| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 46451  [Dalších 46171 >>]
Margaret 1200

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 10:26:32
Holky, nevím jestli už to tu neproběhlo, ale na téhle adrese
http://www.chiccocz.cz/ico_vzorek.php

si můžete objednat vzorky dětské kosmetiky zdarma.
Petra J. Nikol,Jonáš,Nela 32029

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 10:25:46
Teda holky, člověk si jde na chvilku zdřímnout a tady je najednou spousta vášně, nejste vy náhodou Španělky nebo Italky? :o)))
K tomu pindíku, ono se říká, že i když se to podaří přetáhnout, že se to zase může ve 3 letech přilepit, takže proto lékaři radí počkat do 3 let a pak to strhnout, no já to raději budu zkoušet teď. :o))
Nicméně Marti u nás není vůbec žádný výsledek - zatím - narozdíl od Tebe, říkala jsi přece, že se ta dírka trošku zvětšila a to je ohromný kus práce na ten týden! Takže hlavu vzhůru, jsi šikula! Hlavně opatrně.
Amazonka 4D 12917

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 10:22:35
Margi...jdi ty....to se stane :-DD
Já dávám banán často,ale teď už s celozrnnou kaší....a taky už nejsme tolik na mrkvi....nicméně její první banán byl taky o bobcích :-))))
Janka+3 41641

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 10:21:05
Tak to netuším, co to je? Já jsem celkem mobilní, takže se dostanu celkem všude a jsem pro každou špatnost:o))))
Margaret 1200

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 10:15:46
Amaz, no jasně že dávám rýžovo-kukuřičnou :-(. Bylo jí sice malilinko (ze 60 ml mlíka a byla řiďoučká) ale v kombinaci s tím banánem jsem tomu nasadila korunu. Jak jsem stará...... U Adama jsem to vůbec neřešila, ať jed co jed (hlavně hodně) problémy neměl. Díky, uděláme si výlet do DM.
Janka+3 41641

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 10:06:43
Baru to by bylo super, v ZOO jsem nebyla ani nepamatuju, tak ať ti tvoji kulihrášci hezky rychle začnou sedět.:o)
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 10:05:06
A byla ses podívat v arboretu v Bystrovanech? Čéče, tam je to krásný, tam bysme to mohly spáchat... Odkud ses do OL vlastně přistěhovala?

Jo, a aby to nevypadalo tak blbě - Martina mi psala, že jí nejde net, tak až jí půjde se zanáma snad staví.
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 10:00:08
Janko, to já bych radši vypadla někam ven... Až budou kluci sedět (doufám, že to bude toto léto...), tak bysme se mohli vypravit třeba do Olmiku do ZOO.
Amazonka 4D 12917

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 9:52:31
Margi...a ty dáváš jakou kaši....banán staví a pokud se dává zároveň s rýžovou kaší a mrkví,tak je to jasný.....
Klidně dej hrušku,švestkovou šťávu....nebo jinou kaši než rýži
Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Páááátek!!!!

9.6.2006 9:42:48
Báro mít auto,tak neváhám ani minutu...ale pokus se podaří tak se na vás moravandy taky vypravím :oD
[<<Předchozích 270] Názory 271280 z 46451  [Dalších 46171 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.