| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Diskuze :Diskuze : podle měsíce narození : srpen 2005

Popovídejte si s ostatními, kteří mají stejně staré děti nebo stejný měsíc porodu!

Soutěž o balíček dětské kosmetiky

VčeraKomerční sdělení

Zasoutěžte si s lékárnou Vitalpoint o balíček kosmetické péče pro nejmenší od Weledy.

(?)
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 2804  [Dalších 2764 >>]
Jana (Lukáš 6/03,Martin 8/05) 33354
20.11.2012 20:53:12
Ratu, přesně jak u vás - drzost, odmlouvání, lenost... no prostě...
ratunka 32460
20.11.2012 13:02:03
Jani a s čím bojujete??? Filda je věkově stejně a bojujem hlavně s drzostí, lajdáctvím a posledním slovem...jeho...věčným:-(grrrrrr
A taky s vyjmenovanýma slovama, obzvláště s předponama.
19.11.2012 19:56:47
Ratu držíme, všechny pěsti co doma máme...

... my zas bojujeme s Lukášovou školou (4. třída) - nevím, jestli už puberta nebo co, ale doufám, že to brzo přejde, protože jeden z nás to neustojí... a obávám se, že to budu já :-(...

... Martin v pohodě....

... od listopadu makám na plný úvazek a je to teda "maso" - končím v 16,30 - doma cca v 17,15... uvidíme, musím se s tím srovnat... Kluci se vyzvedávají z dužky vzájemně - zatím to vypadá, že troška delegované zodpovědnosti jim svědčí...
ratunka 32460
19.11.2012 14:41:26
Ahojte holky a prvňáčci, či druháčci?
Jak se všichni máte???
My bojujem s druhou třídou, paní učitelka konečně trochu procitla a pošle nás do poradny, tipuju, že Kulinka bude minimálně dyslektik, tak uvidíme.
Jinak paráda, těšíme se každým dnem na miminko, tak kdo máte volnou pěst, můžete nám v mezičase držet:-))))
Ahooooj
Soji/Báří19.8.05/Bastí18.11.07 37725
15.11.2012 13:35:17
Moc ráda bych vás po dlouhé době všechny pozdravila.
Barča zvládla první třídu. Největší porblém máme se psaním, jinak pohoda.

Sedmiletá prohlídka hlásí 134cm a 28kg :-)img src=

Máme šílené období vztekání, vynucování brekem. :-(
Loni jsem dala Barču k vodním skautíkům. Tak jí dávají do těla, ale zas se hodně naučila.
Basťucha je takový malý "hajzlíček". ~o~
Doma se děcka pořád pošťuchují, žalují na sebe a skoro bych řekla, že je baví dělat si naschvály.~l~
Ale jak jsou každý zvlášť, tak na sebe tak neuvěřiteně myslí!
Doufám,že se máte všichni fajn.
mapina+3 kluci(01,05,11) 29057
16.9.2012 21:33:17
Ahojky, novým prvňáčkům přeju hodně zdaru~:-D
My se taky postupně zajíždi me,Vojta druhák a Kuba je v primě na gymplu.Zatím je tam spokojenej,,byli 3 dny na seznamováku,tak snad mu to vydrží. Tenhle týden začnou Vojtovi kroužky ve škole,tak bude mít zaplněné odpoledne:-)
Jinak já si doma užívám s Matýskem,začíná chodit,tak máme veselo.

Jani,ať to malého moc nebolí,to je teda smůla~:( Ale hlavně že se nestalo nic horšího.

Peti,naší kluci taky hrajou házenou,třeba budou hrát někdy proti sobě:-)
16.9.2012 17:12:16
ahoj holky...

... no jak jsem si první týden školy libovala, tak druhý - to je fakt mazec...

... v úterý mi volali z družiny, že nemůžou najít Martinův školní baťoh. Chodí na plavání, a jelikož se jim baťohy nevejdou do skříněk (... jsme na to upozorňovali ředitelku ještě před jejich pořízením) tak si je nechávají u skříněk na lavičce. Ve spodní řadě mají skřínky druháci, nad nimi šesťáci. No a nějaký dobrák vzal baťoh a strčil do prázdné skříňky... no nalezli jsme jej po dvou dnech...
... v pátek jsme vyjeli na víkend na Monínec - sjeli jsme šílený krpál z chaty téměř dolů. Martin spadnul z kola a že jej bolí ruka... no - vytlačila jsem obě kola zpátky, vytáhla bledého Martina (splavená až na p**deli). Po pidi odpočínku jsme se vydali za těma, co šli na pěší prochajdu. Po návratu ruka oteklá jak balón. Výsledek - sadra na tři týdny... na PRAVÉ ruce :-((((...

... fakt mám pocit, že adrenalinu mám už dost...
Petinka24, Tomík02/Vojtíšek05 22725
13.9.2012 22:23:08
Ahoj holky...
takže konečně dva školáci. Měli to těžké od začátku, tedy spíše od středy. Už se sami musí odvádět do školy a ze školy...jsou šikovní. 2x týdně trénink házené, zase sami odchod...ach ta práce ~a~ ještě že jim dám alespoň pusu na dobrou noc, kurňa, to je život
Sedmiletá - 132cm, 30kg, trochu ploché nohy a jinak vše OK
Lenka (Kuba+Verča) 22392
8.9.2012 21:25:18
Ahoj holky,
tak u nás se jede podle rozvrhu od čtvrtka a už i s úkolama.Kuba má novou paní učitelku,nadšený není,protože měli nejhodnější paní učitelku na škole.Bohužel musela jít do 1.třídy.
Verunka bude mít tu svoji až od 5.třídy,výhra to moc není,páč je dost přísná.
V pátek jsme byli na 7-letý prohlídce.Nic moc,protože Verča nepřečetla písmena,tak máme jít na oční.Tak nevím,jestli fakt nevidí nebo to dělala schválně,protože celou cestou domů říkala,že chce nosit brýle.Jinak máme 128cm a 25kg.
Mějte se krásně a užívejte sluníčka.

Šárka, Anička 30.8.05 39525
8.9.2012 9:43:16
Ahoj holky :-)
Já jsem se už konce prázdnin nemohla dočkat, pro mě je volno ve škole o hodně náročnější než pravidelný režim. Dovolená mi ani náhodou na všechny prázdniny nestačí, lepím to, jak to jde...
Hm, dnes má Ani oslavu narozek venku, je tu zataženo, snad nezačně lít....
Přeji všem prvňákům, ať se jim ve škole líbí a maminkám pevné nervy!

Leni, do Dua nejezdíme. Letos jsem tam byla s Ani poprvé. Pro děti ráj. A výborně tam vaří.
[<<Předchozích 30] Názory 3140 z 2804  [Dalších 2764 >>]
Historický archiv této diskuse najdete zde.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.