Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
babička lvice | 32931 |
24.11.2010 23:06:54
Leni, děkuji alespoň za snahu. Jak vás tak všechny čtu, Lukin je proti Vašim ratolestem úplná tříska, výška cca 110cm a váha před měsícem cca 16kg!
|
Léňa+Dádík10/05 + Bětuška02/08 | 27781 |
24.11.2010 13:25:20
Ahojky, jé tak to jsou krásný zprávy taky a Mareček je kouzelnej kluk!!!
My máme z pětileté nějakých 23kg, 117cm-tuším, to už si přesně nepamatuju, noha 30-31 . Jinak Dáda krásně maluje a je šikovnej snad úplně na všechny sporty, zkouší psát, počítat, doufám, že i ve škole ho to bude bavit a půjde mu vše tak hladce. Ve školce mi ho už od těch tří strašně chválí, naposledy jsem si včera nesla domů úžasného nakresleného kluka, ve velikosti asi tak Bětušky - přes dlouhý papír a paní učitelka říkala, jak krásně propracovává ty postavy, takže jsem pyšná jak páv. No ale on je asi hodnej ve školce, na kroužku a pak se to občas snaží vybít doma . Nicméně nestěžuju si. Bětuška už taky začala jezdit na kole a všichny maminky stejně starých kamarádů na mne koukají asi jako vy, když začal Dáda ve 2,5 letech . A kočička má asi metr a 15kg, takže mi malé děti opavdu nevedeme. A náš synovec má pro pobavení v 8mi měsících 11kg, takže to ani Dáda neměl! Moc ráda jsem se tady o kamarádech dozvěděla zase nějaký novinky! A Markét má pochvaly za úžasnou fotku!!!! Lukymu babičce bych cestu napsala, ale jsem v práci a z hlavy nevím. Mějte se krásně! |
Ptáčková | 6626 |
23.11.2010 13:53:44
Ahoj všem!
Nějak se to tu v posledních dnech skoro rozjelo:)) Tak se jdu taky přidat. Vilém už je velikej samostatnej kluk, měří 118 cm, váží 22 kg, nohu 30, jasnej levák, všechno zvládá narozdíl od staršího Tobíka sám, hlavně jídlo, k němu má velmi kladný postoj:)) Akorát neříká R, Ř už se mu občas daří, ale na to má prý čas, tak jsem relativně v klidu. Jinak Tobík začal chodit do školy a to je masakr, ADHD, hyperaktivita a s tím spojené všechny lahůdky. Já dělám naplno v práci, jsem věčně někde v tahu, takže se musí zapojovat i Mikuláš - no nerad.... Minko, držím palce! Margaret, no taky máš pěknýho samorosta:)) No takže tak od nás! |
Minka+Sabi 11/05+Sebi 4/11 | 14655 |
23.11.2010 11:54:25
Tak Sabi je vyskove a vahove neco mezi. Takovy prumer.
Moc se mi libi spidermanovy vlasy |
Margaret | 1200 |
22.11.2010 22:30:39
Minko, moc držím palce
Marek váží 21,5 kg, měří 117 cm a nohu má 32 Mluví otřesně, ale vezmu-li v úvahu, že začal mluvit před rokem, tak je to velký pokrok a zlepšuje se rychle. Je celkem dost akční, jsem zvyklá na intelektuála Adama, takže mě Marek stále překvapuje. Adam touto dobou četl, psal a počítal. Marek nezná ani jediné písmenko a tužku vůbec nehodlá používat. Jeho "obrázky" ve školce jsou katastrofa Ještě štěstí, že je podzimní a půjde tedy o něco déle do školy. Teď se pokusím vložit fotku, ale nevím, jestli to ještě umím |
vicinka | 24505 |
22.11.2010 21:54:18
Minko, gratulace ke klukovi. Ať probíhá vše tak, jak má.
Arko, dobrý přístup, když umí vše sestřička Nevím, jak jste velcí ty a manžel, ale já mám 152 cm, manžel 174 cm a Danča má 102 cm a 14 kg, nohu 24. Takže bych to brala spíše podle rodinných dispozicí, protože já v Dančině věku byla podobného vrůstu a váhy. To, že neumí ještě r a ř je prozatím normál, důležité je, aby už uměl ostatní hlásky. Danča má trošku horší L a tvrdé souhlásky, takže to cvičíme doma. Pokud se ti něco nezdá, zajdi za logopedkou a uvidíš. |
22.11.2010 13:37:35
Ve stredu jdu na odber plodove vody, tak mi drzte palce. V prosinci mi potom cekaji jeste dva dulezite uzv.
Jinak by to mel byt kluk. |
Arka | 27734 |
11.11.2010 10:22:52
Ahoj holky!
máme tu listopad, narozeniny jedny za druhými, tak sem s nějakými statistikami Připadá mi, že máme malého prcka (s obrovskou nohou), tak ať mám porovnání. 108 cm, 18 kg (tak pevné svaly jsem snad nikdy neviděla, po kom to má?, boty 27. Z pětileté prohlídky mám trochu obavy, ne z naší doktorky, ta je fajn, ale spíš z logopedky. Udělala historicky Kukačce oficiální pětiletou prohlídku (naše doktorka jen proměřila, provážila, prohlédla s řekla že je Kukačka úžasná, chytrá a povídavá) a z dítěte, které od tří let četlo, psalo, diskutovalo udělala někoho, kdo tak tak prolezl, že měla ve větě jednou špatný slovosled (hm, to byl můj slovosled). Kukýs - neumí číst, psát (to umí sestřička, ona mi to přečte), neumí pustit televizi (na co, to umí sestřička?), je neuvěřitelně moudrý, přemýšlivý - a opět ukecaný ... tak to k té logopedce ani nepůjdu Jinak Ř neumí, R se občas zadaří, miluje vaření a neustále vaří, peče, sám si vymýšlí recepty, rád mi pomáhá (na rozdíl od sestřičky), je to tulidlo (aby mu to vydrželo). Vztahy sourozenců - spolu "už nikdy s tebou nebudu kamarádit" za chvíli největší spojenci, perou se o mou přízeň a je to dost těžké, chci dát každému 15 minut "o samotě" před spaním, takže Kukačka vydrží, když jsem s Kukýsem, naopak Kukýs to bere jako zradu, že bychom si říkaly něco tajného se sestřičkou Pokud jsou bez sebe - truchlí. Kukačka se plácá po domě a brečí, že se jí stýská, když Kukýs přijede, Kukačka zaleze do pokojíku, že ho tam teď nechce. |
babička lvice | 32931 |
31.10.2010 0:07:03
Ráda bych sem vložila za maminu/Peťulák+Luky/fotečku z 5ti letých narozek našeho Lukáška, ale vůbec nevím jak!
|
26.10.2010 12:20:08
Sabinka narozeniny hrozne proziva. Nejradeji by pozvala vsechny deti vc. tech, ktere zrovna potka na piskovisti a zna se s nim 20 min
...... takze narozeniny budou s klaunem, ktereho jsem pozvala a pronajala si materske centrum, protoze budeme v tom provizoriu u strejdy kvuli rekonstrukci ... no celkem se to prodrazi, ale ona bude stastna. Rekla jsem ji, ze si musi vybrat 10 deti max. Tak snad to klapne, dorta pect neumim , takze objednavam |
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.