| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 46451  [Dalších 46091 >>]
Ptáčková 6626

Re: přetahování

8.6.2006 10:02:43
Arko, nesmutni!

S pindíkem co Dr. to názor, ale já po zkušenostech s Tobíkem, kdy mi Dr. taky říkala, že je času dost a on pak nemohl čůrat a přetažení u Dr. asi ve 2 letech na etapy byl horor - vždy po tom řval a nemohl čůrat a opakovalo se to 4-5x teď nevím. No a u Vildy jsme to s urologem začali řešit hned po narození a bylo to naprosto bez problémů řevu a tak. No já si myslím, čím dřív, tím menší trauma pro dítě v případě problémů. Samozřejmě vše nenásilně, jak jsem psala, kůžičku natáhnout co nejvíc, promastit a mnout, ona povolí a pak v teplé vodě přetahovat. No a výsledky se určitě dostaví!!!
Jdu, Tobša má očkování proti čemusi - to do ruky a Vilda poradnu, tak zatím...

Jo a s hubnutím, no uvidíme, ale na těch fotkách ze školy, kde mám 46 kg, to vypadám fakt strašně!!! Už se ani nedivím manžovi, že říkal, že jsem byla nechutně hubená:))
Arka 27734

přetahování

8.6.2006 9:54:31
Mihu, jak je to tedy s tím přetahováním? Mě řekla doktorka, ať zatím nepřetahuju, že mi včas řekne. Ať zatím jen vždy při koupání tak různě pošmudlám všemi směry. To víš, u Kukačky jsme nic takového neřešili :)

Hubený holky? Na depresy kašli, každý má něco jiného co ho štve. Já jsem možná hubená, ale změnila jsem zubaře a našel mi pod každou plombou jeden až dva kazy a teď budu rok dávat dohromady pusu :( Já s panickou hrůzou ze zubařů.
Můj původní zubař mi řekl, že tam mám zubní barvivo a zubní barvivo jsem si chtěla nechat vybělit a teď už je zub zralý na korunku :(( Nové kazy nemám, samé sekundární, takže to prý není ani tak čištěním, jako předchozím zpracováním. Mě je tak smutno :((
Kamila ( Jáchym05+Ráchel08) 28756

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hádanka

8.6.2006 9:44:18
Uhádnuto, je to Eli s Jáchymáčem, minule po něm Eliša lezla, on jí cucal ruce, no a teď dělala- dámička- vofuky:-))))) Jak já miluju ty dětský komunikace.

Báro,

nehty zaberou deset minut a já mám času celkem dost, neboť neuklízím, skoro vůbec. Tak kuš se superženou! PO každý, když zazvoní zvonek mi teda zatrne, že k nám někdo jde na návštěvu;-).

Amí,

já se zkusim polepšit, je fakt, že fotky moc nevkládám. Jsem břídil....
Ptáčková 6626

Re: Re: Re: Re: Re: Hádanka

8.6.2006 9:38:31
No na fotce na 100% Elinka s Jáchymáčem, no o nehtech pomlčím, to co mám na rukou už snad ani nejsou nehty:((

Na pindíky pomalu, pokud se to natrhne, tak máznou Framykoin a jen jemně!

Sraz se opravdu vydařil, jen mám trochu depku, že jsou všechny holky tak hubený - a to i 2 měsíce po porodu. Musím se sebou něco dělat! Ale jeden spolužák má 150kg, takže fakt kus, vypadá trochu jako strýko Fester z Adamsovic rodiny:))

Holky, ale mě tak bolí hlava, z kouře mě pálej průdušky, fakt asi už na to nejsem zvyklá nebo, že bych už byla stará...
Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re: Re: Re: Re: Hádanka

8.6.2006 9:23:38
Já si taky myslim,že to neni dobře.Byl to opradu minimilimetřík...ale byl..Nedělala jsem to na silu.
Janka+3 41641

Re: Re: Re: Hádanka

8.6.2006 9:21:00
Teda vy jste dobré, já nepřetahuju, mám problém toho všetečníka oblíct, zásadně se na přebalovačce točí na břicho:o))
Jinak u nás je konečně nádherné ráno, tak vyperu tu tunu špinavého prádla a půjde schnout na zahradu, je to z ní vždycky takové voňavé:o))
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 9:20:43
Naxi, k tomu natrhnutí by vůbec nemělo dojít :-(((((. Nech to chvilku být...

No jo, takovýhle nehty může mít fakt jen superžena Coelha :-DDD . Kdybyste viděly ty moje ... jak kdybych vyletěla z pekla... :-(
Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 9:17:24
Dělám to taky tak...i skouším přetáhnout a účinek žádnej..
Marťa,Míša a Eliška 36596

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dobré sluníčkové ráno!

8.6.2006 9:15:39
Baru já to taky tak dělám vytáhnu kůžičku do nejvíc dopředu mnu mezi mrsty a pak táhnu spátky k bříšku ale natáhne se to tak,že je vidět dirka já nevím mě přijde,že to víc nejde.
Amazonka 4D 12917

Re: Re: Hádanka

8.6.2006 9:15:12
Holčička je Eli,to je 100%,a modrý by měly být Jáchym,ale buééééééé,já už ho tak dlouho neviděla :-(((
[<<Předchozích 350] Názory 351360 z 46451  [Dalších 46091 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.