| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 46451  [Dalších 46241 >>]
Andrea + 2 holky 20023

Re: Re: Re: Podvečerní

9.6.2006 22:13:09
Jsem pekna zapometlivka - no ja mam s reklamacema taky zkusennost ze to nechce nechat se odradit, nekdy fakt ty vyroky tech prodavajicich jsou bomby ale s vyrobcem pak neni problem.
Andrea + 2 holky 20023

Re: Re: Podvečerní

9.6.2006 22:11:04
Vilik stoji fakt suprove, no snad z toho vyroste. Moje neter chodila kolem 3 roku porad na spickach, ale ty spicky mela protoceny dovnitr. Des. Zkusim najit fotku.

Martino,
jak jste dopadli i doktoru???
Andrea + 2 holky 20023

Jojo. jsem to ja....

9.6.2006 22:09:14
a takhle jsem na mamu koukala, kdyz me objevila:

A fakt uz nevim jak ji zamaskovat, no beru ze uz to ze zakryju hlavu je napadny a ze musela mit zrovna to triko. Jo jinak s tou kakancem celkem sila, ja ji nechala rozbalenou, jaksi jsem si neuvedomila, ze kazdy rano kadi a odskocila jsem si na internet...

Teda clovek tu chvili neni a tady takova "sicilie" :-) Ale celkem jsem se pobavila jak nekdo za velmi otevrenou kritiku dostane omluvu... no nic.
Naxi,
celkem si me vzala vetu z hubu - mne osobne se taky nelibi, ze to tu pro nekoho je jako on-line poradna s doktorem.

My dnes chrupaly do 10. Byly jsme venku, koupit nejaky dalsi masovy sklenicky. Nejaka nemka se z hruzou divala na Tamarku oblecenou jen v body a ptala se jestli ji neni zima. No venku hic, ona sama i deti div nemeli cepice...
Pak jsem tu mela holcinu - nemku - se stejne starou holcickou jako Tamarka, i se narodila ve stejne porodnici. Byla moc fajn, celou dobu jen nemecky (asi hodku a pul), priste pridame i anglictinu, ona by chtela mluvit, tak snad ode mne nepochyta moc hruz... Ted navecer jsme jeste byli s m. bruslit, ja s kocarem, takze jezdim pomalejc tak nam i stacil, docela se lepsi.

K pindikum - vcera jsme o tom mluvily s Olgavkou (u nich na prosincovkach se to taky hodne resi) a ji rikala dr. ze se s tim nema nic delat, ze je to zastaraly nazor, ze se zjistilo ze to nic neovlivni (ma-li byt problem tak bude i tak). To jen tak jako info a jiny nazor, protoze me se to fakt netyka :-) No, ale mit by se to asi melo, to mi prijde logicky. Ale fakt s temahle pidi pindikama nemam zadnou zkusennost - u nas jsou zatim samy holky.

Baro,
teda ten rozdil je neskutecnej - kluci v sedackach. A bylas teda fakt kooca! Par kg navic nemuze byt ani znat.

Mihu - no me kdyz je neco pres prdel tak si to muzu vetsinou v pase omatot dvakrat, no ted mam pandero, takze spis tak 1 a pul krat :-)
Margaret 1200

Re: Podvečerní

9.6.2006 21:45:21
Marcel, mělas pravdu (zatím částečnou)- Marek splivl kaši s hruškou jak malinu, uvidíme jak to bude s tím dalším :-)
Ještě k té reklamaci: kamarádce zamítli reklamaci bot proto, že je do nich moc těžká :-) Kdyby byla aspoň trochu silnější, ale ona je úplně normální....No ve finále jí vrátili peníze, ale asi maj u Bati instrukce nic neuznat a poslat do Zlína, někoho to třeba odradí a reklamaci si rozmyslí.
Marťule, taky mnohdy nechám spát Marka na sobě, když to jinak nejde. Jdu zalehnout, jsem z té procházky jakási zmožená, tak dobrou
Marťule +Verunka 10/05 32155

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podvečerní

9.6.2006 21:13:35
Já ještě zapomněla. Vilík, jako stojavec mně pěkně pobavil, mooooc pěkná fotka.
A Báro, ty jsi fešanda:
Marťa,Míša a Eliška 36596

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podvečerní

9.6.2006 20:38:57
Taky se chysáme pořídit priorku brzo.

Baru kluci jsou fešáci.A což návštěva by byla?
Marcela,Jonáš11/05,Ema9/07 28078

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podvečerní

9.6.2006 20:22:47
Hahaha jak by se u nás řeklo - sračka rozmazaná :-)

Margaret, hrušková první lžička je móóc dobrá. Marek ji zdlábne určitě jak malinu a zaručeně se pos....

Báro, klukům to v sedačkách moc sluší. My máme světlejší modrou a jsme taky moc spokojení.

Mihu, reklamaci bot nezávidím. Podle mě ti ji uznají, když je máte 3 týdny. Ty prodavačky jsou jak natvrdlý všude, asi je jim nechce to vyřizovat, tak je napadne taková hovadina jako, že špatně chodí!
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Re: Podvečerní

9.6.2006 19:47:17
Martino, já se na tebe nezlobím :-))) ... všechno vyříkáno...

Mihu, to samý mi říká i manža - že ženská se musí mít za co chytit.

No, kluci teda kakají i ve všední den, ale pokaždé do plínek...

Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re: Re: Re: Re: Podvečerní

9.6.2006 19:19:50
TAK TO JE HUUUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSSTTTTÝÝÝÝ...teda řídký :o))

Taky se mi včera stalo...Ale díky bohu tuhý bobík :o)

MAtes chrní ale nejedl a hned vytuhl..Mám podezření na zoubky-horní..Dolní už jsou venku dlouho.

Margaret 1200

Re: Re: Re: Podvečerní

9.6.2006 18:55:34
Baru, i kdybys byla o 10 kilo těžší než ta modelka na těch fotkách, tak je to pořád v pohodě. Sedačky jsou super, resp. kluci v sedačkách, samo.
Posr*** dítě je Tamarka, tričko měla na srazu a já mám tu fotku na ploše, takže často na očích. Já jsem tak ráda, že Marek kaká jen ve svátek :-)
Markovi jsem nakoupila hruškové první lžičky, jestli to nebude chtít, nechám ho vyhladovět. A taky frutapuru, doufám, že to pak nebudu dlabat sama.
Mihu, já chci taky sukni. Jenže jak si něco vyzkouším a vidím jak jsem v tom tlustá, hned mám po chuti si něco kupovat :-(
[<<Předchozích 200] Názory 201210 z 46451  [Dalších 46241 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.