Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
16.1.2010 10:47:42
Ja si nedovedu predstavit v CR vlastnit auto bez pojisteni proti kradezi. Tedy mozna, kdyz je to nejaka vykopavka.
Ja miluju mala auta - treba Fiat 500 , ale s ohledem na male dite momentalne neprakticke. |
Andrea + 2 holky | 20023 |
15.1.2010 15:16:51
Jitko,
to je des... A pojisteni proti kradezi nemate? Bez toho bych snad v Praze ani neparkovala Ale vim, ze driv to bylo jen v ramci havarijniho pojisteni, dneska uz to snad jde samostatne, nebo ne? |
JitkaZ + Lucinka 11/05 | 28021 |
15.1.2010 13:24:17
Ahojky Shedi,
jo jo je to hrozný, nám už to auto ukradli před dvouma rokami a to ho policajti do týdne našli, ale pochybuji, že po druhé budeme takovéhle štěstí mít. Nejvíc mě štve, že se za půl roku stěhujeme do domečku a přes noc by bylo auto u domečku na zahradě a do budoucna v garáži a tam by ho už nikdo nevzal, to to nemohlo počkat ještě půl roku Jo jo máme ještě starou felicii , no zatím jede, tak nám bude muset vydržet do příštího roku a pak si snad pořídíme něco lepšího. Ta felicie je obouchaná , prolezlá tak tu nám snad do léta nikdo nevezme No jo a ještě musíme teď Lucince pořídit novou autosedačku o tu jsme samozřejmě taky přišli, jsem si už vyhlídla za 2600,-Kč Cybex Solution X,předtím jsme měli Cybex Solution S model 2008, byla jsem sní spokojená, tak si akorát koupíme model 2010. No jo nedá se nic dělat, hlavně že jsme živý a zdraví |
Shedi | 12342 |
15.1.2010 12:34:07
Jitko, to je nepříjemný, bohužel to znám... Měli jsme tehdy nový auto dva měsíce. Od té doby jsem se všemožně snažila dávat auto na hlídané parkoviště, ale pořadník na místo tam byl plný na pět let dopředu. Tak jsem vyplázla pět tisíc a dostala jsem místo po jednom pánovi, který si JEDNOU na noc to auto na hlídané parkoviště nedal... a přišel o něj.
Teď už jsem se profláknutých značek vzdala, mám Citroen a ty se nekradou, příští bude Toyota, už si na to 7mi místné Verso dělám zuby |
15.1.2010 10:53:22
Ahojky,
tak nám ve středu volali že máme schválenou tu hypotéku, jupíííííííí No a při mém štěstí, ve čtvrtek ráno jdeme do práce přijdem na parkoviště a auto pryč, ukradli ho, tak že jsme přišli cca o 200 tis Kč, měli jsme Octavii. Já se sto už......... Jsme si z manželem říkali jestli už někdy budeme mít klid |
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
11.1.2010 19:40:55
My jsme take uspesne v patek zvladly hodinu v lyzarske skolicce
|
11.1.2010 10:05:15
Ahojky,
tak jsme využili v sobotu sněhovou nadílku a Lucinka poprvé lyžovala. No když jsem jí poprvé na svahu obula do lyží, tak hysterák , že jí bolej nožičky a že lyžy nechce, tak měla smůlu svezla jsem jí po sjezdovce na lyžích mezi mýma nohama a než jsme dojeli dolů tak už v pohodě. Byla jsem tam ze švárou a Kubíkem jejich syn je mu pět let( Lucky bratránek), manžel nelyžuje, prý se naučí. Takže švára Luciku vozil nahoru na pomě na vleku a dolů jsme to prostřídávali že jsme ji drželi za ruce a jezdila vedle nás oblouky. Poslední jízdu se jí už povedli asi dva oblouky udělat zajím jen na jednu stranu. No na to že byla na tom poprvé v životě tak super, na konci už chodila sama ve frontě na vleku, sama to pouštěla rovně dolů ze svahu, sice oblouk a hned na zemi, ale se smíchem, jsem ráda že se nebojí to pustit z kopce. Takže spokojenost, jsem to stou naší hysterkou čekala horší |
Bobča&Gábinka11/05+Domca10/08 | 28204 |
10.1.2010 21:01:05
Ahoj holky,
nejak jsem se dlouho neukazala, ale ted jsem aspon neco trochu docetla. Takze zdravim "stare" tvare a taky dodatecne vsem vsechno nej... v roce 2010. U nas vanoce moc hezke, teda hlavne pro deti!Ted jsme byli tyden u tchyne, uzili si snehu a bratranka, takze Gabca nadsena.DOminikovi uz ted bude 15 mesicu, ale je to hroznej zavislak.Nechapu to, druhe dite a je mnohem zavislejsi nez byla Gabca.Nemuzu se od nej hnout, kdyz me nevidi, hned rve. Ted se zacali s Gabcou pekne stouchat!Bude to taky dobry kvitko! Tak hlavne nikdo nezapadnete a ja se zase nekdy juknu! |
Shedi | 12342 |
8.1.2010 12:12:46
Leni, super fotky
|
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
7.1.2010 17:51:12
Jíťo držím palce...
Vici, určitě se přemluv bude doma veseleji.. Leni to je divný, nic mi od tebe nepřišlo.. já jsem rozesílala hromadnou smsku a doufám, že ti dorazila..NA Skypu jsem psala naposled nevím kdy ale nepřišla mi odpověď jenže mi to už zlobilo, tak jsem to po nějakém čase odinstalovala.. Fotky hodobóžový |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.