| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 46451  [Dalších 46331 >>]
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 7:42:13
Aha... hm, tak já myslím, že u Lucky by byl namístě psycholog popřípadě nějaká zmiňovaná alternativní metoda. Císař opravdu není řešení bolesti, i když bych se neodvážila tvrdit, že je horší. Nerodila jsem normálně, takže mi chybí srovnání (stejně jako tobě, Naxi....) , ale já třeba byla po císaři za dva dny v cajku a bez problémů. Stejně tak jako můžou být problémy po SC, tak můžou být problémy po přirozeným porodu. Je to individuální a nikdy se to nedá odhadnout předem.
Jinak si teda myslím, že se z housenky dělá ještě větší housenka :-)))))
Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 7:32:08
Ještě poslední věc a už mlčím..Já sem o tom přemýšlela kvůli sexu..Bála sem se že to bude pak bolestivý atd. a překvapilo mě že i po SC mají holky problémy co se sexu týče a nejen v týhle oblasti.Teta rodila po IVF SC -měla úzkou pánev a pak za dva roky čekala 2hý přirozeně.Měla obrovský problémy s jizvou a po obou porodech byla vyřízená.Dneska řiká,že kdyby to šlo rodila by klasicky...dodneška jí jizvy bolí a to rodila ve zmiňovaným Brandýse,kde bydlí.
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 7:29:48
dobré ránko,

su jak praštěná pytlem na zmije - do půlnoci jsem čuměla na TV a od půlnoci toho díky klukům moc nenaspala. Naštěstí ráno zafungoval manžel (světlá výjimka) a "zbavil" mě aspoň jednoho dítka.

Tak já si jdu teda taky přečíst tu debatu.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 7:21:48
Už sem to tam napsala..asi sem to napsala špatně každopádně to nebylo myšlené jako že jí soudím..Dyť je to její život.
Ale nepřipadám si jako fanatický(teda teď trochu jo)zastánce přirozenýho porodu..Ale rozhodně bych jí do toho ještě nepobízela..

Už to nechám koňovi...prostě to nepochopim..ale dík oběma za názor..aspoň mám o čem přemýšlet.
Amazonka 4D 12917

Re: Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 7:16:07
Naxi,já jsem si všimla,že ti to hlava nebere.....ale proto píšu,že je to řešení PRO NÍ,ne vůbec....časem třeba dospěje k jinému....teď to vidí jako cestu....a nechce si připustit jinou,nevěří jí (a rozhodně není sama),třeba je čistá materialistka,třeba teď prostě dr. nevěří....nesuď JÍ....

Stačilo napsat,že se ti nezdá SC jednodušší (což opravdu není),a že TY bys to řešila jinak.... :-DDD

Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 6:59:49
(One brain)..zapomínám dopisovat písmenka.

Re: Re: Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 6:58:38
Já nikomu hlavně netvrdím,že můj názor je správnej..jenom mě ještě nic nepřesvědčilo, že císař, je lepší jak klasický porod.

Re: Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 6:54:48
Ale mě jde ,,jen" o to,že císař není řešením proti bolesti...o ostatních věcech nemluvím.A myslim že sme v 21 století,kdy existují věci jak řikala Andrea (One Brai) .. Epidurál...já nejsem pro drastický porody..Ale evidentně se necítí dobře po psychycký stránce.. A to by měla řešit PODLE M2 prvně.Hlavně nikoho sem tim neodsoudila.
Prostě mi to hlava nebere.
Amazonka 4D 12917

Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 6:36:25
Čauky!

Hm,já se trochu zastanu "Lucie"....a vlastně i "korupce"....

Naxi,nemyslíš,že každý je úplně jiný,a pokud ty vidíš porod jako bolavou,leč zanedbatelnou věc,jiný to tak vidět nemusí...a že se jí zdá,že by císař mohl být řešením???
Já s tím nesouhlasím,ale nesoudím nikoho za to,že do sebe chce nechat řezat...to už spíš soudím někoho,kdo si trvá na přirozeném porodu i za cenu tísně dítěte ( i takové jsou a pak se řeže v poslední chvíli),nebo někoho,kdo jde do porodnice nepřipraven,a pak si si stěžuje,jaký to bylo trauma,teror PA...a přitom stačí jen vědět,co se asi tam bude dít,na co mám práva a pak se ozvat....

Ale soudit někoho,že jen víc vnímá bolest????To můžeš stejně soudit ty,co si nechávají dát Epidurál...jiné řešení stejného problému....podotýkám,že daleko přijatelnější,ale ne každý má odvahu si dát vrtat do páteře...

A "korupce"....myslím už tím,jaký zvolila nick,říká "vím,že se to děje,souhlasím s tím,ale nesouhlasím s úplatky za to..." a jen tak pro zajímavost,zkus si někde najít stránky Pelhř.porodnice....mají SEKCI NA PŘÁNÍ v nabídce....nemusí se nikdo korumpovat...

A stejně tak si myslím,že vědomí toho,že se dá udělat SC na přání,pomůže té holce zvládnout těhu a těšit se na miminko,stejně jako psychiatr....a třeba si to ve finále ještě rozmyslí....

Žít a nechat žít...pokud neubližuje jiným...

Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 6:33:22
Jo jinak díky za hlasy,kdo ste hlasoval..Dokonce se nám ozvala modelingová agentura.

Jdu si dát čokošku takhle po ránu..v noci se mi o ní i zdálo.
[<<Předchozích 110] Názory 111120 z 46451  [Dalších 46331 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.