| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 11820  [Dalších 11660 >>]
babička lvice 32931
24.11.2010 23:06:54
Leni, děkuji alespoň za snahu.~g~ Jak vás tak všechny čtu, Lukin je proti Vašim ratolestem úplná tříska, výška cca 110cm a váha před měsícem cca 16kg!
Léňa+Dádík10/05 + Bětuška02/08 27781
24.11.2010 13:25:20
Ahojky, jé tak to jsou krásný zprávy taky a Mareček je kouzelnej kluk!!!

My máme z pětileté nějakých 23kg, 117cm-tuším, to už si přesně nepamatuju, noha 30-31 ~:-D .

Jinak Dáda krásně maluje a je šikovnej snad úplně na všechny sporty, zkouší psát, počítat, doufám, že i ve škole ho to bude bavit a půjde mu vše tak hladce. Ve školce mi ho už od těch tří strašně chválí, naposledy jsem si včera nesla domů úžasného nakresleného kluka, ve velikosti asi tak Bětušky - přes dlouhý papír a paní učitelka říkala, jak krásně propracovává ty postavy, takže jsem pyšná jak páv. No ale on je asi hodnej ve školce, na kroužku a pak se to občas snaží vybít doma ~t~ . Nicméně nestěžuju si.

Bětuška už taky začala jezdit na kole a všichny maminky stejně starých kamarádů na mne koukají asi jako vy, když začal Dáda ve 2,5 letech ~y~ . A kočička má asi metr a 15kg, takže mi malé děti opavdu nevedeme. A náš synovec má pro pobavení v 8mi měsících 11kg, takže to ani Dáda neměl! ~;)

Moc ráda jsem se tady o kamarádech dozvěděla zase nějaký novinky!

A Markét má pochvaly za úžasnou fotku!!!!
Lukymu babičce bych cestu napsala, ale jsem v práci a z hlavy nevím.

Mějte se krásně! ~;((
Ptáčková 6626
23.11.2010 13:53:44
Ahoj všem!

Nějak se to tu v posledních dnech skoro rozjelo:)) Tak se jdu taky přidat.
Vilém už je velikej samostatnej kluk, měří 118 cm, váží 22 kg, nohu 30, jasnej levák, všechno zvládá narozdíl od staršího Tobíka sám, hlavně jídlo, k němu má velmi kladný postoj:)) Akorát neříká R, Ř už se mu občas daří, ale na to má prý čas, tak jsem relativně v klidu.
Jinak Tobík začal chodit do školy a to je masakr, ADHD, hyperaktivita a s tím spojené všechny lahůdky. Já dělám naplno v práci, jsem věčně někde v tahu, takže se musí zapojovat i Mikuláš - no nerad....

Minko, držím palce!

Margaret, no taky máš pěknýho samorosta:))

No takže tak od nás!
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 14655
23.11.2010 11:54:25
Tak Sabi je vyskove a vahove neco mezi. Takovy prumer.

Moc se mi libi spidermanovy vlasy ~R^
Margaret 1200
22.11.2010 22:30:39
Minko, moc držím palce ~;((

Marek váží 21,5 kg, měří 117 cm a nohu má 32 ~f~~t~ Mluví otřesně, ale vezmu-li v úvahu, že začal mluvit před rokem, tak je to velký pokrok a zlepšuje se rychle. Je celkem dost akční, jsem zvyklá na intelektuála Adama, takže mě Marek stále překvapuje. Adam touto dobou četl, psal a počítal. Marek nezná ani jediné písmenko a tužku vůbec nehodlá používat. Jeho "obrázky" ve školce jsou katastrofa ~:( Ještě štěstí, že je podzimní a půjde tedy o něco déle do školy.
Teď se pokusím vložit fotku, ale nevím, jestli to ještě umím ~f~
vicinka 24505
22.11.2010 21:54:18
Minko, gratulace ke klukovi. Ať probíhá vše tak, jak má.

Arko, dobrý přístup, když umí vše sestřička :-) Nevím, jak jste velcí ty a manžel, ale já mám 152 cm, manžel 174 cm a Danča má 102 cm a 14 kg, nohu 24. Takže bych to brala spíše podle rodinných dispozicí, protože já v Dančině věku byla podobného vrůstu a váhy.
To, že neumí ještě r a ř je prozatím normál, důležité je, aby už uměl ostatní hlásky. Danča má trošku horší L a tvrdé souhlásky, takže to cvičíme doma. Pokud se ti něco nezdá, zajdi za logopedkou a uvidíš.
22.11.2010 13:37:35
Ve stredu jdu na odber plodove vody, tak mi drzte palce. V prosinci mi potom cekaji jeste dva dulezite uzv.

Jinak by to mel byt kluk.
Arka 27734
11.11.2010 10:22:52
Ahoj holky!
máme tu listopad, narozeniny jedny za druhými, tak sem s nějakými statistikami :-)Připadá mi, že máme malého prcka (s obrovskou nohou), tak ať mám porovnání. 108 cm, 18 kg (tak pevné svaly jsem snad nikdy neviděla, po kom to má?, boty 27.

Z pětileté prohlídky mám trochu obavy, ne z naší doktorky, ta je fajn, ale spíš z logopedky.
Udělala historicky Kukačce oficiální pětiletou prohlídku (naše doktorka jen proměřila, provážila, prohlédla s řekla že je Kukačka úžasná, chytrá a povídavá)
a z dítěte, které od tří let četlo, psalo, diskutovalo udělala někoho, kdo tak tak prolezl, že měla ve větě jednou špatný slovosled (hm, to byl můj slovosled).

Kukýs - neumí číst, psát (to umí sestřička, ona mi to přečte), neumí pustit televizi (na co, to umí sestřička?), je neuvěřitelně moudrý, přemýšlivý - a opět ukecaný ... tak to k té logopedce ani nepůjdu ~;)
Jinak Ř neumí, R se občas zadaří, miluje vaření a neustále vaří, peče, sám si vymýšlí recepty, rád mi pomáhá (na rozdíl od sestřičky), je to tulidlo (aby mu to vydrželo).

Vztahy sourozenců - spolu "už nikdy s tebou nebudu kamarádit" za chvíli největší spojenci, perou se o mou přízeň a je to dost těžké, chci dát každému 15 minut "o samotě" před spaním, takže Kukačka vydrží, když jsem s Kukýsem, naopak Kukýs to bere jako zradu, že bychom si říkaly něco tajného se sestřičkou ~:( Pokud jsou bez sebe - truchlí. Kukačka se plácá po domě a brečí, že se jí stýská, když Kukýs přijede, Kukačka zaleze do pokojíku, že ho tam teď nechce.
babička lvice 32931
31.10.2010 0:07:03
Ráda bych sem vložila za maminu/Peťulák+Luky/fotečku z 5ti letých narozek našeho Lukáška, ale vůbec nevím jak!
26.10.2010 12:20:08
Sabinka narozeniny hrozne proziva. Nejradeji by pozvala vsechny deti vc. tech, ktere zrovna potka na piskovisti a zna se s nim 20 min ~t~

...... takze narozeniny budou s klaunem, ktereho jsem pozvala a pronajala si materske centrum, protoze budeme v tom provizoriu u strejdy kvuli rekonstrukci ... no celkem se to prodrazi, ale ona bude stastna. Rekla jsem ji, ze si musi vybrat 10 deti max.

Tak snad to klapne, dorta pect neumim ~d~, takze objednavam ~2~
[<<Předchozích 150] Názory 151160 z 11820  [Dalších 11660 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.