| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 46451  [Dalších 46101 >>]
Katka, Sebík a Adrianka 28478

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: přetahování

8.6.2006 12:48:49
Tak s tím přetehování souhlasím s Mihulkou, my jsme si pak taky vytrpěli své :((
Tak jsem usoudila, že Adri něco musí být, ale nevím co. Špatně spí i teďka a co 10 minut se budí s řevem, ale má zavřené oči. Jestli jí nebolí ten zub jak roste, nebo hlava či břicho, fakt nevím. Ale normálně se takhle nechová. Snad na to přijdem a brzo to bude ok.
Odpoledne má Sebča ve školce opékání párků a mají tam skákací hrad, tak tam musím do 15 h dorazit. Je to i s rodiči, takže tam zas bude plno lidí. Aspoň pokecám. Malou ale nechám asi mamce doma.
Já chci taky na sraz, ale nikdo se u nás nesráží, nějak to nikdo nechce zorganizovat. Ale aspoň jednou za čas se nás sejde asi 5 holek a pokecáme. Takže to asi brzo zase domluvím.
Nad náma tady pořád trčí takový černý mrak, doufám, že nebude opět pršet.
Arko zubaře ti teda nezávidím. Já tam taky musím jít, jenže se vždycky objednám a pak jsem nemocná, takže tam nejdu. Mám teďka slíbené vrtání skoro 3/4 zubu - výměna staré plomby a moc se mi tam nechce. Pokud to totiž nebude držet, tak budu muset na korunku a to já bojím bojím.
Jdu se nadlábnout máme kuřecí křidýlka.
vicinka 24505

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: přetahování

8.6.2006 12:48:01
Teda, s tím srůstáním jsem to vůbec netušila. No olejíčkem vytírám, tak snad to bude dobrý.
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: přetahování

8.6.2006 12:46:01
Naxi, tak výpadek netu je pro závisláka horší než povodně, co? :-DDDD

A jak to může těm holčičkám srůst - vždyť je tam kůže, není to otevřená rána, která by mohla srůst... Chmmm... vyšší dívčí...
Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: přetahování

8.6.2006 12:27:40
Teď sme měli výpadek netu...ka-ta-stro-fa!! :o)) Sem tam volala protože to nešlo od 10ti.

Holky mě srůstaly st. pysky ve 4 letech..můžu vám říct,že je to peklo.Řezali mi to a dva roky sem se koupala jen Hypermanganu a měla jsem kolem toho moc problémů.

Matýsek má pindíka úplně v pořádku...ale už to budu dělat jen jak si řekla Baruš.
Amazonka 4D 12917

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: přetahování

8.6.2006 12:15:48
Vici,holčičkám opravdu mohou srůstat styd.pysky...jmenuje se to synechie (dokonce i o tom je diskuze na rodince)...prevence,kontroly,roztahování,vytírání olejíčekem (jen v mezerách)...ale jsou k tomu dispozice,někdo na to dlabe a nic a kámoška už byla s dcerou 3x na roztrhávání,a že to hlídá...
vicinka 24505

Re: Re: Re: Re: Re: Re: přetahování

8.6.2006 11:53:11
Ahojky :-)

Já v úterý taky srazíkovala. Byla jsem na bowlingu a super véče. Roman hlídal Danču, když jsem přišla, tak už spinkala. No ale druhý den jsem byla jak praštěná pytlem, a to jsem nešla spát tak pozdě.

Leni, Matouška uvidíš na listopadovkách. Je v "Hádankách" vyfocený společně s Dančou. Název Páreček, nebo tak nějak.

Jo, když už jsme u těch genitálií, polekala mě kámoška, když mi řekla, že musela jít s holčičkou k lékaři, jestli jim nesrostlo něco na pipince. Vůbec netuším, co může srůst, kde a jaká je prevence. Nevíte? To bych nerada.
Léňa+Dádík10/05 + Bětuška02/08 27781

Re: Re: Re: Re: Re: přetahování

8.6.2006 11:45:10
To je fajn, že jste si srazík, holky, užily :). Dočetla jsem dnešek. Včera tu byla fotka Matouška, jo?!?! Achjo..... Mně se to s fotkama stránkuje zpět dlouho, toho se asi s Dádou a našima aktivitama nedohledám...
K přetahováná: dík za typ jak na to . vidím velké zlepšení, ikdyž úplně to ještě zdaleka nejde, ale hezky se to povolilo v místech, kde je taková ta uzdička - tam to drželo.
Léňa+Dádík10/05 + Bětuška02/08 27781

Re: Re: Re: Re: přetahování

8.6.2006 10:53:59
Ahojky!
Přejeme dobré ránko-dopoledne :) všem!
Žijeme :). Včera když jsem si vás chtěla večer konečně dočíst, nešla mi Rodinka a vzhledem k mnoha příspěvkům už si vás asi nedočtu :( .
Jen jsem pochopila, že Mihulka s Margaret byly na nějaký pařbě :-D, tak coooo???? Jaký to bylo?! :)
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: přetahování

8.6.2006 10:42:45
Arko, taky jsem se k tomu přetahování po přečtení různých článků stavěla dost skepticky... Jenže když ležel Kuba s tím zánětem MC ve špitále, tak mě zdrbali že to nedělám... Teď už jsem přesvědčená, že ten zánět mohl mít z toho, protože mu z tama vytekl takovej hnis nebo co :-(. Taky jsem měla strach, aby kluci nemuseli podstupovat nějaký nepříjemný zákroky až budou větší. No a definitivně jsem se rozhodla po nakouknutí do diskuze o přetahování - v jaký problémy se to může vyvrbit... :-(

Coel, já věřím, že ty nehty jsou otázkou 10 minut - jenže to bych musela dělat několikrát denně, páč ten lak by mi nepoškozenej vydržel tak maximálně půl hoďky :-(
Arka 27734

Re: Re: přetahování

8.6.2006 10:16:47
Tak budu dělat pokusy :) Jsem zvědavá, co na to Mimís.

Vzhledem k estetickým požadavkům mám při výchozím stavu 163/45 teď doporučení: Přibrat na rukou a nohou a ještě dohubnout břicho. Prsa pokud možno zachovat stejná i po ukončení kojení v budoucnosti . Jasné ne? :))
[<<Předchozích 340] Názory 341350 z 46451  [Dalších 46101 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.