Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Bára + kluci 10/05 | 19416 |
Re: Re: Re: Re: Máme byt!!!!!!!!!!!!!!!!9.6.2006 7:17:13
dobré ránko,
Makalko, gratulace... Sice teď budete mít hodně práce, ale rozhodně krásné, užívej si to... Léňo, týjo, tys mně včera tak zasklila - ještě večer jsem pátrala v paměti jestli jsem ti něco neudělala :-)))) NO, nám tchýně nakoupila přesnídávky a hlavně broskvový a jahodový :-))). Broskve už jsem dala, ty byly bez reakce, ale z jahod mám strach, protože po jahodách (čerstvých) se osypávám i já :-( Hádanku předem vzdávám :-))) , tak jedna myšákovská: |
Amazonka 4D | 12917 |
Páááátek!!!!9.6.2006 7:12:52
Čauky!
Heč,u nás se spalo do půl sedmé :-)))) Ale byl nějaký divný večer,3x jsem Jůlu ucpávala dudlíkem a o půlnoci,když jsem lezla do postele,jsem jí vzbudila....a měla problém usnout.Teď přemýšlím,jestli jsem prsila,fakt nevím :-DDDDDDDDD Leni a ostatní....při koju platí to,co v těhu...pokud je něco zakázaný,je to tak uvedené v letáku....pokud je tam: poradit se s lékařem,a pod.,tak je to krytí farmac. firem....to se brát vážně nemusí Meloun se může,ale opatrně vyzkoušet... Já teď "testuju" jahody...M. mi včera donesl,a já už byla skoro u konce krabičky,když jsem si uvědomila,že kojím :-((( tak šmíruju vyrážku...... |
Ptáčková | 6626 |
Re: Re: Re: Re: Máme byt!!!!!!!!!!!!!!!!9.6.2006 7:12:33
Dobré ráno!
Makalko, gratuluji k bytu! No já byych meloun nedávala, on je mmj. taky dost silný alergen. |
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
Re: Re: Re: Máme byt!!!!!!!!!!!!!!!!9.6.2006 6:02:56
Ovoce
hrušky, sladká jablka, meloun, avokádo, sladké třešně, vinné hrozny, borůvky, švestky, mirabelky, meruňky. My už sme meloun taky dělali..měl hodně velkej úspěch. Makalko tiše závidím..my si na bytještě nějakej ten rok počkáme :o( ... Leni.taky mám ,,nějaký" problémy..Po porodu jsem samá mykóza či co.Už se léčíme oba.Gynopevarylem..ale musim být v pohodě do toho darování vajíčka,takže se léčím vším co najdu :o) |
Bobča&Gábinka11/05+Domca10/08 | 28204 |
Re: Re: Máme byt!!!!!!!!!!!!!!!!8.6.2006 22:51:54
Ahoj,
dostala jsem se az ted.Byly jsme na ORL a pokud bude vse dobre,pujdem az v zari na endoskopii.Takze super.Akorat ted uz asi 2 dny trochu kaslem a je trochu zahlenena,tak strikam vincentku a snad to bude OK.Nausnice budou take v zari. Dneska me v kramu napadlo,jestli muzou mrnousove melouna?Ne ze bych ji ho davala hned zitra,ale behem leta? Dneska jsem koukala,ze maji boruvkovou presidavku od 4mesicu,tak mi to prislo divny,ale asi kdyz se deti neosypou,tak to nevadi,co? Zitra prijede tchyne,v nedeli balim a v Po odjzdim,tak nevim,jestli se jeste dostanu,tak kdyztak se mejte hezky a pozdravujte vsechny deticky! |
Marťule +Verunka 10/05 | 32155 |
Re: Máme byt!!!!!!!!!!!!!!!!8.6.2006 22:31:18
Tak Makalko, velká gratulace.
Leni buď ráda, že mu chutná. My se tu perem se lžičkou. Musím dělat kašpárky, aby tu pusinku milostivě otevřela. Občas mám normálně pocit, že si z mně utahuje:-))) Ale zase pije krásně z aventu, už i sama a děsne jí to baví. Včera a dnes jsem spolu zkoušely i normální hrneček a to byla nadšená. No strašná legrace. |
Makalka,Adam05+Jakub08+David15 | 21485 |
Máme byt!!!!!!!!!!!!!!!!8.6.2006 22:13:05
Ahoj holky,
jenom v rychlosti vás zdravím, konečně máme ten byt, včera jsme si ho převzali. Takže tam chodím a připravuju ho na našeho známého - malíře pokojů. Bude strhávat tapety, štukovat a malovat pěkné barvičky. Už se těším, jenže teď je tam i nábytek, ten musíme vystěhovat ke známým, kteří ho od nás budou přebírat, v kuchyni nám zůstalo i nádobí atd., takže to všechno myju - zkrátka plno práce. A to v sobotu jedeme na noc ke známým..... Tak se omlouvám, že teď nebudu dočítat a asi se moc neukážu, jsem děsně unavená. Ale určitě se zase objevím a až bude hotovo, tak vám sem šoupnu nějakou fotečku.. Počítám tak 14 dní... Tak papa |
Léňa+Dádík10/05 + Bětuška02/08 | 27781 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:8.6.2006 22:09:33
Teď jsem si dočetla vše, tak Baru dík i Tobě :) .
Kačí, tak Dáda měl první den půlku skleničky-víc než půlku, druhý den už by ji snědl celou, měl smůlu, dostal zbytek a dneska zbaštil celou - se s tím nemaže :-DDD. To je fajn, že sis užila ve školce. Jo a ještě pak chlastá z prsa jako by nejedl :-o . |
Katka, Sebík a Adrianka | 28478 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:8.6.2006 22:01:43
Marťule přesně jak píšeš, řve i se zavřeným očima. Tak jsem zvědavá na dnešní noc, spí už od 20 h a snad ještě dlouho bude.
Já jsem zobla pozdní večeři a půjdu za chvíli spát. Dneska bylo krásně tak to snad už chvíli vydrží. Dobrou noc všem :) |
Léňa+Dádík10/05 + Bětuška02/08 | 27781 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:8.6.2006 21:56:07
Marťule, seš zlatínko!!!! Děkuju, to mám štěstí, že sis to přečetla, budu mít klidné svědomí a snad konečně klid, hurá! :)
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.