| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 46451  [Dalších 46231 >>]
Ptáčková 6626

Re: Re: Podvečerní

9.6.2006 18:41:33
Boty putují do Zlína, Tobík bude bos:)) Jsem zvědavá, jak to dopadne.

Baru, ale na ženskou má být kam sáhnout!
Marťa,Míša a Eliška 36596

Re: Podvečerní

9.6.2006 18:41:04
Jestě se zlobíš Baruš?
Nezlob Bow

Přijedu a pozvu tě na něco dobré chceš?
Picnic

Dítko bych tipla taktéž Tamarku.

Bára + kluci 10/05 19416

9.6.2006 18:37:12
Mihu, opravdu BYLA ... to minulý číslo je setsakra namístě... :-((((

Marti, SPS
Margaret 1200

9.6.2006 18:36:45
Mihu, nechalas ty boty poslat do Zlína na reklamační oddělení k přezkoumání? Tam by ti to uznali, oni nemůžou říct, že blbě chodí, to bych jim to hodila na hlavu.
Já teď byla s klukama 4 hodiny venku, jsem totálně grogy.
Ptáčková 6626

Podvečerní

9.6.2006 18:17:12
Ahojky!

Tak jsem odpoledne strávila v OC Letńany, mám pocit, že mi upadnou nohy, ale Vildovi jsem koupila 3 body na léto, sobě úžasnou sukni - ani v ní nevypadám tak dobře živeně, ale při zkoušení jsem se docela pobavila, když jsem si zkoušela menší a přes zadek mi byla akorát, ale v pase ne a máma mi říká, tak se nadechni a zatáhni, ha ha, to bych musela zatáhnout 10 cm, tak mám větší přes zadek, ale nevypadá to špatně. Jen mě namíchli u Bati s reklamací Tobíkových bot, řekli, že blbě chodí, ale že ty boty má 3 týdny a jsou celý oloupaný a jiný mu vydržely z podzimu a teď je taky nosil...no nic.
Pak jsme byli v Tescu, ale to už jsem skoro nemohla a táááák mě to nebavilo.

Jo pos...ný dítě bych tipla na Tamaru, takovýhle zážitky jsem mívala s Tobíkem, Vildu zatím hlídám:))

Baru, tos teda byla kost!

No nic, jdu vařit véču.
Marťule +Verunka 10/05 32155

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

9.6.2006 17:50:39
Ahoj, tak já se přidám - Tamarka, ale tip je podle trička.
Báro, kluci jsou fešáci a usměvavý. Verča jak vidí foťák, tak nasadí vážný a přemýšlivý výraz, tudíž žádný pořádný usměv nemám zachycený. Sedačky vypadají hezky. Jaký to nakonec jsou? Vím, že MC, ale SPS nebo priori? Mám v nich pořád hokej, nějak stále nevím rozdíl. Já vím,že už se to tu řešilo milionkrát, ale tohle si prostě nezapomatuju:-(((
Denyna 14851

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

9.6.2006 17:35:14
čau,
checht, posranec je dobrej. Taky bych tak nějak takovouhle fotku tipovala na Andreu, tudíž posránek je Tamara?

Jinak už se nám taky stalo - rozbalená Kami v klidu tříská do hrazdičky, odběhnu si na záchod a než se vrátím, Kami se plazí v hov*** a ona, oblečení i koberec jsou zralí na vyhození:)
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

9.6.2006 16:43:18
Vici, užívej si.... a vrať se nám i s Dančou v pořádku!!!!
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Hádejte!!!!

9.6.2006 16:42:21
Ježiš, tak to je hustý......
Teď teda nechci nikoho urazit, ale tipovala bych Tamaru.
Kdo se to tu vykadil???
  • 

Hádejte!!!!

9.6.2006 16:35:23

[<<Předchozích 210] Názory 211220 z 46451  [Dalších 46231 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.