Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:25:48
Báro nejhorší to bylo 4 měsíce po porodu...to sem měla vyloženě 5 chlupů na hlavě.Ala začla jsem brát Gs eladen a bylo po prolému..rostou mi teď celkem rychle
|
Janka+3 | 41641 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:21:19
Teda Mihu normálně jsi mě nahlas rozesmála perfektní!!!!!!
Baru mě vlasy padaly, byly prostě úplně všude, ale už je to OK. Marti nejsi žádná hloupá nána!!! |
Bára + kluci 10/05 | 19416 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:16:16
Mihu, asi budeš mít ještě hodně práce... :-)))
Taky vám ještě pořád padají vlasy? Mně se to ne a ne zastavit. Teď jsem si umývala hlavu a zas celej chomáč :-((( |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:09:28
Mihu to je hukot :o)) U nás je pohupování na čtyřech.. Včera sem to točila na kameru - ohromná prča :o)
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:06:31
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: přetahování 8.6.2006 12:27:40 Teď sme měli výpadek netu...ka-ta-stro-fa!! :o)) Sem tam volala protože to nešlo od 10ti. Holky mě srůstaly st. pysky ve 4 letech..můžu vám říct,že je to peklo.Řezali mi to a dva roky sem se koupala jen Hypermanganu a měla jsem kolem toho moc problémů. Matýsek má pindíka úplně v pořádku...ale už to budu dělat jen jak si řekla Baruš Já sem si z těch příspěvků prostě udělala ,,výcuc" ... |
Katka, Sebík a Adrianka | 28478 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:02:32
Marti prosím tě hned se neobviňuj a neurážej se. Na tohle jsem musela reagovat už i já. Bára ti jen vysvětlila jak to je, jak to funguje u nich a poradila ti jak to máš dělat ty. Já jsem ti to tady taky psala víceméně asi 5x, že Sebča má 5 let a pořád to nemá OK, takže u NĚKTERÝCH je to běh na dlouhou trať, a že se to Báře podařilo, tak to je jen dobře. Neříkám, že to děláš ty nebo já špatně, jen že každý chlapeček je jiný a má toho pindíka jiného a různě dlouho mu to trvá. Někomu to třeba nepůjde vůbec a bude to třeba muset jít odstranit chirurgicky, ale to už je fakt krizový scénář. A dělá se to většinou okolo toho 5 roku, pokud tam nejsou jiné problémy.
Toť vše, doufám, že jsem se vyjádřila srozumitelně. Jdu snídat a přečíst si denní tisk - Baruš :)))) Adri měla opět hroznou noc, od 12-3 h se budila a plakala. V noci měla i teplotu, takže to má buď od té rýmy nebo ze zubů. Taky mě napadly prdíky, ale z toho by teplotu neměla. Teďka spí, tak mám chvilku klid. Pak se chystám do DMka mají tam dneska akci slevu 20% na dětskou výživu - čajíky, přesnídávky, sunary atd. Jestli i na ostatní dětské věci to nevím. Mají to sice trošku dražší, ale u nás tady jinde takové věci neprodávají. Až v Ostravě a tam se mi nechce jezdit, když to mám za rohem. |
Ptáčková | 6626 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:02:25
Holky klíííd, přeci nebudem báby vztahovačný!
A konečně se mi podařilo vyfotit stojavce, ale všimněte si ěch nohou a nenechá si to prevít přendat:(( |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:00:20
a ještě pro pořádek, tohle je ten příspěvek, kde tam vidíš týden ?!?!?!?
Re: Dobré sluníčkové ráno! 8.6.2006 6:12:19 dobré ráno Teda Katko co ty tu v tuhle dobu? :-))))))))) U nás už taky vylízá oskar. Ale bylo hezky včera i předvčerem. I když na průměrný červnový teploty ani zdaleka... :-( Já teda moc nevím, ale takhle mírně zvýšená teplota se u těchhle miminek považuje za normální, ne? A jsem dobrá, jsem dobrá, jsem dobrá - včera se mi podařilo přetáhnout předkožku i Kubíkovi!!! Uffff, jsem strašně ráda, měla jsem tucha na nějaký problémy, tak se tomu snad vyhnem ! |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 8:58:02
Marti...nejsi blbá nána! Prostě to tu ber s nadhledem.Sme tu každá za sebe..každá z úplně jinýho těsta.
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 8:54:41
No, Marťo , hlavně zas neodcházej z diskuze .... opravdu jsem to nemyslela ve zlým...
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.