| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 46451  [Dalších 46141 >>]
Marťa,Míša a Eliška 36596

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 8:48:29
Baru tak dík jsem prostě blbá nána která vše bere jako dogma ale není to tak jen mě prostě zarazilo když jsi psala jsem šikovná po týdnu je to OK.Aspoň já to tak pochopila.Ale pokavaď teď píšeš trvalo to 3 měsíce OK to je jiná.Mrzí mě,že si tohle myslíš zrovna ty.Já prostě jen měla strach jestli to není špatný když to stále nejde.Ale jasan chápu špatné to není.A já občas přemýšlím i když se to nezdá.Ale to je jedno.BUdu víc pracovat do práce než se tady ptát.Díky za upozornění.
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 8:47:55
Naxi, přesně ... můžem si to rozebrat jak to dělám já, jak to děláš ty, ale každej si to konečný rozhodnutí musí obhájit sám před sebou. A ne se schovávat za věty typu: "XY říkal..."
Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 8:44:27
:o) ... všechno se má řikat na rovinu...ale je fakt,že pokud někdo nezná souvislost,tak ať rači mlčí..ze mě občas (no celkem často) vypadne taková hovadina, že se pak divim,když to čtu znovu...ale ok...nechám se poučit...ale rozhodně se tim neřídím..Mám vlastní hlavu.
Je fajn se tu poradit...ale zase to neni on.line poradna s lékařem :o)))
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 8:39:14
Naxi, tak svým druhým příspěvek jsem to napětí moc neuklidnila, co? :-))))))

Mně právě tohle hrozně štve .... že se to pak obrací proti mně. Něco jsem řekla, napsala, vím PROČ to dělám, pár lidí zareaguje, jenže pak sem nečekaně nakoukne Brigitka nebo Marcelka a aniž by dočetly a znaly souvislosti, tak napíšou: jé, a proč to děláte, to se dělat nemá a blablabla.
Stejně tak Martina - zmínila jsem se, že se nám to konečně podařilo a ona napíše, že to dělá UŽ týden a nic. A mně v hlavě běhá představa jak Martina doma chudákovi Míšovi DÍKY MNĚ strhává silou předkožku :-(((((((
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 8:34:58
Martino, nezlob se na mně, možná teď budu pro někoho zas nerozdýchatelná a možná se zas vyrojí nějakej anonym, ale mohla bys už někdy začít používat mozek. Co si pamatuju, tak se tu řešily tvoje problémy s kojením, s Míšovou nespavostí (to se táhne dodnes) a teď jsou na řadě předkožky. Většina z nás se ti vždycky snažila v dobré víře poradit jak na to, jak bysme to řešily my, jak to probíhalo u nás doma... Jenže by neškodilo, kdybys o každé radě v prvé řadě PŘEMÝŠLELA a ve druhé řadě si ujasnila, jestli je aplikovatelná zrovna na Míšu... Já nevím, jestli mi rozumíš, ale ty prostě každou dobře míněnou radu okamžitě převezmeš jako 100% dogma, ale vůbec o tom nepřemýšlíš. Nepřemýšlíš o příčinách problému, takže se ti většinou nepodaří napravit ani důsledek. Navíc mám pocit, že většinu věcí začneš, ale nikdy nedotáhneš do konce, takže to opět zůstane bez výsledku.
Nemyslím to zle, spíš opět dobře míněná rada: trochu víc přemýšlej...

Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 8:32:35
Ještě dodám..Baru a můžeš přeci napsat co chceš..ale přeci se nikdo nemůže řídit tebou..přeci to neni tvoje povinost.Ale je fatk,že se občas někdo chytá ho... a obrátí se to proti tobě.Takže buď na pohodu a svěží :o)..snad se na téma přetahování nerozpoutá debata :o) :oDDD

Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 8:29:13
Baru, Kubša je prostě jedničkovej:o)

Hlavně klid..přece tu na sebe nebudem štěkat..Chodíme sem přece pokecat..Máme každá vlasní názor na věc a proč ho neříct :o) ať už je špatnej nebo dobrej..je to každýho věc.

Poslední doubou to tady celkem vře..anž by muselo.

Třeba zrovna s tou naší rýmou..nevim Petře sem nic neřekla..nezaútočila jsem žádným směrem a ta mě teď ani ,,nepozdraví" ...jako si se z toho nezblázím..Ale pak se to tu drobet dělí na tábory.

Tak ... sem řekla co jsem chtěla.Snad se na mě nebudete zlobit...ale sem prostě taková...nesnášim napětí.
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 8:21:49
Martino, ale já jsem rozhodně neříkala, že to bylo OK po týdnu...!!!!!!! :-(((((((((((
Klukům jsem s tím opatrně začala asi od 5. měsíce a mají 8, takže je to čtvr roku! Navíc jsem se jim to nesnažila přetáhnout za každou cenu, podařilo se to víceméně náhodou, protože už to bylo pěkně uvolněný.
Taky jsem nikoho nenabádala k tomu, aby to dělal, protože vím, že názory se různí... Řekla jsem jen, jak to probíhá u nás a taky jsem řekla PROČ to dělám.
Rozhodně jsem tím nemínila opět rozpoutat nějakou mánii na diskuzi... Takže příspěvky typu :"Bára psala..." si vyprošuju - obzvlášť když nejsou pravda !!!

Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 7:44:58
Mihu u nás prošel bez problému..dostal ho dvakrát a jak mu chutnalo.Samozřejmě první mu ho dala tchýně s Petrem..ani mi o tom neřekli.Pak mi volala a ptala se jestli sem mu pak ještě udělala meloun

no ale bez jakýkoliv reakce tak jdu do toho zítra zase..
Marťa,Míša a Eliška 36596

Re: Re: Re: Re: Re: Máme byt!!!!!!!!!!!!!!!!

9.6.2006 7:41:09
Krásné ranko,

Makalko gratuluju k bytečku.

Leni,Míša už zase nespinká tak týden.Jedeme příští týden k homeopatce.Tak uvidíme.Já bych taky šla na volejbal,ale teď se tady nějak ženskej volejbal vytratil.

Baru,nám taky takhle nakoupili.Broskvová byla bez problémů a jahůdek jsem se bála ale pak jsem se ptala dr.a říkala,že si myslí,že jí můžu zkusit tak jsem zkusili a nic se nedělo.

Holky díky za rady ohledně pindíka.Jsem ráda,že to trvalo i dýl vám.Já jsem se vylekala toho když Bára psala,že už po týdnu ok tak proto.No budeme pokračovat.
[<<Předchozích 300] Názory 301310 z 46451  [Dalších 46141 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.