| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 46451  [Dalších 46251 >>]
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 6:56:09
Naxi, nejsi.... :-DDDDDD ... to byla náhoda, mně je to fakt šumák ;-) - jen jsem tě zahlídla v dalších dvou diskuzích :-)))
Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 6:55:56

Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 6:55:42
http://sirmi.ic.cz/lidi/1.gif

Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 6:51:50
:oD

sááákra...jsem pod dohledem
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 6:44:13
Naxi se nám zase nudí :-DDDDD
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Brý ráno

10.6.2006 6:40:16
Buéééé …. nám prší … z výletu nic nebude :-(, budu muset vymyslet náhradní program, v tomhle počasí nebudu nikde trajdat po zříceninách :-(.

Andreo, já nepíšu že je to seriózní záležitost :-). Jen jsem řekla, že je rozdíl dát sem takovouhle fotku dítěte „pro pobavení“ a něco jiného je ji sem vrznout jako hádanku. To jsme měly hádat podle barvy? Nebo podle konzistence? To už jsme na téhle diskuzi zašly tak daleko, že budeme hádat čí je to dítě podle h… ???
Nikdy jsem se nepasovala do role nějaké citlivky – to už jsem napsala – takže prázdný pytel je podle mě naprosto nevinný výraz. Ale pokud má tvůj chlap šourek nebo skrotum a svým výrazivem jsem se tě dotkla, tak to pardoooon.
A to, že pořád do něčeho ryješ, je holej fakt. A jako ohromná legrace to přijde asi jen tobě :-(.

Brý ráno

10.6.2006 5:57:11
Huuuuuuááááááá...

Dneska mlčím..Měli sme noc za všechny prachy.Co půl hoďka srdceryvnej pláč.No a bylo to bříško..Chudáček můj,netušim co sem mu mohla dát tak hroznýho..
Andrea + 2 holky 20023

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Podvečerní

10.6.2006 0:19:09
Leno,
koukam, ze to mas ted dost nabity co? Ja ted mam taky zda se kazdy den neco a je to super, kdyz se neco deje. Jo a zacala jsem toho dablika pripoutavat v kocarku, chvilema uz vypadala, ze by nejradsi vylezla.
Baro,
moc nechapu jaky je rozdil dat sem tu fotku jen tak nebo jako hadanku, jsem nevedela ze to je tak seriozni zalezitost.
Jinak me celkem tyhle veci prijdou vtipny, zvlast kdyz by se to stalo nekomu jinymu. Mne prijdou spis lehce nechutny nektery tvoje hlasky, naposled neco o "plnym brichu a prazdnym pytli". Nevim jestli je to tim, ze s nekym takovym neziju.
A ze bych furt do vseho ryla bych ani nerekla, obcas do neceho a je to celkem legrace. No nic, uzij si dnesni vyvezeni na vylet :-)))
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Re: Podvečerní

9.6.2006 23:06:36
Andreo, každej jsme nějakej. Já bych třeba zase do diskuze nikdy nevrzla takovouhle "chuťovku". Maximálně tak ve smyslu: podívejte co je schopný moje dítě udělat a v nějakých soudných rozměrech, ale nikdy ne jako hádanku. Opravdu netuším podle čeho sis myslela, že budeme hádat?!?!? Tamaru jsem tipovala jen proto, že vím, že je ti tato oblast tak nějak vlastní... Podle mně je to daleko za hranicí vkusu. A to nejsem nějaká cíťa, myslím, že snesu docela dost, ale možná by to chvilkama chtělo aspoň trochu úroveň...

Nezlob se, ale už jsem to musela napsat (rozhodně se mi nemusíš omlouvat za otevřenou kritiku :-DDDDD ), protože nechápu proč máš poslední dobou potřebu do všeho rýpat. Ať už jde o cokoliv...

Dobrou všem. Zítra nebudu.
Léňa+Dádík10/05 + Bětuška02/08 27781

Re: Re: Re: Re: Podvečerní

9.6.2006 22:54:13
Hezkej večer.
My jsme dnes zase celej den lítali někde - plavání, pak u ségry na vesnici, celý odpo venku, paráda. Hrála jsem s neteřinkou na babu a učila jsem ji hvězdy, divila jsem se, že mě ty moje ručičky ještě unesou :-DDD. A trošku jsme to přehnali a dorazili domů až v půl desátý, Dáda jen přendán do postýlky a okamžitě pokračoval ve spánku, kterej začal v autě.
Baru, já Tě včera zasklít nechtěla :-DDD, asi to tak vypadalo, ale já dala po době obnov a přečetla jsem si, co psala Marťule a reagovala, až pak když byla chvíle jsem si dočetla vše, co přibylo a koukám :o). Jen ten Gyno-Pevaryl fakt zabírá téměř okamžitě hurá. Ale tyhle problémy mě štvou!!! Má to nějakou souvislost s porodem?!?! Dříve jsem podobnými problémy absolutně netrpěla, chjo.
Mihu, Vilda je teda ďábel coby stojavec :-DDD.
Jdu si uždíbnout čokoládku :-o a pak možná taky do hajan, zítra razíme na víkend směr západ :o) - Plzeň.
Andrej, Tamarka je tedy fakt hustá!!! Mám takovej "dar" naturalistické představy :-DDD. Úplně jsem se oklepala při pohledu na tu fotku. Mně stačí, že Dáda po mrkvičce změnil konzistenci stolice a nějak jinak je to cítit - horší, to je radost!!! :-D
Baru, fakt kočka ze Záběhlic :-D a kluci jsou k sežrání!
[<<Předchozích 190] Názory 191200 z 46451  [Dalších 46251 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.