Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.
Šárka, Anička 30.8.05 | 39525 |
..12.10.2008 10:21:35
Sauny, ch jooo. Snad už máte všechny hnusy za sebou a maminka bude mít sílu odrazit se ode dna.
Dluhy jsou děsné :-( Jste ale úžasná rodina, že s nimi mamce pomůžete! Fakt! Já nechápu, jaktože banky nechtějí souhlas i manžela... Dyk dluhy jsou společné... Hnus! Držte se!!! |
18.11Sauni13 | 24930 |
Re: ahoj12.10.2008 7:55:25
Včera jsem psala několikrát -ale neodeslalo se to...
Holky,strašně moc díky! Vera 33-moc jsi mi pomohla-už jsem si to dohledala na nettu-blbé je,že máma je tak mladá a pak to obnovení důchodu se má zvyšovat na hranici 58 let-,takže jí to vyjde úplně na knop(má 52-když jí od 52,5 do 53,5 dají vdovský důchod na ten rok,tak když do pěti let splní podmínku dosažení 55let nyní, od 2010 od 58 let= takže ona se tam vleze úplně ťip,ťop). Pohřeb v pohodě,klidný,strašně moc lidí-tudíž kondolence nesmírně únavné,věnce z živých květin úžasně navázané,pohřebáci profíci...ANi si to tata nezasloužil Den před pohřbem máma zjistila že jí doma schází snubák a nějaké drobné zalté věci nenošené.Myslela jsem,že to už ju fakt porazí-no přežily jsme to už......Hazl jeden!!!!(pardon slabší nátury).A už dost o něm.Svoje máme ,,splněno",teď musíme nějak dát dohromady ty dluhy(snad aspoň jedna půjčka vypadá že odpadne)...a už bude dobře! Maličkost na závěr-kdyby jste někdo potřeboval nepoužívaný zánovní psací stroj,písněte na mejl. Ještě jednou díky moc za všechno! |
Ocicko | 32104 |
Re: ahoj11.10.2008 6:51:07
hani me ceka skoleni ve stredu - prej celej den mam pocitat o hlidani me nejde, ale presne jak ty jestli to vydrzim a jestli nebudu furt neklidna!!!!!!!!
s tim jidlem - nam sandra ji ve skolce dobre - ale doma.... Holky ja si kolikrat rikam ze ta socialka musi dorazit - ona desne zlobi uz si nevim vubec rady a popravde od narezani ustupujem to by bylo furt a stejne se nam vysmeje....... takze musim na ni jinak - coz me napada ze nebude chodit do skolky ( to by byl snad trest)..... a uzivejte vikendu - vypada to na posledni co bude hezky ( snad) - my jdeme na prazsky hrad - mala hrady a zamky miluje tak me to tu furt pripomina abych nezapomnela , a hned potom to vezmem na karluv most a staromak a pak uz dom :) a zitra jdu do ikei a pak rovnou vezu deti k moji mame do uterka - ja se tak tesiiiiim tak papa |
ratunka | 32460 |
pro želvika10.10.2008 22:58:29
http://www.lekarna.cz/hbf-i-care-detske-mleko-s-bilym-ichthamolem-1-200ml/
totk, pardomn, že sem to nenašla dříve míchám napůl s modrou indulonou, mažem dvakrát denně, když je ekzém. Když není nemažem vůbec, teď už máme půl roku klid, skoro... Maslím na sauny, jak jim asi je:-(( |
krupice. | 33843 |
Re: ahoj10.10.2008 22:52:36
Ahoj,
