Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Marťa,Míša a Eliška | 36596 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno10.6.2006 7:29:56
Krásné ranko,tady to teda zase jede a to o sobotě.
Narážku Andrei jsem pochopila prostě hold asi budím dojem nabblé mámy která se řídí jen radami odsud.Je pravda,že řadu rad jsem vyzkoušela ale je jasné,že co funguje u vás nemusí fungovat u mě.Možná to někdy špatně napíšu ale není to tak myšlené. Andrej to,že jsem se Báře omlouvala jsem věděla proč to dělám né proto abych si jí nerozházela to ne. Bářin výrok o plném břuchu a prázdném pytli nepobavil jen mě byl to super výrok. Naxi tak každý máme diskuzi na něco,že já se radila o kojení o spaní o jídle o autosedačkách o golfáčích a možná přijdou další. |
Naxii M05+ K08 + J16 | 33633 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno10.6.2006 7:28:15
My sme dneska sami doma :o( Táta do ztřka slouží :o( no nic,tak snad to tu nějak zvládnem :o))))
Ale je mi smutno,pže na výkendy s nim se fakt těšim..Konečně se vidíme i jinde,v týdnu si předáváme horké křeslo u compu :oD |
Bára + kluci 10/05 | 19416 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno10.6.2006 7:21:19
Možná má Andrea manželství založené na souznění duší, což jí samozřejmě přeju a taky přeju, aby to vydrželo co možná nejdýl. MOžná jsou v tomhle jiní Britové :-))))). Ale co se týká Čechů, tak neznám chlapa, na kterýho by to nesedělo a já se tímhle heslem řídím coby receptem na šťastný manželství.
Ještě aby nedošlo k omylu: Nechtěla jsem tu rozebírat Andrein vkus nebo nevkus pro vkládání hádanek. Použila jsem to jen jako příklad, že každej jsme jinej - jako reakci na opětovný rýpání do Martiny. Amaz, sluníčko upřímně závidím... Nebo leda žebysme se vydali vaším směrem :-P |
Ptáčková | 6626 |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno10.6.2006 7:18:22
Dobré ráno!
Holky, tady je zas veselo:(( No jo ženský. le plný břuch atd. nás doma taky pobavilo, vč. mojí babi, které je 83, takže tak. Baru, to je škoda, že výlet nevyšel, snad zítra. Mik koukal asi do 2 na TV a teď nějak nemůže pochopit, že dětem je jedno, co je za den a vstávají, tak je vzteklej. Jo a pro Pražačky, dnes je na JM Balonstory! Snad nebude pršet. |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno10.6.2006 7:14:46
Ale to neni samozřejmě nic proti Andree..jen můj os názor.... |
Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno10.6.2006 7:08:35
http://www.babybazar.cz/modules.php?name=coppermine&file=displayimage&meta=lastup&cat=0&pos=1
Tady máme fotku,pokud se vám bude chtít,tak hlasujte plosím. Jinak o tom prázdnym pytli...u nás to platí na sto procen a Petra i mě to dost pobavilo :oD |
Amazonka 4D | 12917 |
Re: Re: Re: Re: Brý ráno10.6.2006 7:07:57
Poradna tu je a to i vážnější,nicméně já pořád věřím v soudnost lidí,že radu poslechnou a vyhodnotí....je tu poradna,ne příkazna....
|
Amazonka 4D | 12917 |
Re: Re: Re: Re: Brý ráno10.6.2006 7:05:20
Čauky!
Tý jo,sobota a takhle živo!!! Báro,nezlob se na mě,ale tvoje hláška o plným břichu a prázdným pytli.....mě za poslední dobu dostala asi nejvíc :-DDDDDDD Naprosto výstižná charakteristika 95% chlapů (4% jsou homosexuálové a 1% jsou jiní) :-DDDD Andrej ano,chápu,že váš vztah je vyjmečný,a sex tolik důležitý...u ostatních ano,proto tuhle hlášku pochopili a rozesmála je...v mém okolí každého (obou pohlaví) TADY SVÍTÍ SLUNÍČKO JAK O ŽIVOT :-DDDDD |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno10.6.2006 7:04:58
Jen mě tak napadlo,že já to tu sice nemám jako poradnu s lékařem ale jako on-line kočárky
|
Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno10.6.2006 6:59:42
21dvacítky a atopák :o)
Báro mě to vůbec neva..Já zase vždycky narazim na Deny a Amaz :oD |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.