz byl fajn, bohužel jsem nemohla setrvat déle, ale i tak jsem se pobavila. Z těch lidí, co jsme spolu dělali zůstali ve firmě dva, z ostatních dvaceti se během jednoho roku stali bývalí zaměstnanci. Ta paní, co je vyházela se prý strašně těší, až vyrazí i mně. Je děsně naštvaná, že to nestihla, než jsem omarodila. Tak doufám, že jí to vydrží a po mateřský dostanu odstupný a nazdar.
Taky máme slunko, doufám že to vydrží. Včera jsem vyprala dva kočáry po Adamovi (sporťák a golfky) tak je suším.
Adam jel se školkou na výlet do Zoo do Plzně a do dinoparku, tak by bylo hloupý, kdyby jim pršelo.
Andrej, děkuju za elaborát ohledně OB. Působí to celkem zázračně, i když já se trochu bojím průběhu toho sezení. Prostě nemám ráda, když nevím, do čeho lezu. Snad to přežijem. Tu paní z Rudné doporučovala ta tvoje známá Nikola.
Naxi, to je ta vaše doktorka celkem dobročinná s tou hexavakcínou. Číslo nechci, asi by mě hnala :-)
Měli jste včera moc pěkné hádanky, přiznávám, že jsem nepoznala vůbec nikoho. Párečku to moc slušelo (máme my to tady ale hezká mimina!). Lucince určitě taky, ale nebylo to poznat :-)
Petra J. Nikol,Jonáš,Nela 32029

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 8:20:15
Nazdárek, teda vy jste se vykecávaly od včerejšího poledne... :o))
Báro jsi dobrá, u nás se to spíš - nějakým záhadným způsobem - zmenšuje. Jinak ke kaším, Nika je taky nejedla, ale nakonec ji trochu zachutnala Milupa, byla z Německa, nevím jestli se dá sehnat i tady.
Ptáčková 6626

8.6.2006 8:14:43
Naxi, my se taky spoustu let neviděli a někteří nepřišli, protože te nemluví s tím a ten s tou.... Ale my už máme od školy takovejch let, že se prostě některý věci zapomenou...
[<<Předchozích 360] Názory 361370 z 46451  [Dalších 46081 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.