Sauny, držte se, hlavně maminka, ať to ve zdraví všechno překoná. Držím palce, ať vyřešíte finanční problémy a hlavně se dá do kupy psychicky. Já jsem přežila 3 dny školení. Teda řeknu vám, že sedět několik hodin za stolem mi dělá docela problémy. Strašně mě bolí kolena, mívám ten samý problém třeba v letadle. Byla jsem tam ze všech nejmladší, ale pořád jsem se protahovala a narovnávala jak nějaká stará baba. Dan sice vodil Dandu do školky a chodil pro ni, ale jinak jsem fungovala na 100%, jelikož je nemocnej a fakt mu zrovna ty 3 dny bylo dost blbě. Dokonce jsem přemýšlela, že to školení zruším. Teď budu dohánět spánkový deficit. A moje dítě není schopné samo normálně jíst. Pokaždé, když pro ni přijdeme do školky, sedí jako jediná u stolu a dopíjí čaj, dneska prý dokonce seděla ještě s jídlem. Loudá se a nejí, přitom si to nechce nechat odnést. To samé v bledě modrém je doma. Sotva jsem docílila, aby se jakž takž alespoň snažila oblékat sama a nevztekala se u toho a neházela s sebou na zem, tak zase řeším jídlo . |
Vera33 | 10341 |
Re: ahoj10.10.2008 21:09:37
Saunerko,
tvojí mamince by se měl dle mého vdovský důchod po určité době obnovit. Pokud se do pěti let splní určité podmínky-maminka bude mít sama důchodový věk, stane se plně invalidní, nebo bude pečovat o blízkou osobu, vdovský důchod se jí po 5ti letech obnoví. Z těch 3 podmínek stačí pouze jedna-u ní by asi připadalo v úvahu, že sama stane do 5ti let starobní důchodkyní.Ještě se na to zeptejte na sociálce. |
Perlička + cácorka 07/05 | 25608 |
Re: ahoj9.10.2008 11:27:28
Saunerko, holky už tady všechno napsaly, držím palušky celé Vaší rodině, ať je brzo lépe, poklona i chlapovi, i když je to brblal ,tak v krizi zabral a v jádru teda ví, co se má! Maminka bude potřebovat hlavně čas na zahojení ran, možná bych jí i zapojila do hlídání dětí ať nemá čas na přemýšlení o tom c o bude a hlavně bude mít pocit, že je pořád potřebná, což určitě. Je dobře, že má dceru,jako jsi ty
Ratu, ber mě s nadsázkou,co se týče ADHD,ale Verča zatím splňuje všechny podmínky od dráždivého dítěte odmala, špatného spánku doteď a vůbec její živosti,neschopnosti posedět adpo. Ale čekám ještě do předškolního věku, definitivně to budu muset vyřešit před nástupem do školy. Jsou děti s hyperaktivitou ,které se zvrhnout až v poruchu chování a jsou děti s lehčí formou, co to zvládnou přežít i ve škole s rozumnou učitelkou. Zatím vidím, že se dovede i soustředit, pokud jí něco zaujme a tak si říkám, že to je dítě, které prostě potřebuje hodně podnětů, což doma vždycky nedávám. Však to znáte holky Už si na mě vybrečela, že ji budu dávat do BAby dance kroužku,tak snad se tam aspoň trošku vylítá Včera vztekla, po marné snaze naučit se vyslovovat jakési dlouhé slovo z nějaké pohádky, že už nebude nic říkat, že si počká a pak jí to naučí paní logopedka |
Želvik | 52389 |
Re: ahoj9.10.2008 11:23:57
Sauny upřímnou soustrast, je to mazec, pevné nervy pro vás pro všecky, bude líp,...
Ratu prosím tě, Julča má taky ekzémy že? Jestli se nepletu, dávalas tu dávno odkaz na nějaké mazadlo z lékárny, co zabralo...už mám z toho nervy, jsme zas kropenatí až hrůza |
Ocicko | 32104 |
Re: ahoj9.10.2008 11:01:49
saunerko to se nedivim ze se bojis o mamcu - a ani se nedivim ze te to vzalo s tatou ikdyz to mate vyreseny... Ikdyz rodice jsou jakykoliv a dite neni hyena tak je samo ze ho to vezme.....
|
Ocicko | 32104 |
Re: ahoj9.10.2008 11:01:45
saunerko to se nedivim ze se bojis o mamcu - a ani se nedivim ze te to vzalo s tatou ikdyz to mate vyreseny... Ikdyz rodice jsou jakykoliv a dite neni hyena tak je samo ze ho to vezme.....
|
Další akce nalezte zde
Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.