| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 46451  [Dalších 46281 >>]
Amazonka 4D 12917

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 14:16:45
Máme silně pracovní sobotu...po příjezdu z nákupu,jsme domů plavali...rupla přívodní trubka do koupelny (před ventilem),takže všude tak 2cm vody...

Teď už trubka svařená,koberce se suší,podlaha jakž takž suchá,korek snad přežil....

Ufff a já jsem vyždímanější než ten hadr,co jsem to tu s ním vytírala...

Nesnáším vodu v bytě,to je fakt děs a hrůza :-(((
Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 10:26:22
TAk sme si hoďku schrupli a sem fit.Matěj evedentně taky :o)

Jedete vůbec na ten výkend??jak ste se domlouvali?Já sem tuhle debatu zmeškala.Jen mě informovala Léňa.
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 10:11:57
Janko, ASKO mám i ve Zlíně, ale to kupovat nechci :-(((. Tak fakt nevím kam teda pojedem :-(

Marťo, on prostě Brno nesnáší a Ikeu úplně, takže mám smolíka.
Janka+3 41641

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 9:57:26
Baru je tam ASKO, ale tam jsem nebyla, my jezdime do Ikei:o) tož jinak neporadim, ale zas je tu olympie- na hadry a carefour a ten je hned vedle aska
Marťa,Míša a Eliška 36596

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 9:54:32
Baru proč manže nepojede do Brna.Též bych razila Ikeu ale bohužel.
Marťa,Míša a Eliška 36596

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 9:53:50
Marti tak ty body jsou naprosto super a u nás naprosto sedí.U nás pojede fotbal a nic než fotbal.Manžel je fotbalista tak co jiného Míšovi už přines dva fotbalové balony on má taky jeden takže celkem tři u Míšovi postýlky a teď má i tři dresy reprezentace takže až půjde náš zápas tak navleče sebe do jedno mě do druhé a Míšu do třetího.Určitě.
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 9:49:18
U nás už se to počasí vybírá... ale stejně jsem se rozhodla, že se zajedem podívat někam na nábytek. Chtěla jsem do Ikei, ale m. do Brna nedostanu :-(((.

Janko, není v Olmiku nějakej takovej velkej obchod s nábytkem???
Nebo někde v okolí?
Marťule +Verunka 10/05 32155

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 9:22:58
Ahoj, hezkou sobotu. Tady je tedy živo. U nás je krásně a svítí sluníčko.
Dám Vám sem něco pro příští dny:-)))

NAŘÍZENÍ

o pravidlech chování manželek po dobu Mistrovství světa ve fotbale 2006

§1
V čase od 9.6.06 do 9.7.06 je manžel absolutním vládcem nad TV přijímačem a jeho dálkovým ovládaním.

§2
Manželka se v uvedeném čase mlčky věnuje domácím pracím.

§3
Před každým zápasem je potřeba manželovi položit k televíznímu křeslu přepravku vychlazeného piva, přičemž důraz se klade na "vychlazené".

§4
Manželce je přísně zakázané zdržovat se v televízní místnosti po dobu hry.

§5
Po dobu přestávky má manželka 15 minutové právo vstupu, aby mohla vyprázdnit popelníky a nahradit prázdné nápojové láhve. V případe zájmu se podávají různé pamlsky. Šustění papírem je nepřípustné. Verbální komunikace je zakázaná.

§6
Nejpozději 30 minut před začátkem zápasu je nutné manželovi předložit s láskou připravené jídlo.I v tomto čase má být klapačka zavřená, aby manžel nebyl rušený při mentální přípravě na nadchádzající hru.

§7
Po dobu MS 2006 je třeba vyvarovat se jakýchkoliv čiností na rozmnožovaní. Je zakázané nosit oblečení, které by mohlo u manžela vyvolat touhu po této činnosti.

§8
V případe,že manžel velkodušně dovolí manželce zhlédnout na minutku,nebo dvě, průběh hry, musí sa tato zdržet jakýchkoliv projevů a otázek, které by prozradili její nedostatečnou úroveň fotbalovotechnického intelektu (např.: Co je to ofsajd?). Okamžitým vykázaním z místnosti budou hodnoceny poznámky typu: "Ach, ten Beckham dnes opět vypadá úžasně".

Tak teda milé manželky a přítelkyně,pokud se budete řídit těmito pravidly chování, váš manžel nebo přítel vás odmění tím, že:

a) nerozleje pivo
b) nenatrousí v okruhu 3 metrů okolo svého trénerského (televízního) křesla
c) při spotřebě pokrmu uvedeného v §6 nebude neustále připomínat kulinářské
schopnosti své matky

Janka+3 41641

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 8:42:56
Čaute!

Baru jsi tu ještě? až teď jsem dočetla, takže já jsem pro arboretum:o) fotky krásný a sakriš holka sluší ti to:o)) jen se nějak domluvit, mám ICQ- přezdívka kolousci.
Já nejsem přímo z Olomouce, bydlím ve Šternberku, 20km od Olmika a bydlím tu na střídačku s Uničovem celý život.

Všem hezký víkend, jdu uklízet a vařit a tááááááák se mi nechce.
Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 8:20:51
Jéééžiš...píšu hovadiny.Je to krásný.Hned bych si ten listopad dala ještě jednou..
[<<Předchozích 160] Názory 161170 z 46451  [Dalších 46281 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.