| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 11820  [Dalších 11640 >>]
vicinka 24505
3.10.2010 19:09:00
Minko, já tě úplně chápu. Danča má jako jedináček veškerou pozornost jak naši, tak příbuzných. Sourozenec jí prospěje a mně taky, protože se mi někdy zdá, že jsem na ni závislejší než ona na mně, a určitě bych nerada, aby z ní vyrostl nějaký rozmazlenec. Teď, po tom potratu, jsem k ní přilnula ještě sileněji než předtím a trošku se obávám, ať jí nebráním v jejím vlastním rozletu.
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
3.10.2010 12:57:07
Vicinko ~n~~6~~s~

No ja si porad rikam, ze jeste neni vsem dnum konec, ceka mi jeste hodne testu a oddechnu si az tak na Mikulase.

Ja si zase rikam, ze jestli nevyjde tohle tehu, tak uz do toho nejdu ~a~ Clovek nejak s blizice se 40 uz je trochu jinde, nez ze by se mu chtelo vozit ~d~ ... ale kazdy jsme jiny ....... druhe chci hlavne pro dceru ~s~, i kdyz to zni asi ted blbe ~:(
Naxii M05+ K08 + J16 33633
2.10.2010 23:12:25
Vicinko, tak to mě teda moc mrzí~s~ ~6~~;((
Margaret 1200
2.10.2010 18:55:18
Vici, to je mi moc líto....~:(
Držím palce do dalšího těhulení ~;((~;((
a ostatním v očekávání rovněž ~;((~;((
Jitko, to jste to bydlení zvládli krásně, tak si to užívejte.
vicinka 24505
2.10.2010 18:01:01
Ahoj,

u mě se těhotenský happyend bohužel nekoná. Samovolný potrat ve 14. tt :-( Příčinu nevím, ale asi se na ni ani nepřijde. Beru to tak, že to tak mělo být, co jiného mi zbývá. Rozhodně jsme si aspoň ujasnili, že druhé dítě chceme, a jak to půjde, vrhnem se do toho nanovo.

Andreo, Minko, vy to dotáhněte do zdárného konce ~;((~;((
Naxii M05+ K08 + J16 33633
29.9.2010 20:13:56
Ahojky,

Jíťo, tak to je pecka...umím si to představit, jsem teď hodně u rodičů...

Šmarjá to letí, holky hoďte pupíky pak do alba, dlouuho jsem žádný neviděla...

Minko, Maty teď nastoupil do předškoláků v Pze, je to uplně o něčem jném jak na vsi, začátek dobrý ale dneska obří scény z Národního...snad si zvykne...

Jinak u nás nic nového, soud ztím nic a už mi to začíná lézt na nervy..Manžel nic neplatí, i když jsme se domluvili na půlce školkovného...hlídá čím dál míń, tak jdu na sociálku a snad dostanu přídavky...navíc dělá neustále dusno, tak už bych to měla ráda za sebou...
Andrea + 2 holky 20023
21.9.2010 8:54:45
JItko,
tak to je super, ze uz bydlite :-)
Se prijedu nekdy podivat, ja kdyz jsem v Cechach tak jsem u mamy asi 10km od vas.
A tchyne urcite neni tak hrozna, ono kdyz clovek musi takhle s nekym bydlet tak je to na budku s kazdym a koneckoncu je hodna, ze si vas tam nechala~z~

Jinak ja uz jsem myslim ve 25tt, bricho pekne roste, ja mam +5kg takze trochu min nez jsem mela v te dobe s Tamarou, no rada bych to zvladla do +12kg.
Zacatkem zari jsem byla v geneticke klinice na podrobnem UZV (uz jsem holt staresina), vsechno v poradku a bylo potvrzeno, co rikal muj gyndar - ze je ti holka~z~ Tak jsem rada, Tamara taky. Manzel se trochu desi, ze ho budou buzerovat 3 zensky :-) Bude to Karina, trochu teda ted premyslim ze by to byla Karena. Ale zase Karinka zni lip nez Karenka... Mam teda vsechno obleceni po T. ale nadalo mi to a par veci jsem koupila, takovy ty veci jak se daji cele otevrit, ze se to nemusi strkat pres hlavu. A co je zajimavy nejak mi nevadi ta pastelova ruzova, to jsem na T. nebyla schopna koupit kdyz byla mimino...asi uz jsem ted vytrenovana.
Jsem zvedava jestli druha holka bude stejnej podes do aut jako T. Ta si preje k Vanocum benzinovou pumpu asi 60cm vysokou a odrazeci auto Cars. To uz tu mame 2 podobny vozidla.
Ve skolce je stale jen do 12hod, ted uz ma konecne i jednu kamaradku, 3 letou holcicku. Rozumi uz v pohode ale mluvit se ji moc nechce...no ale t prijde, nema to jednoduchy.

Minko,
to verim, ze statni skolka muze byt sok, ono teda je jich spousta dobry, ale prece jen asi v te soukrome je vic ucitelek a tak. Tak snad se ji zalibi.
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021
20.9.2010 13:59:42
Jo jo Minko, bylo to relativně v termínu, ale je ještě spoustu práce, v koupelně chybí podlaha, protože jsme vyhodili pána co nám to obkládal, když si zvýšil cenu o 100%, ale koupat už se dá používat, to je hlavní, no a všude po baráku, rozložený nábytek z víkendového stěhování, všechno v krabicích. Manžel ráno hledal oblečení, tak mu Lucinka pomáhala, vše v krabicích, jo jo ale teď už je pohodička bez tchýně~t~ A počasí nám taky přeje, takže trochu sluníčka si na zahrádce s babím létem ještě užijem. Se mi tak v sobotu oddechlo, když jsem naposledy zavřela dveře od bytu tchýně, manžel tam ještě chodí pro zbýlé drobnosti a mě už tam nikdo neuvidí~l~
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
20.9.2010 12:46:05
Jitko, dobry ~R^ a prekvapive docela v terminu ~;) .... to se moc nevidi ...

No my opet rekonstruujem, ted nas puvodni byt, ze ktereho jsem se stehovali min. rok do noveho a ted se sem stehujeme zpatky ~t~, ale ja jsem moc rada, protoze mamka je o dve pata niz a sousedi jsou super ~b~
Sice jdeme ze 140 do 90 m2, ale myslim, ze to ted ani neva, spis az deti budou vetsi a to soukromi bude vice potreba.
Takze v listopadu budeme delat novou koupelnu, kuchyn a podlahy. No mimo malovani novy byt ~x~~g~

Jinak mam trochu potiz se Sabi, protoze konecne jsem dostali misto ve statni skolce, ale nelibi se ji tam a porad place. Na to jsem zvykla nebyla, protoze se do skolky vzdy tesila. Tak zkousim ruzne metody, ale zatim nic moc nezabira. Sabi ma moc rada rizene aktivity, nerada se vsak jen tak plouha po skolkove zahrade, coz tu delaji hodinu dopoledne a hodinu a pul odpoledne. Hlavne tam ale jeste nema zadnou kamosku, sla uz do zabehnuteho kolektivu.
JitkaZ + Lucinka 11/05 28021
20.9.2010 9:00:59

Ahojky,

tak jsme konečně přestěhovaný~z~~z~~z~, tak teď už se budem jen zabydlovat~z~~z~~z~
[<<Předchozích 170] Názory 171180 z 11820  [Dalších 11640 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.