Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Marťule +Verunka 10/05 | 32155 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:8.6.2006 21:47:05
Ahoj, zdravím. Včera mi rodinka nešla, takže dodatečně vše nej.... k pidinám všem oslavencům.
Leni, gyno-pevaryl klidně pužij. Fakt se jedná jen o lokální užití, do systému jde málo, to Davídkovi neuškodí.Oni to tam mají za povinnost psát, pokud nemaj studii, ale normálně se užívá. Katko, Adri brzký uzdravení. Verča měla taky teplotu, ale už je OK. Měla rýmu a zuby k tomu. 3 noci jsem pořádně nespala, vždycky se probudila s řevem a při tom měla zavřený oči. Jednu noc spala dokonce na mně, jak jsem ji položila- řev, tak jsem si řekla, že raději tak, než brečení. Ale to ráno, byla jsem jak přejetá parním válcem. |
Katka, Sebík a Adrianka | 28478 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:8.6.2006 21:31:45
Leni já dávám Adri už od minulého pondělka a taky jí to strašně chutná. Kupuju ty malé skleničky od Hippu a mám to vždycky na 2 dny. Dám jí půlku a pak dokojím. Dneska měla nějakou jemnou zeleninku s rýží a olizovala se. S masem jsem prozatím nekupovala.
|
Jája + A. | 42492 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:8.6.2006 21:31:02
Ahojky. U nás byl dnes poměrně klid, sice vstávala už tradičně v půl šesté, ale pak spala od 8 až do 10! Nevídáno. Pak jsem byla na gyndě a nakoupit, tak byla hodná, protože se pořád něco dělo a měnilo se prostředí, čili nebyl čas na nudu a řev. Takže kdybych s ní pořád někde rajzovala, tak by nebrečela, jenže to bych musela brát ještě nějaké přídavky na benzín:)
Amaz: díky za tip na hrníček od Canpolu, asi u nás taky zabere. Z Avenťáku se občas napila, ale raději do něj prskala a troubila. Tahle měkčí hubička je asi lepší. Dotaz: jak dlouho se užívá Sedalia? Ještě jsem se chtěla zeptat, jestli náhodou nevíte, co je to za materiál, který šustí v těch Lamaze hračkách. Chtěla bych Andrejce ušít nějaké leporelo a něco šustivého do toho by se jí určitě líbilo. |
Bára + kluci 10/05 | 19416 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:8.6.2006 21:30:22
Martino, jejda, vydrž, to je opravdu otázka spíš měsíců... A teď ještě fakt o nic nejde, tak neplaš, stačí jen jemně procvičovat - žádný strhávání!!!
Leniku, nechci mystifikovat, ale měly by působit jen lokálně. Taky jsem je měla. Mám dojem, že jsem s lékarnicí řešila i to, že kojím... |
Katka, Sebík a Adrianka | 28478 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:8.6.2006 21:28:52
Marti to je opravdu na delší dobu, musíš být trpělivá a časem uvidíš výsledky, ale nečekej, že po týdnu. Já musím připomínat mytí a stahování pindíka Sebíkovi dodneška, snad to jednou bude dělat automaticky.
Andrej, tak vidíš, třeba jí to zachutnalo, asi jí jen mrkev třeba nevoněla :) Áďa má celý den dneska teplotu :(( Odpoledne 38,7 a večer už jen 38 (v dupce), ale pořád nevím co jí je. Uvidím jaká bude noc a zítra ráno asi skočím k dr. Byla i taková ufňukaná, červená očička, bylo mi jí líto bobka. Mamka mi ji odpoledne hlídala a já jsem šla teda do školky, měli tam to opékací odpoledne. Bylo fajn, děcka řádili ve skákacím hradu, hráli fotbal atd. No a já kecala s rodiči. Konečně jsem si s pár mamkama pořádně pokocaly a dokonce i potykaly a domluvily se, že někdy přijdou k nám na kafe. Manža je na fotbálku, prďolka spí a Sebíka jsem dala dneska poprvé spát nahoru do poschoďovky, tak snad nežuchne. Dole chce spát dneska manža, aby se vyspal do práce pokud bude Adri v noci plakat. |
Léňa+Dádík10/05 + Bětuška02/08 | 27781 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:8.6.2006 21:23:36
Ahoj při večeru.
Marti, tento týden máme každý den volejbal - tedy já po+stř, M út+čtv, na chlapy se chodím koukat, takže pozdní odpo-podvečer nejsme doma vůbec, jsme venku, pak dorážíme a kašičku, uspat, tak nějak nestíhám. A taky jsem každý den tento týden někde lítala-na procházce v Lidlovi, já už ani nevím, ale Rodinku nestíhám, tož tak. Míša stále hezky spinká? To je fajn. Co manžel, jak mu je, jak to zvládáte? HOlky, Marťule je bohužel off na icq :(, asi mi jiná neporadíte, jestli můžu požít čípky Gyno-Pevaryl, když kojím, že?!?! Leták jsem si přečetla, tam píšou něco jako, že se to vstřebává do oběhu a že při kojení jo, pokud přínos léčby převýší případné riziko :( . Jaký riziko?! Achjo, zase mám nějaký problémy, v životě jsem to neměla!!! Po porodu již poněkolikáté :( . Jo a Davídek už měl dnes asi potřetí mrkvičku :) - chutná. |
Andrea + 2 holky | 20023 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:8.6.2006 20:54:39
Jeste jsem zapomela - ted navecer zbastila pul sklenicky (te male 125gr) kruti maso, brambor, kukurice!!!!!!!!!1
|
Andrea + 2 holky | 20023 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:8.6.2006 20:51:29
Teda tady je dnes mrtvo!!
Dnes bylo krasne, dopo jsme byly na prochazce s kamoskou tady ze vsi a odpoledne prijela Olgavka z prosincovek, byly tu cely odpoledne - takze super den, sly jsme do lesa. Jeji Misa teda vzorove spal a ta moje kracmera se nosila, usnula az u domu. A ted spi, moc tomu pres den nedala. |
Ptáčková | 6626 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re:8.6.2006 20:32:02
Martino, buď v klidu, to je běh na dlouho trať, u Tobíka to trvalo víc jak půl roku! A u Vildy za pomoci spec. mastičky skoro měsíc.
|
Marťa,Míša a Eliška | 36596 |
Re: Re: Re: Re: Re:8.6.2006 20:21:03
Já to dělám jen lehce,nedělám to silou ale je mi divné,že už to děláme víc jak týden a nic.Tak proto.
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.