| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 46451  [Dalších 46291 >>]
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 17:17:46
Tak jsme se na otočku doma - vyhodit nákup. Výlet se nakonec "vydařil" - byli jsme na nějaké zřícenině, na nohách mám puchýře a nas..ná su jak brigadýr.

Amaz, tak vidím, že vám se sobota taky vydařila :-(((((.

Andreo, víš co je tvůj problém? Že se mícháš do věcí a debat, který se tě vůbec netýkají. U nás se říká: dej bacha, aby ses jednou nepřimíchala i praseti do nápoje...
Možná jsi nepochopila jednu věc - Martina mně něčím naštvala a já jsem otevřeně reagovala - bylo to mezi náma. Ty máš vždycky jen jízlivý narážky a poznámky.
A jak už jsem psala - pokud máte s m. vztah založený na všeobjímající vesmírné energie nebo čertví čím a vyhovuje vám to, tak OK. Nic proti ničemu. Já jsem jen po 14 letech vztahu s chlapem došla k závěru, že lásky ani jiných abstraktních úžasných věcí se nenažere a to je pro většinu chlapů (podle mně pro všechny) směrodatný. Tím ovšem nechci říct, že se nemilujeme. Máme toho za sebou víc, než si většina z vás vůbec dokáže představit a prošli jsme spolu věcma, který by mnohý manželství ani neustály. Takže v tomhle na mně opatrně...!

Tak já zas letím, jedeme pro kluky.

Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 17:14:26
Tolik sem se zase nerozvášnila :oDDD ... ne jen jednu..tam ta pani píše,že po prvním porodu má strach z druhého jde o bolest..
Andrea + 2 holky 20023

Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 17:12:06
a kolik stran dozadu musim jit???

Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 17:05:34
Andrej, tak si to přečti..
Andrea + 2 holky 20023

Re: Brý ráno

10.6.2006 16:55:53
Baro,
ten vyrok muze byt vtipny je-li minen jako vtip, ale je fakt, ze asi
proto jsem tak nejak tusila ze musim hledat v jinych vodach protoze
vztah zalozeny na tom ze nekomu uvarim a vyspim se s nim opravdu
nechci. To budu radsi sama.
A s tim opetovnym rypanim do Martiny, myslim, ze na to jsi tu expert
ty, i kdyz od tebe jsou to dobre minene rady.

Naxi,
ja zas tak nic hroznyho na tom ze chce nekde cisarsky rez nevidim, ja
ti diskuzi necetla, ale on to nemusi byt strach z bolesti ale treba
strach o to dite, nevis jak probihal ten prvni porod, treba bylo mimco
ohrozeny. A cisar je pro mimo bezpecnej, i kdyz samo prorizeny porod
je lepsi.

Dnes je krasne, byly jsme cely den venku, mala jsem spicha s jednou
kamaradkou, Tamarka z ni byla uplne paf, nechala se od ni nosit...
Amazonka 4D 12917

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 15:56:24
:-))))

No,když budu upřímná,tak to neprasklo neočekávaně...ono to prosakovalo už dýl,jen to M. vždycky nějak poopravil...no a teď to ruplo docela...

Už celkem vím,jak je vyplaveným lidem,šílená bezmoc,když ta voda neubývá...a to jsme jí tu oproti povodním měli celkem málo

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 15:43:57
Nechápu prostě lidi,který se bojí porodu (to se bojí skoro každá) a vědí,že z toho mají psýchu a pořídí si druhý dítě a chce SC na přání.To je podle mě dost drsný.Nevim možná sem ještě mladá a některý věci fakt nechápu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 15:36:22
Marti tak právě sem se neskutečne nas..štvala na diskuzi JAK SEM PROŽÍVALA POROD A TĚHOTENSTVÍ...mužeš si počíst...
Marťa,Míša a Eliška 36596

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 15:25:56
Amaz tak to je mi líto.Tak snad bude korek OK. A ty odpočívej.Jak pak to,že tak najednou praskl?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Brý ráno

10.6.2006 15:00:44
Amaz tak to je docela pecka takhle při sobotě,co?To je mi tě líto..
No prabábina vytáhla Matěje ven..takže sem taky šůrovala, jak divá.Ale udělala jsem toho dost a jsem sama se sebou maximálně spokojená.
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 46451  [Dalších 46291 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.