| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : listopad 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

Historický archiv
Aktuální čerstvé příspěvky najdete zde.
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 46451  [Dalších 46341 >>]
Amazonka 4D 12917

Re: Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 8:05:47
Báro...NEMÁ!!!!

Naxi,to je v předpisech,kytky na pokojích nesmí být nikde....pokud to některá porodnice má,porušuje vyhlášku....
Naxii M05+ K08 + J16 33633

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 7:58:32
Určitě je to tam lepší jak tady v Brandýse..Někteří jsou tam spokojený.Mě se třeba nelíbilo,že se tam chodí na pokoj a k čerstvím maminkám,který určo nestojí o to aby měli publikum..
MY sme třeba nesměli mít ani kytky na pokoji.No prostě nic.Ale chápala sem to jako nikdy předtim.
Bára + kluci 10/05 19416

11.6.2006 7:56:10
Amaz, co ty víš.... třeba ho mají na přání a personál o tom neví :-)))))

Má nějaká dvojčatová tříkolka otočnou korbičku?
Amazonka 4D 12917

11.6.2006 7:52:32
Peťuláku já ale nenapsala,že ho dělají,ale že ho mají v nabídce na stránkách...a to vážně mají:
"Gynekologicko-porodnické oddělení (31 lůžek) poskytuje veškeré ambulantní a hospitalizační služby, snad jen s výjimkou genetické diagnostiky a některých složitějších onkologických stavů.
Porodnice má moderní vybavení a prostředí. Bezbolestné porody v epidurální analgezii, porody ve vertikální poloze, ve vodě, indukované porody, sekce na přání po domluvě.
Gynekologické oddělení - minimálně invazivní metody operací - bez řezání břicha. Laparoskopie, hysteroskopie, vaginální operativa. Ve spolupráci s urologickým oddělením řešení ženských inkontinencí moče, včetně moderních metod tenzními páskami."

http://www.hospital-pe.cz/oddeleni.php?oddeleni=2

Pro pořádek....fakt si nevymýšlím :-DDDD

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 7:51:51
:oD jojo okap..

11.6.2006 7:51:17
Ok OK OK...já už mlčím.

Nechodím se sem hádat..Je hromada věcí který zjištuju atd..no ale prostě proto se ptám.Od toho tu ta diskuze je.
Bára + kluci 10/05 19416

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 7:48:37
A tak jak můžou být problémy se sexem po SC, tak můžou být i po přirozeným porodu.

Já jsem třeba chtěla rodit klasicky, dlouho to tak i vypadalo... no nakonec si Matěj řekl, že prdí na svět a podle toho se i otočil :-( . Ale každýho věc, za tohle bych nikoho neodsuzovala. U Lucky bych ten problém viděla někde jinde.

A teď z jiného soudku (a úplně mimo mísu) - jak se řekne "česky" ryna? Takový to jak je pod střechou a teče do toho voda ze střechy když prší... okap?
Amazonka 4D 12917

11.6.2006 7:46:45
Ale to je přesně ono....chápat jí nemusíš a soudit nemůžeš....ona se ale jen přišla zeptat,jestli to jde a kde....ne jestli se to někomu zdá v pořádku...

Znám celkem dost potíží po klasice a bezproblémový SC,a stejně tak obráceně....rozhodně nejsem zastánce sekcí jen tak,myslím si dokonceže je pro dítě důležité,projít si porodem,ale to neznamená,že šmahem smetu všechny,co se bojí bolesti jako případ pro psychiatra....tak to vůbec není....

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 7:45:29
:oD

Nechávám to ležet...třeba přijde jednou řada i na mě :oD .. Nejsem prudič a proto se ptám na váš názor.

Žeru už druhou 3bitku.ňám..
Peťulák z Pelhřimova :-)
  • 

Re: Re: Hezkou neděli všem

11.6.2006 7:43:49
Amaz, nedá mi to nereagovat, jsem z Pelhřimova, teta dělá v porodnici a rozhodně nemají SC na přání, jak píšeš. Jinak s tebou souhlasím ve všem co jsi napsala. :-)))
[<<Předchozích 100] Názory 101110 z 46451  [Dalších 46341 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.