Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Katka, Sebík a Adrianka | 28478 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:38:50
Baruš myslím že ty vitamíny stačí tak ty 2-3 měsíce a pak se to zlepší, někomu možná i dřív. Je to asi jen důsledek toho porodu a kojení a pak by se to mělo vrátit do normálu, ty vitamíny tomu aspoň trošku pomůžou. Prckové z nás všechno vyždímali a někde se to asi musí projevit. Možná to je i v nějaké potravinové formě, ale nevím, v čem a kolik by jsi toho pak musela sníst :))
S tou štítnou žlázou ti nezávidím, má to švagrová a spolužačka a obě se s tím trápí :(( a hlavně se u toho dost přibírá (u toho jednoho druhu). No nic jdu už něco dělat, nebo tady ztvrdnu. Zatím pááá. |
Janka+3 | 41641 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:36:15
Baru však já můžu dojet rovnou za tebou, teda jestli budeš chtít. já cu vidět dvojčátka naživo:-)))))))
M. se furt učí a já často nevím co by. |
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:33:35
To snad né! Hele to je hnus..do toho by se mi taky nechtělo.Ale asi se to nedá obejít,když má člověk fungovat..
|
Bára + kluci 10/05 | 19416 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:33:25
Naxi, tak pojeď :-)))))
Janko, my asi pojedeme na Helfštýn - teď jsem se dívala do mapy, že to máme obě stejně daleko :-))). Tak nic, někdy příště. Já ale bez dětí :-) |
Margaret | 1200 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:32:36
Ahoj,
hoky nehádejte se skrz pindíky. Stačí, že ty velký chlapi HO maj za nejdůležitějšího na světě, a rafat se kvůli miminkovskejm.......to už je moc. Ono se to fakt musí zkoušet a zkoušet. Adam si ho "dorazil" sám, když už neměl plínu a byl jeho nejoblíbenější hračka :-) Mihu, Vilík má pozoruhodný styl, jen nevím, jak se mu takhle bude chodit :-) Holky, já Markovi asi tím banánem v kaši způsobila parádní zácpu - včera při večeři přestal otvírat pusu, kroutil se a tlačil, ani nedýchal, když se nadech tak řval. Musela jsem ho nosit a asi během půlhodinového tlačení udělal pár tuhých bobků :-( Tak si říkám, že ve stopách Katky zajedu do DM a koupím mu hruškovou Frutapuru a budu jí přidávat do té kaše. Co na to zkušené přikrmovačky? Já bych sice taky měla mít zkušenosti, ale Adam byl úplně jinej. A taky bych se měla dokopat pro tu mrkev, achjo. |
Janka+3 | 41641 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:32:09
Baru tento víkend i příští týden nemůžu, pořád něco mám a pak jedeme za tchánama na slovensko a tak, ale určitě bych někdy moc ráda, nemáme to tak daleko, tož sednu do auta a za chvíli mě tam máš:o)
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:30:04
Když já do sebe tak nerada cpu nějakou chemii :-(((.
Jak mám problémy s tou štítnou žlázou (měla jsem jít dnes k dr., ale neklaplo mi hlídání), tak mám vyhlídky doživotního užívání léků... :-((( |
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:29:20
Aj ja chcem!!
zítra sme sami doma..Petr je do nedělního rána v práci :o( |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:27:27
Janko, nechcete si zítra udělat výlet že bysme se někde srazili?
|
Katka, Sebík a Adrianka | 28478 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!9.6.2006 9:25:49
Marti doufám, že jsi se neurazila, nemyslela jsem to ve zlém.
Hlavně prosím tě nikam neodcházej, jo? Je to tady přece diskuse, od toho, aby se tady diskutovalo a rozebíralo. Baruš já jsem si koupila v drogerce vápník+hořčík+zinek, zobala jsem to 2 měsíce 1x denně a je to v pohodě. Nepadá mi už skoro nic, jen jako obvykle pár vlasů při česání. Mihu tak to je super fotka! Dneska bude asi krááásně, konečně !!! |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.