Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
Re: Re: Re: Re:8.6.2006 19:55:12
Ajoj,kde ste všechny?
Dítko ukázkově usnulo.Ale dneska jsem se snažila ho udržet do 19ti..protože usíná čím dál tim dřív a taky dřív vstává :o) Já toho pindíka teď nechávám a dr. nám snad něco dá. |
zdenda, lukášek 11 06 |
• |
Re: Re: Re:8.6.2006 19:49:52
Ahoj holky, jen nakukuju. Martino, být tebou, tak to moc neřeším, ono když se zase přetahuje moc vehementně, tak to může popraskat a zjizvit se to, takže přetahovat, ale jen lehce a nic neuspěchat. Neboj, ono to půjde :-)
|
Marťa,Míša a Eliška | 36596 |
Re: Re:8.6.2006 19:45:41
Tak jsem dočetla.
Leni jsem ráda,že tě tu vidím,kde jste řádili?? S tím srůstáním jste mi teda vyrazili dech to jsem vůbec netušila,že to jde.No já s pindíkem nejsem o moc dál krásně vytáhnu kůžičku směrem dolů mnu je jí tam dost ale přetáhnu zpět a dirka je sice trochu větší ale nic se neruluje dolů aby se přetáhl.Ach jo asi jsem nešika.Mám strach aby to pak šlo vůbec. |
Katka, Sebík a Adrianka | 28478 |
Re:8.6.2006 13:22:43
Vici díky, za ouško se taky nechytá. Ale tou hlavou mlátí ze strany na stranu, když usíná. ALe to dělá už od narození. Teplotu nevím, ještě pořád spinká.
Holky manža včera koupil celou krabici Kit Kat Chunky, je jich tam 24 ks, měl to za poloviční cenu. Asi ji někam zamknu, nebo to sežeru celé sama. |
vicinka | 24505 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: přetahování8.6.2006 13:15:51
Katko, já to právě na ní nijak nepoznám. Za ouška si nechytá, ani neháže hlavou. Ale pokud zánět je, vylítne teplota hned, aspoň Danči jo.
|
Katka, Sebík a Adrianka | 28478 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: přetahování8.6.2006 12:55:30
Vici ona ten zoubek už má venku, je už prořezaný. Jedině, že by lezl druhý, ale nejde tam ještě nic vidět.
A teplotku měla ráno fakt minimální, zkusím ještě teď jak se vzbudí. A šlo to poznat, že jí bolí ouško, nebo ti to řekl až dr? Rýmu má právě asi od soboty, ale odsávám a dávám Otrivin, tak nevím. |
Amazonka 4D | 12917 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: přetahování8.6.2006 12:52:50
Hm,vypadá to,že ke srůstu stačí,aby tam zůstala nečistota,mázek....ale prostě někomu ano,někomu ne....mě to dr, ukazovala už u Anči,jak,kde...pokaždý holky kontroluje
|
vicinka | 24505 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: přetahování8.6.2006 12:50:53
Katko, tohle mi dělala Danča u zánětu středního ucha, ale měla horečky. Tak držím pěsti, ať je to jen klubající se zoubek :-)
|
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: přetahování8.6.2006 12:50:23
Baruš to já přesně nevim,jak to vypadalo...ale opravdu to srůstalo a rychle.Jen vim že mě to pekelně bolelo..to si pamatuju celkem přesně.
No to máš pravdu :o))....sem závislák jak prase :oD Dvakrát sem jim tam volala,co stim..jestli už na tu poruchu přišli. |
vicinka | 24505 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: přetahování8.6.2006 12:49:28
Báro, to mi povídej, s tím netem. Já budu příští týden zas u našich a nevím, co budu celé dny dělat :-( To bude absťák :-)
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.